Liity kumppaniverkostoon

Edenredin kumppanina lisäät näkyvyyttäsi sekä kasvatat asiakas- ja kassavirtaasi. Työsuhde-etujamme käyttää jo 18 000 yritysasiakasta ja puoli miljoonaa työntekijää.

Markkinajohtajana tarjoamme Suomen kattavimman etuverkoston – haluamme myös sinut mukaan!

Rekisteröidy helposti, nopeasti ja ilmaiseksi suoraan verkossa. Löydät kaikki tarvitsemasi tiedot tältä sivulta.

1.

Rekisteröidy Edenredin kumppaniksi

Luo tunnukset Kumppani-portaaliin ja täytä yrityksesi tiedot huolellisesti verkossa

2.

Sopimuksen vahvistaminen

Saat meiltä sähköpostitse vahvistuksen, kun olemme käsitelleet sopimuksesi

3.

Vastaanota Edenredin maksuvälineitä 

Voit aloittaa Edenredin monipuolisten maksutapojen vastaanottamisen. Muista kertoa tästä myös asiakkaillesi!

4.

Vastaanota ja hallinnoi tilityksiä

Kortti- ja mobiilimaksut tilitetään tilillesi automaattisesti. Seteleiden tilitys onnistuu helposti ja turvallisesti Noutopalvelulla.

Tutustu palveluihin ja lähde mukaan!

 
Me tarjoamme käyttöösi monipuoliset maksutavat, joiden vastaanottaminen ja hallinnointi on helppoa. Tutustu Edenredin maksutapoihin täältä ›

Saat käyttöösi myös Kumppani-portaalin, jossa pääset tarkastelemaan vastaanottamiasi mobiilimaksuja, muokkaamaan yrityksesi tietoja ja lataamaan raportteja kirjanpitoa varten. 

Tutustu alta toimialaasi sopiviin työsuhde-etuihin ja rekisteröidy! Jos haluat vastaanottaa useampia etuja, luo jokaiselle edulle oma kumppanisopimus.

 

Lounasetu

 
Liity Suomen suosituimman työsuhde-edun piiriin ja yli 17 000 lounaskumppanin verkostoon! Edenred Lounari-kumppaniksi sopii niin kahvila, ravintola, kioski kuin ruokakauppa.

Voit vastaanottaa Edenred-maksuja läpi vuorokauden viikonpäivästä riippumatta. Lounasedulla voi maksaa myös ruoan kotiinkuljetuskustannukset.

Toimipaikkakohtainen kuukausimaksu: 2,5 € – 5 € + ALV toimipaikkojen määrästä riippuen

Palvelumaksu: 3,04 % + ALV per Edenred-maksu

Maksutavat: Edenred-kortti, Edenred Pay, Apple Pay, Google Pay, Lounasseteli
 
Rekisteröidy Lounari-kumppaniksi ›

Tutustu lounaskumppaneiden hinnastoon ›

Liikunta- ja kulttuurietu

 
Edenred Virike -kumppanuus on riskitöntä ja kattaa jo yli 10 000 liikunta- ja kulttuuripaikkaa. Virike-kumppaniksi sopii liikunta- tai kulttuuritoimintaa tarjoava yritys.

Liikuntaetu kattaa mm. eri lajimuotoja, ohjattuja liikuntatunteja (myös etänä) sekä välinevuokrien maksuja. Kulttuuriedun piiriin kuuluvat eri taiteenalojen lippu- ja osallistumismaksut, kuten konsertit, maalauskurssit ja elokuvateatterit. Virikkeellä voi maksaa myös urheiluun ja eri taiteenalojen messuille sekä reaaliaikaisiin virtuaalitapahtumiin osallistumisen.

Palvelumaksu: 3,96 % + ALV per Edenred-maksu. Jos et saa maksuja kauttamme, et maksa kumppanuudesta mitään.

Maksutavat: Edenred-kortti, Edenred Pay, Apple Pay, Google Pay, Virikeseteli
 
Rekisteröidy Virike-kumppaniksi ›

Tutustu Virike-kumppaneiden hinnastoon ›

Hierontaetu

 
Edenred Hieronta -kumppanuus on riskitöntä ja kattaa jo tuhansia palveluntarjoajia. Hierontakumppaniksi voi liittyä yritys, joka tarjoaa perinteistä hierontaa, urheiluhierontaa tai fysioterapiapalveluita.

Huomioithan, että spa-palvelut (esim. kuumakivihieronta) eivät kuulu hierontaedun piiriin.

Palvelumaksu: 3,96 % + ALV per Edenred-maksu. Jos et saa maksuja kauttamme, et maksa kumppanuudesta mitään.

Maksutavat: Edenred Pay
 
Rekisteröidy Hieronta-kumppaniksi ›

Tutustu hierontakumppaneiden hinnastoon ›

Työmatkaetu

 

Edenred Työmatka -kumppanuus on palveluntarjoajalle riskitöntä. Työmatkaetu on tarkoitettu eri kulkuvälineiden joukkoliikennelippujen maksamiseen.

Edulla voi ostaa mm. kaupunkipyöräkauden, ladata arvoa henkilökohtaiselle matkakortille tai maksaa HSL- ja Whim-sovelluksissa. Taksipalvelut ja sähköpotkulaudat eivät kuulu edun piiriin.

Palvelumaksu: 2,50 % + ALV per Edenred-maksu. Jos et saa maksuja kauttamme, et maksa kumppanuudesta mitään.

Maksutavat: Edenred Työmatka -kortti
 
Jätä yhteydenottopyyntö ›

Tutustu työmatkakumppaneiden hinnastoon ›

Maksut tilillesi helposti ja nopeasti

 

Kaikki maksut tilitetään pankkitilillesi helposti ja nopeasti. Mobiili- ja setelimaksujen palvelupalkkiot vähennetään tilityksistä suoraan.

Korttimaksujen palvelumaksut ja mahdolliset kuukausimaksut laskutetaan kerran kuussa.  Tutustu tilitystapoihin täältä ›

Tutustu Edenredin maksutapoihin

 

Edenred-kortti ja Edenred Työmatka -kortti

Kaikki Edenredin kortit ovat Mastercard-pohjaisia. Korttimme toimivat siis kaikilla maksupäätteillä (myös iZettle ja SumUp), jotka tukevat Mastercardia. Korteissa on myös lähimaksuominaisuus 50 euroon asti.

Jos kumppanilla on verkkokauppasopimus Edenredin kanssa ja valmius vastaanottaa Mastercard-korttimaksuja, voi maksutavaksi lisätä myös Edenred-verkkomaksun. 

Tiesitkö, että kaikki lounas- ja Virike-etujen maksukortit valmistetaan muovin sijaan ekologisesta PLA-valmisteesta, johon hyödynnetään maissin hävikkiosia?

 

Edenred Pay

Edenred Pay on Edenredin oma mobiilimaksutapa.  Maksu tehdään MyEdenred-sovelluksessa tai selainversiossa, eikä vastaanottamiseen tarvita maksupäätettä.

Asiakas valitsee toimipaikan, syöttää maksettavan summan ja vahvistaa maksutapahtuman. Asiakas saa maksustaan kuitin suoraan MyEdenrediin.

Kaikilla Edenredin kumppaneilla on valmius vastaanottaa Edenred Pay -mobiilimaksuja. Voit tarkastella mobiilimaksuja reaaliajassa Kumppani-portaalissa.

 

Apple Pay ja Google Pay

Apple Pay ja Google Pay ovat iOS ja Android-käyttöjärjestelmillä toimivia sovelluksia, joihin asiakas voi lisätä oman Edenred-korttinsa tiedot. Sovelluksen kautta puhelin tai muu älylaite toimivat lähimaksukorttien lailla. Laite viedään lähimaksua tukevan maksupäätteen lähelle ja odotetaan vahvistusta. Maksut kirjautuvat tiliotteelle korttimaksuina.

 

Lounas- ja Virikesetelit

Lounas- ja Virikesetelit ovat maksuseteleitä, joilla voi maksaa lounas-, liikunta- tai kulttuuripalveluita. Seteleiden arvot määritellään erikseen joka vuosi. Setelimaksuista ei anneta asiakkaalle vaihtorahaa.

 

Ilmainen markkinointituki

 

Käyttöpaikkahaku

Kaikki kumppanimme löytyvät asiakkaidemme suosimasta Käyttöpaikkahausta. Sen avulla etujen käyttäjät löytävät verkostoomme kuuluvat kumppanit.

Hakua voi suodattaa mm. sijainnin, ruokalajin, harrastuksen ja maksutavan mukaan, pidäthän tietosi siis ajantasalla Kumppani-portaalissa!

 

Tarjoukset käyttäjille

Voit ilmoittaa kauttamme asiakkaillesi suunnattuna tarjouksia. Jaamme niitä tarjoussivuillamme, uutiskirjeissämme ja sosiaalisen median kanavissamme!

 

Sosiaalinen media ja verkkosivut

Lataa logomme kuvapankista verkkosivuillesi ja sosiaalisen median kanaviisi! Näin asiakkaasi tietävät, kun otat vastaan Edenredin maksutapoja.

Ota @edenredfinland seurantaan Instagramissa ja Facebookissa. Muista myös tägätä meidät!

Olemme luoneet kumppaneiden käyttöön myös Edenred-giffejä, löydät ne hakusanalla #edenredfinland.

 

Kumppanireferenssit

Haluamme panostaa kumppanuuteemme ja kirjoitamme mielellämme yhteistyössä myös referenssitarinoita!

Maksut tilillesi helposti ja nopeasti

 

Korttimaksut

Korttimaksujen tilitykset on automatisoitu – tilitys ei vaadi sinulta mitään. Saat korttimaksujesi välittäjältä tilityksen pankkitilillesi 24–48 tunnin kuluessa, kuten millä tahansa debit-kortilla maksettaessa.

 

Mobiilimaksut

Mobiilimaksujen tilitykset on automatisoitu – tilitys ei vaadi sinulta mitään. Tilitykset maksetaan pankkitilillesi oheisen aikataulun mukaisesti:

  • 1. -14. päivä vastaanotetut maksut tilitetään joka kuukauden 16. päivä
  • 15. -31. päivä vastaanotetut maksut tilitetään joka kuukauden 2. päivä

 

Lounas- ja Virikeseteleiden tilitykset

Kumppanit lähettävät setelit määriteltyyn toimitusosoitteeseen tilitystä varten. Suosittelemme tilittämiseen Edenredin Noutopalvelua*.

Maksamme tilitykset viiden pankkipäivän sisällä tilityksen saapumisesta.
 

*Noutopalvelu helpottaa yrittäjän arkea

Noutopalvelulla tarjoamme sinulle turvallisen, helpon ja edullisen tavan tilittää Lounas- ja Virikesetelisi. 100 % vakuutettu palvelu hakee setelit suoraan toimipisteestäsi.

Onko sinulla kysyttävää kumppaniksi liittymisestä?

Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.