Edenred Virike käy nyt myös messuihin ja digitapahtumiin!

Suosittu liikunta- ja kulttuurietumme Edenred Virike tarjoaa nyt entistäkin paremmat virkistäytymismahdollisuudet. Eduskunnan juuri hyväksymä lisäys henkilöstöetuja koskevaan säännökseen mahdollistaa urheiluun ja eri taiteenaloihin liittyville messuille osallistumisen. Samalla sallitaan Virike-edun hyödyntäminen reaaliaikaisiin virtuaalitapahtumiin.

Henkilöstöetujen merkitys (työ)hyvinvoinnin lisäämisessä ja työssä jaksamisessa tunnistetaan yhä useammassa yrityksessä. On hienoa, että niitä koskevassa poliittisessa päätöksenteossa huomioidaan muuttuvan maailman trendit. Niin eduista nauttivat työntekijät kuin etuja vastaanottavat palveluntarjoajat hyötyvät henkilöstöetujärjestelmästä, joka vastaa tämän päivän kuluttajien toiveita ja tarpeita.

Tuloverolain 69 §:ssä määriteltyyn kulttuuritoimintaan ovat aiemmin sisältyneet vierailut eri taiteenaloihin liittyvissä kulttuurikohteissa ja tapahtumissa. Odotettu, 16. heinäkuuta 2021 voimaan astunut, lakimuutos kuuluu: “Kulttuuritoimintana pidetään myös urheiluun ja edellä mainittuihin eri taiteenaloihin liittyviä messuja. Lisäksi kulttuuritoimintana pidetään etäyhteyden avulla tapahtuvaa reaaliaikaista osallistumista edellä mainittuun toimintaan.“ (15.7.2021/709)

Kun henkilöstöetujen käyttöön annetaan lisää vaihtoehtoja, voivat etujaan hyödyntävät kuluttajat inspiroitua kokeilemaan monenlaista uutta. Tällöin voittavat niin etujen käyttäjät kuin palveluntarjoajat.

 

Virtuaaliset kulttuuritapahtumat yleistyvät tulevaisuudessa

Tietotekniikan vauhdikas kehitys ja poikkeusajat ovat osaltaan vaikuttaneet digitaaliseen murrokseen kulttuuritapahtumien järjestämisessä. Kulttuurista nauttiminen onnistuu nykyään mainiosti sähköisin etäyhteyksin, vaikka kotoa tai mökiltä käsin. Huomioitavaa on, että Virike-etu käy reaaliaikaisiin digitapahtumiin eli virtuaalitallenteiden katsomiseen se ei sovellu.

Edenred Virike tarjoaa lakimuutoksen myötä entistä enemmän valinnanvaraa. Uudet käyttömahdollisuudet auttavat taloudellisesti viime aikoina koville joutuneita kulttuurialan yrityksiä.

“Yli 9000 Virike-etumme käyttöpaikkaa saavat seurakseen digitaalisia teatteri- ja oopperaesityksiä sekä konsertteja ja messuja tarjoavia yrityksiä. Esimerkiksi Helsingin Messukeskuksen liittyminen käyttöpaikkaverkostoomme on aivan loistojuttu!”
– Peter Hiltunen, toimitusjohtaja, Edenred Finland

 

Messut tarjoavat virkistäviä liikunta- ja kulttuurielämyksiä

Uudistus tuo urheiluun ja eri taiteenaloihin liittyvät messut Virike-edun piiriin. Messut ovat suosittuja tapahtumia uuden oppimiseen ja tarjoavat monia virkistäviä kokemuksia samassa tapahtumassa. Messukävijät pääsevät tutustumaan uusiin ideoihin ja virkistäytymään hyvinvointia tukevien aktiviteettien parissa.

Tapahtuma-ala on mukautunut poikkeusaikojen vaatimuksiin, minkä vuoksi useat messut on viime aikoina järjestetty joko kokonaan virtuaalisina tai vaihtoehtoisesti hybriditapahtumina. Tarkennus kulttuuritoiminnan määritelmään mahdollistaa Virike-edun käyttäjille kulttuuri- ja liikuntaelämyksiä messuilla.

 

Virkistävät virtuaalitapahtumat ja mielekkäät messut odottavat

Kannustamme Edenred Virikkeen käyttäjiä nauttimaan kulttuuri- ja liikuntaelämyksistä messuilla ja virtuaalitapahtumissa. Samalla annamme tapahtumanjärjestäjille uutta virtaa tässä haastavassa maailmantilanteessa.

“Olemme ylpeitä voidessamme tarjota Edenred Virikkeelle aina vain monipuolisempia käyttömuotoja ja päästessämme siten tukemaan asiakkaidemme hyvinvointia vieläkin kokonaisvaltaisemmin.” – Peter Hiltunen

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin työsuhde-eduista? Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.