Arvoseteleiden

noutopalvelu

Arvoseteleiden

noutopalvelu

Tarjoamme lounas- sekä liikunta- ja kulttuuriedun kumppaneillemme useita yhteistyötämme helpottavia palveluita. Arvosetelitilitysten noutopalvelu on kätevä palvelu, jolla takaamme turvalliset setelitilitykset.

Noutopalvelu helpottaa kumppanin arkea

  • Seteleiden noutopalvelu (Matkahuollon kautta) hakee lounas- ja Virikesetelit suoraan toimipisteestäsi haluamanasi ajankohtana
  • Säästä aikaa ja rahaa – tarvittavat pakkausmateriaalit toimitetaan veloituksetta
  • Lähettäisitkö rahaa postissa? Noutopalvelun kautta toimitetut lounas- ja Virikesetelitilitykset ovat 100 % vakuutettuja.
  • Palvelumaksu (15,90 € + alv 24%) vähennetään kätevästi suoraan tilityksistä

Tilaa noutopalvelu ›

Näin arvosetelien noutopalvelu toimii

 

Aseta esitäytetty tilityslomake sille tarkoitettuun taskuun ja pakkaa setelit huolella nouto-palvelukuoreen. Yhteen kuoreen mahtuu n. 1200 seteliä. Huomioithan, että pakkaat yhden tilityksen per kuori*.

Tilaa noutopalvelu erillisen tilauslomakkeen kautta ja täytä tilaukseen vaadittavat tiedot ja maininta mahdollisesta materiaalitilauksesta. Tilauksen tehtyäsi saat ilmoituksen sähköpostiisi tilauksen vastaanottamisesta sekä vahvistuksen noutoajankohdasta.

Varmista, että olette noutopalvelun vahvistamana noutoajankohtana luovuttamassa lähetystä. Varmista myös, että saat kuljettajalta luovutuskuitin noudon yhteydessä. Luovutuskuitti tulee allekirjoittaa kuljettajan sekä kauppiaan toimesta. Voit seurata lähetystäsi Matkahuollon sivuilla saamasi lähetystunnuksen avulla.
*Voimme täysvakuuttaa ainoastaan tilauksessasi ilmoittamasi tilityksen.
 
Käyttöehdot ›

Näin tilaat lisää pakkausmateriaalia

 
Ilmoita noutotilausta tehdessäsi tilauslomakkeella pakkausmateriaalin tarpeesta, jotka kuljettaja tuo seuraavan noudon yhteydessä. Tilityslomaketaskut toimitetaan tilityslomakkeiden yhteydessä.

HUOM! Palvelun käyttö edellyttää Edenredin tarjoamien pakkausmateriaalien käyttöä sekä tilitys-ohjeiden mukaista pakkaustapaa. Jos tilitystä ei ole pakattu näiden ohjeiden mukaisesti, ei kuljettajalla ole velvollisuutta vastaanottaa lähetystä.
 
Tilaa noutopalvelu ›