Arvomme

Arvomme

Yrittäjähenkisyys (Entrepreneurial spirit)

“Yrittäjähenkisyys näkyy halunamme kasvattaa nykyistä liiketoimintaa, etsiä uusia mielenkiintoisia liiketoimintamahdollisuuksia sekä  keskittymisenä päivittäisen toiminnan jatkuvaan parantamiseen”

 

Intohimo asiakkaisiin (Passion for customer)

“Työnantaja ei maksa palkkojamme, asiakkaat maksavat. Mitä enemmän olemme tekemisissä asiakasyritysten, käyttäjien ja kauppiaiden kanssa, sitä paremmin ymmärrämme heidän tarpeita, ja sitä helpompaa meidän on kehittää toimintaa tämän perusteella. Emme lopeta oman toimintamme  kehittämistä ennen kuin 100 % asiakkaistamme on valmiita suosittelemaan meitä ystävilleen.”

 

Yksinkertaisuus (Simplicity)

“Asiakkaamme haluavat asioinnin kanssamme olevan yksinkertaista ja helppoa. Tiedämme, että asioista on vaikeaa tehdä yksinkertaisia. Siksi haluammekin edistää yksinkertaisuutta kaikessa mitä teemme ja läpinäkyvyyttä kaikessa mitä sanomme.”

 

Mielikuvituksellisuus (Imagination)

“Mielikuvitus herättää tarpeen innovaatioille ja antaa nostetta kehitykselle. Tunnistamme tämän ja siksi laitamme mielikuvituksemme töihin, jotta pystymme luomaan inspiroivia tapoja yhdistää yrityksiä, käyttäjiä ja kauppiaita – niin nyt kuin tulevaisuudenkin työelämässä.”

 

Kunnioitus (Respect)

“Laadukas liiketoiminta voidaan saavuttaa vain kunnioituksen avulla. Olemme kunnioittavia asiakkaitamme kohtaan toimimalla proaktiivisesti, vastuullisesti ja rehellisesti; kollegoillemme ilmaisemalla kiitollisuutta ja jakamalla tunnustusta; omistajillemme käyttämällä meille annetut resurssit tehokkaasti; sekä yhteiskunnalle edistämällä tuotteita ja palveluita, jotka tuottavat arvoa sidosryhmillemme.”

 

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin työsuhde-eduista? Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.