Maksa Finnkinon leffaliputEdenredin Virike-edulla

Edenred maksutapana Finnkinon verkkokaupassa

Maksa Finnkinon elokuvaliput näppärästi Edenredin Virike-edulla! Voit ostaa Virike-edullasi sarjalippuja ja yksittäisiä elokuvalippuja myös Finnkinon verkkokaupassa, kun käytössäsi on Edenred-kortti (fyysinen tai virtuaalinen). Finnkinon verkkokaupasta ostetut mobiililiput toimitetaan sähköpostiisi. Löydät liput myös omilta sivuiltasi ollessasi kirjautuneena Finnkinon palveluun. Virikeseteleillä maksaminen tapahtuu edelleen paikan päällä elokuvateattereissa.

 

Finnkinon sarjalippujen osto Virike-edulla

Maksa Finnkinon sarjaliput Edenredin Virike-edulla! Voit ostaa sarjaliput nyt ja käyttää niitä myöhemmin (tarkista sarjalippujen voimassaoloajat oston yhteydessä). Sinun tulee olla kirjautuneena sisään omilla Finnkinon tunnuksillasi. Nimesi tulee suoraan Finnkinon asiakastiedoistasi sarjalippuihin näkyville eli liput on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöösi.

 • Aloita osto Finnkinon sivuilta kohdasta Sarjaliput
 • Valitse ostavasi kulttuurietusarjalippuja 
 • Valitse ”Maksa Edenredillä” Osta kulttuurietusarjalippuja -otsikon alta
 • Kirjaudu sisään Finnkinon palveluun
 • Valitse maksutavaksi Edenred
 • Sinut ohjataan palveluntarjoaja Netsin sivuille, jossa suoritat verkkomaksun kortillasi tavalliseen tapaan: Valitse maksutavaksi Mastercard ja syötä Edenred-korttisi tiedot (kortin numero, voimassaoloaika, CVC-tunnus). Mikäli käytössäsi on mobiiliratkaisu, löydät virtuaalisen korttisi tiedot MyEdenredin etusivulta kohdasta ”Näytä korttitiedot”. Verkkokaupassa ei voi maksaa Edenred Pay -mobiilimaksulla.
 • Tulostettavat sarjaliput toimitetaan Finnkinon asiakastietoihin tallentamaasi sähköpostiosoitteeseen

 

Finnkinon yksittäisten elokuvalippujen osto Virike-edulla

Voit maksaa myös yksittäiset Finnkinon elokuvaliput Edenredin Virike-edulla. Edulla maksaessasi voit ostaa yksittäisen lipun, etkä voi lisätä useampaa lippua samaan ostokseen. Sinun ei tarvitse olla kirjautunut Finnkinon palveluun.

 • Aloita elokuvalippujen osto normaaliin tapaan valitsemalla elokuva, näytös ja paikat
 • Syötä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi lipun ja kuitin toimitusta varten
 • Valitse verkkopankki ja muut maksutavat
 • Valitse maksutavaksi Edenred
 • Sinut ohjataan palveluntarjoaja Netsin sivuille, jossa suoritat verkkomaksun kortillasi tavalliseen tapaan: Valitse maksutavaksi Mastercard ja syötä Edenred-korttisi tiedot (kortin numero, voimassaoloaika, CVC-tunnus). Mikäli käytössäsi on mobiiliratkaisu, löydät virtuaalisen korttisi tiedot MyEdenredin etusivulta kohdasta näytä korttitiedot. Et voi maksaa verkkokaupassa käyttämällä Edenred Pay -mobiilimaksua.

 
Edenred-kortti on henkilökohtainen veronalainen työsuhde-etusi, joten voit käyttää sitä maksutapana vain omiin lippuostoksiisi. Ostokseen ei voi lisätä popcornia, makeisia tai muita tuotteita. Huomioithan, että jos haluat hankkia lippuja yhdessä muiden henkilöiden kanssa ja varmistaa vierekkäiset paikat, osta ensin itsellesi Virike-edulla sarjalippuja ja siirry sen jälkeen ostamaan lippuja normaalisti. Maksuvaiheessa voit maksaa yhden lipuista omalla sarjalipullasi syöttämällä sarjanumeron siihen varattuun kenttään ja maksaa muut liput toisella maksuvälineellä.

 

Edenred toivottaa nautinnollisia elokuvahetkiä!

 
Lue Edenred Virikkeen käyttötavoista lisää täältä ›
Haluatko tarjoa työntekijöillesi Edenredin liikunta- ja kulttuurietua? Lue lisää täältä ja tilaa etua alla olevasta linkistä!

Tilaa Virike-etua ›

 

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin työsuhde-eduista? Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.