Edenred maksutavaksi Finnkinon verkkokauppaan

Nyt voit maksaa Edenredin Virike-edulla elokuvalippuja Finnkinon verkkokaupassa! Voit ostaa edullasi sarjalippuja ja yksittäisiä elokuvalippuja. Alla tarkemmat ohjeet lippujen ostoon. Verkkokaupasta ostetut mobiililiput toimitetaan sähköpostiisi, jos olet kirjautunut Finnkinon palveluun löydät liput myös omilta sivuiltasi.

 

Sarjalippujen osto

Virike-edulla voit ostaa käteviä sarjalippuja nyt ja käyttää niitä myöhemmin (tarkista eri sarjalippujen voimassaoloajat oston yhteydessä). Sinun tulee olla kirjautuneena sisään omilla Finnkinon tunnuksillasi. Sarjalippuihin tulee näkyviin nimi, joka on syötetty Finnkinon asiakastietoihisi ja ne ovat vain henkilökohtaiseen käyttöösi.

  1. Aloita osto Finnkinon sivuilta kohdasta Sarjaliput
  2. Osta kulttuurietusarjalippuja
  3. Valitse otsikon Maksa Edenredillä alta Osta kulttuurietusarjalippuja
  4. Valitse maksutavaksi Edenred
  5. Sinut ohjataan palveluntarjoaja Netsin sivuille, jossa suoritat verkkomaksun kortillasi tavalliseen tapaan: Valitse maksutavaksi Mastercard ja syötä korttisi tiedot (kortin numero, voimassaoloaika, CVC-tunnus). Mikäli käytössäsi on mobiiliratkaisu, löydät virtuaalisen korttisi tiedot MyEdenredin etusivulta kohdasta näytä korttitiedot. (Et voi maksaa verkkokaupassa käyttämällä Edenred Pay -mobiilimaksua.)
  6. Tulostettavat sarjaliput toimitetaan Finnkinon asiakastietoihisi tallentamaasi sähköpostiosoitteeseen

 

Yksittäisten lippujen osto

Edenred-edulla voit ostaa yhden lipun, etkä voi lisätä useampaa lippua samaan ostokseen. Sinun ei tarvitse olla kirjautunut Finnkinon palveluun.

 • Aloita osto normaaliin tapaan valitsemalla elokuva, näytös ja paikat
 • Syötä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi lipun ja kuitin toimitusta varten
 • Valitse verkkopankki ja muut maksutavat
 • Valitse maksutavaksi Edenred
 • Sinut ohjataan palveluntarjoaja Netsin sivuille, jossa suoritat verkkomaksun kortillasi tavalliseen tapaan: Valitse maksutavaksi Mastercard ja syötä korttisi tiedot (kortin numero, voimassaoloaika, CVC-tunnus). Mikäli käytössäsi on mobiiliratkaisu, löydät virtuaalisen korttisi tiedot MyEdenredin etusivulta kohdasta näytä korttitiedot. (Et voi maksaa verkkokaupassa käyttämällä Edenred Pay -mobiilimaksua.)

Edenred-kortti on henkilökohtainen veronalainen työsuhde-etusi, joten voit käyttää sitä maksutapana vain omiin lippuostoksiisi. Ostokseen ei voi lisätä popcornia, makeisia tai muita tuotteita.

Huomioithan, jos haluat hankkia lippuja yhdessä muiden henkilöiden kanssa ja varmistaa vierekkäiset paikat, osta ensin itsellesi Virike-edulla sarjalippuja ja siirry sen jälkeen ostamaan lippuja normaalisti. Maksuvaiheessa voit maksaa yhden lipuista omalla sarjalipullasi syöttämällä sarjanumeron siihen varattuun kenttään ja maksaa loput liput toisella maksuvälineellä.

 

Edenred toivottaa nautinnollisia elokuvahetkiä!

 

 

11.01.21

Liikunta- ja kulttuuritarjoukset

Täältä löydät viimeisimmät Virike-etu tarjoukset Edenred käyttöpaikoilta - käy katsomassa!

Lue lisää

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin henkilöstöeturatkaisuista? Autamme sinua mielellämme. Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä.