Lounas- ja Virikeseteleiden

noutopalvelu

Lounas- ja Virikeseteleiden

noutopalvelu

Turvallisia setelitilityksiä kätevällä noutopalvelulla

 
Tarjoamme lounas- sekä liikunta- ja kulttuuriedun kumppaneillemme useita yhteistyötämme helpottavia palveluita.

Lounas- ja Virikesetelien kätevällä noutopalvelulla takaamme turvalliset lounas- ja Virikesetelitilitykset.
 
Tilaa noutopalvelu › Kumppaneiden tuki ›
 

 

Noutopalvelu helpottaa kumppanin arkea

 

  • Seteleiden noutopalvelu (Matkahuollon kautta) hakee lounas- ja Virikesetelit suoraan toimipisteestäsi haluamanasi ajankohtana
  • Säästä aikaa ja rahaa – tarvittavat pakkausmateriaalit toimitetaan veloituksetta
  • Lähettäisitkö rahaa postissa? Noutopalvelun kautta toimitetut lounas- ja Virikesetelitilitykset ovat 100 % vakuutettuja
  • Palvelumaksu (24,90 € + alv 24 %) vähennetään kätevästi suoraan tilityksistä

Tilaa noutopalvelu ›

Näin setelien noutopalvelu toimii

 

Aseta esitäytetty tilityslomake sille tarkoitettuun taskuun ja pakkaa setelit huolella nouto-palvelukuoreen. Yhteen kuoreen mahtuu n. 1200 seteliä. Huomioithan, että pakkaat yhden tilityksen per kuori*.

Tilaa noutopalvelu erillisen tilauslomakkeen kautta. Täytä tilaukseen vaadittavat tiedot ja lisää maininta mahdollisesta materiaalitilauksesta. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi ilmoituksen tilauksen vastaanottamisesta sekä vahvistuksen noutoajankohdasta.

Varmista, että olet noutopalvelun vahvistamana noutoajankohtana luovuttamassa lähetystä. Varmista myös, että saat kuljettajalta luovutuskuitin noudon yhteydessä. Luovutuskuitti tulee allekirjoittaa sekä kuljettajan että kauppiaan toimesta. Voit seurata lähetystäsi Matkahuollon sivuilla saamasi lähetystunnuksen avulla.
 
*Voimme täysvakuuttaa ainoastaan tilauksessasi ilmoittamasi tilityksen.
 
Käyttöehdot ›

Tilaa lisää pakkausmateriaalia

 
Ilmoita noutotilausta tehdessäsi tilauslomakkeella pakkausmateriaalin tarpeesta, jotka kuljettaja tuo seuraavan noudon yhteydessä. Tilityslomaketaskut toimitetaan tilityslomakkeiden yhteydessä.

HUOM! Palvelun käyttö edellyttää Edenredin tarjoamien pakkausmateriaalien käyttöä sekä tilitys-ohjeiden mukaista pakkaustapaa. Jos tilitystä ei ole pakattu näiden ohjeiden mukaisesti, ei kuljettajalla ole velvollisuutta vastaanottaa lähetystä.
 
Tilaa noutopalvelu › Kumppaneiden tuki ›