Lisää kassavirtaa ja asiakkaita Edenredin kumppanina

Hyödynnä yli 500 000 edunsaajan verkostomme rekisteröitymällä kumppaniksemme! Liittyminen on ilmaista ja vie vain pari minuuttia.

 
Rekisteröidy kumppaniksi ›

Suurin

työsuhde-etujen
tarjoaja Suomessa

30 000+

Palveluntarjoajan
kumppaniverkosto

500 000+

Työntekijää käyttää
tuotteitamme

18 000+

Yritysasiakasta
ympäri Suomen

8 rahanarvoista syytä liittyä Edenredin Virike-kumppaniksi:

 

  • Ei liittymis- tai kuukausimaksuja: Virike-verkostomme jäsenet eivät maksa kumppanuudesta kuin palvelumaksun (3,96 %) kauttamme tulleista maksuista.
  • Riskitön kumppanuus: Jos et saa maksuja kauttamme, et maksa kumppanuudesta mitään.
  • Maksuton näkyvyys: Markkinoimme kumppaneitamme sosiaalisen median kanavissamme, verkkosivuillamme sekä uutiskirjeissä maksutta.
  • Uusia asiakkaita ja lisää kassavirtaa: Tuotteitamme käyttää Suomessa yli 500 000 työntekijää.
  • Olemme osa luotettavaa Mastercard-verkostoa: Korttimme toimii kaikissa maksupäätteissä, joissa Mastercard toimii.
  • Useita eri maksutapoja: Edenredin työsuhde-etuudet toimivat Edenred-kortilla, MyEdenred-sovelluksella, Google- tai Apple Paylla sekä paperisella Virikesetelillä. Valitse itsellesi toimivimmat tavat vastaanottaa maksuja!
  • Hallinnointi yhdessä paikassa: Automaattiset kortti- ja mobiilitilitykset sekä seteleiden noutopalvelu tekevät hallinnoinnista vaivatonta.
  • Maksuton Tervetuloa-paketti: Saat liittymisen yhteydessä kattavan Tervetuloa-paketin, jossa on kaikki mitä tarvitset alkuun pääsemiseksi.

Rekisteröidy kumppaniksi ›

Verkostomme kattaa jo yli 30 000 kumppania

1.

Luo tunnus
Kumppani-portaaliin

2.

Täytä portaalissa
yrityksesi tiedot

3.

Saat vahvistuksen, kun
sopimus on käsitelty

4.

Aloita Edenredin
maksuvälineiden
vastaanottaminen

Rekisteröidy kumppaniksi ja hyödynnä Suomen kattavin työsuhde-etujen verkosto

Rekisteröidy kumppaniksi ›

Tai ota yhteyttä, niin kerromme lisää ›

FAQ – Usein kysyttyä Edenredin Virike-kumppanuudesta

Millainen yritys sopii Virike-kumppaniksi?

Virike-kumppaniksi soveltuu yritys, joka tarjoaa verottajan mukaan tavanomaista liikunta- tai kulttuuritoimintaa.

Tavanomainen liikuntatoiminta on ns. osallistavaa liikuntaa. Näihin lukeutuvat mm. yleisesti harrastettuja liikuntamuotoja, ohjattuja liikuntatunteja (myös etänä), joukkueliikuntaa ja urheiluseurojen jäsenmaksuja. Myös välinevuokra kuuluu edun piiriin, jos se on suoraan sidonnainen kyseiseen liikuntasuoritukseen. Lisätietoa verottajan sivuilta ›

Tavanomaisena kulttuuritoimintana pidetään eri taiteenaloihin liittyviin tapahtumiin ja tilaisuuksiin osallistumista. Näitä ovat mm. museot, teatterit, ooppera, konsertit, elokuvateatterit ja taidenäyttelyt. Lisätietoa verottajan sivuilta ›

Erilaiset hyvinvointipalvelut kuten fysioterapia, hieronta ja mindfullness eivät kuuluu Virike-edun piiriin. Edenredin valikoimista löytyy myös hierontaetu, tutustu hierontakumppanuuteen täällä ›

Mitä hyötyä Edenredin Virike-kumppanuudesta on?

Olemme Suomen suurin työsuhde-etujen tarjoaja ja maksuvälineemme ovat käytössä laajasti. Verkostomme kattaa yli 30 000 kumppania ja yli 500 000 edunsaajaa. Verkostomme kasvaa päivittäin!

Liittymällä Edenredin Virike-kumppaniksi kasvatat asiakaskuntaasi ja kassavirtaasi. Pääset myös hyötymään maksuttomasta näkyvyydestä kanavissamme.

Mitä Edenredin Virike-kumppanuus maksaa?

Virike-kumppanuus on kumppaneillemme maksutonta. Kumppanuudesta ei peritä liittymis-, vuosi- tai kuukausimaksuja. Maksat ainoastaan palvelumaksun (3,96 %) kauttamme tulleista maksuista.

Virike-kumppanuus on siis täysin riskitöntä. Jos et saa kauttamme kauppaa, et joudu maksamaan yhtään mitään.

Miten liityn Edenredin Virike-verkostoon?

Liittyminen on helppoa, maksutonta ja siihen menee vain hetki!

1. Rekisteröidy Kumppani-portaalimme. luomalla käyttäjätunnus.
2. Täytä yrityksesi tiedot.
3. Saat vahvistuksen sähköpostissa parin päivän sisällä, kun sopimus on käsitelty.
4. Vastaanota Edenredin maksuja!

Mikä on Kumppani-portaali?

Kumppani-portaali on Edenred-kumppanuuden hallintatyökalu, josta voit seurata vastaanottamiasi mobiilimaksuja, tarkistaa setelitilityksiä, tilata seteleiden noutopalvelun, päivittää yhteystietojasi ja paljon muuta!

Kumppani-portaali on selainpohjainen ja sinne kirjaudutaan käyttäjätunnuksella ja salasanalla, jotka luot kumppaniksi liittymisen yhteydessä.

Miten maksuton näkyvyys ja markkinointi toimii?

Nostamme Virike-kumppaneitamme kaikissa digitaalisissa kanavissamme maksutta. Pääset osaksi paljon käytettyä käyttöpaikkahakuamme ja saat näkyvyyttä uutiskirjeissämme ja sosiaalisen median tileillämme. Voit myös jättää erilaisia tarjouksia etujemme käyttäjille, mitkä näkyvät mm. verkkosivuillamme.

Lisäksi kirjoitamme mielellämme kumppanireferenssitarinoita kumppaneistamme, mitkä saavat erityistä näkyvyyttä.

Mitä maksutapoja Edenredillä on ja miten ne toimivat kassalla?

Maksuvälineitämme ovat Edenred-kortti, Virikeseteli, Edenred Pay -mobiilimaksu sekä Google- ja Apple Pay.

Edenred-kortti on Mastercard-pohjainen ja toimii kaikissa maksupäätteissä missä Mastercard-kortitkin toimivat.

Virikesetelit ovat paperiseteleitä, joihin on painettu setelin arvo. Voit ottaa seteleitä vastaan kuten mitä tahansa rahaa, paitsi ettei niistä anneta vaihtorahaa takaisin. Setelit voidaan tilittää käyttämällä kätevää seteleiden noutopalvelua.

Edenred Pay on MyEdenred-sovelluksen kautta tehtävä mobiilimaksu. Näitä maksuja voit ottaa vastaan ilman maksupäätettä. Se ei vaadi lisälaitteita tai kassaintegraatioita, vain ainoastaan rekisteröitymisen kumppaniksi. Mobiilimaksut näet reaaliajassa Kumppani-portaalista.

Google Pay ja Apple Pay lähimaksutavat toimivat kuten maksukortti, paitsi että se on asiakkaan älypuhelimessa virtuaalisena. Sillä voidaan maksaa käyttäen maksutavan lähimaksuominaisuutta.

Voinko ottaa vastaan maksuja vaikkei minulla ole maksupäätettä?

Kyllä voit! Jos yritykselläsi ei ole lainkaan maksupäätettä, voit ottaa vastaan Edenred Pay -mobiilimaksuja. Edenred-kortit toimivat myös iZettlessä ja SumUpissa.

Miten Edenredin tilitykset toimivat?

Korttimaksuista saat tilityksen 24–48 tunnin kuluessa pankkitilillesi, kuten millä tahansa debit-kortilla maksettaessa. Korttimaksujen palvelupalkkiomaksut laskutetaan sinulta erillisellä laskulla kerran kuussa.

Virike-setelit noudetaan suoraan toimipisteestäsi. Se on turvallinen tapa toimittaa tilityksesi, sillä noutopalvelujen kautta lähetetyt tilitykset ovat täysin vakuutettuja. Seteli-tilitykset maksamme viiden pankkipäivän sisällä tilityksen saapumisesta Edenredille. Maksettavasta summasta on vähennetty palvelupalkkiomaksu.

Onko sinulla kysyttävää kumppaniksi liittymisestä?

Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.