Leffaliput Edenred Paylla kaikista Finnkinon teattereista

Leffaliput Edenred Paylla kaikista Finnkinon teattereista

Ilouutisia leffafaneille! Nyt voit maksaa oman leffalippusi korttimaksujen, Apple Payn ja Google Payn lisäksi myös Edenred Pay -mobiilimaksulla kaikissa Finnkinon teattereissa. Edenred Payn maksut hoituvat Edenredin MyEdenred-sovelluksessa, josta näet myös reaaliaikaisen Virike-saldosi. Huomioithan, että Virike-edulla ei voi ostaa leffaherkkuja.

Kiinnostaako leffavinkit loppusyksyyn? Blogauksen lopusta löydät vinkit Finnkinon uutuusleffoihin, joihin Virike-etusi sinut voi viedä!

Maksutapana myös Edenred Pay

Myös oma Edenred Pay -mobiilimaksumme on lisätty Finnkinon kattavaan Edenred-maksutapavalikoimaan. Toimi siis näin:

  1. Kun olet Finnkinon kassalla, avaa MyEdenred-sovelluksesi.
  2. Klikkaa Virike-etusi kohdalta 'Luo mobiilimaksu' ja etsi hausta kyseinen Finnkinon teatteri, jonka perässä lukee 'Mobiili (maksu kassalla)'.
  3. Syötä haluamasi summa ja vahvista maksu.
  4. Näytä maksukuittisi kassahenkilölle.
  5. Nauti leffasta!

Katso täältä tarkemmat ohjeet kaikkiin Virike-edun maksutapoihin niin Finnkinon teattereissa kuin verkkokaupassa.

Loppusyksyn 2022 Finnkinon leffatärpit

Poltteleeko tämän vuoden Virike-etusi edelleen taskussasi? Kun ulkona pimenee, mikä olisi mukavampaa kuin antaa leffojen viedä sinut toisiin maailmoihin, näkökulmiin ja tunneskaaloihin? Finnkinon loppusyksyn leffatarjonta kutkuttaa varmasti jokaisen leffamakuhermoja. Draamaa, toimintaa, romantikkaa, kauhua, komiikkaa, fantasiaa? Täältä pesee!


Nyt ohjelmistossa:

 

1.Ticket to Paradise, romanttinen komedia

Oscar-tähtipölyä on luvassa kaksin verroin, kun George Clooney ja Julia Roberts kohtaavat taas valkokankaalla entisenä avioparina, joka ottaa tehtäväkseen estää ihastunutta tytärtään toistamasta omia virheitään.

2. Kikka!, Draama, musiikki

Kuka oli kaikkien tuntema Kikka? Sara Mellerin tähdittämä, musiikkia pursuva elokuva artisti Kikasta vie aikakaudelle, jolloin Suomi oli matkalla lamasta kohti nousukautta. Kikka! on elokuva viihdetaiteilijasta ja laulajasta, joka rakasti esiintyä ja antoi iloa muille, vaikka hänen taiteilijuuttaan kyseenalaistettiin.

3.Punttikomedia, komedia

Kerttu (Iina Kuustonen) on määrätty selkävaivojen takia kuntosalille, jossa käy ilmi, että hän on geneettinen superlahjakkuus. Äkkiarvaamatta hän päätyy tähtäämään kohti uskomatonta tavoitetta, fitness-kisalavaa.

4. Black Adam, toiminta, fantasia, sci-fi

Dwayne Johnsonin tähdittämässä toimintaseikkailu vie DC-supersnakrin maailmaan. Melkein 5000 vuotta sen jälkeen, kun hänelle suotiin muinaisten jumalten voimat ja hänet vangittiin, Black Adam vapautetaan maallisesta haudastaan, ja hän on valmis jakamaan nykymaailmalle oikeutta omaan tyyliinsä.

5. Kulkuset kulkuset, komedia

Kahden aivan liian erilaisen suvun ensimmäinen yhteinen jouluaatto lähtee railakkaasti raiteilta heti kättelyssä, kun isäntäpari paljastaa tarkkaan vaalimansa salaisuuden: talossa on myös emäntä, ja tämä on viimeisillään raskaana! Menestysohjaaja Taru Mäkelän hyvän mielen jouluelokuva marssittaa valkokankaalle huikean suomalaisten koomikoiden tähtikaartin. Rooleissa: Christoffer Strandberg, Martti Suosalo, Eeva Litmanen, Ali Jahangiri, Pirkko Hämäläinen, Sari Siikander ja Antti Tuomas Heikkinen.

6. Mrs. Harris lähtee Pariisiin, draama

Rouva Harris lähtee Pariisiin on lumoava tarina päällisin puolin tavallisesta englantilaisesta taloudenhoitajasta, jonka haave omistaa Christian Diorin muotiluomus johdattaa hänet uskomattomaan seikkailuun Pariisissa.

7.Häät ennen hautajaisia, komedia

Hääsuunnittelija Joannan (Iina Kuustonen) täytyy löytää itselleen kulissipoikaystävä, jotta hän voi piristää masentunutta isäänsä. Kuin tilauksesta Joannan elämään astelee omalaatuinen hautausurakoitsija Sakke (Antti Luusuaniemi), jolla niin ikään on omat motiivinsa tyttöystävän etsimiselle.

Tulossa ensi-iltaan marraskuussa:

 

8. Kummeli esittää: Kontio & Parmas 4.11., komedia

Kummeli esittää: Kontio & Parmas -elokuvan alussa legendaarinen vanhempi konstaapeli Otso Kontio (Heikki Silvennoinen) viettää lepposia eläkepäivä mökillään. Rauha rikkoutuu kuitenkin äkisti, kun vanha taistelupari Auni Parmas (Elsa Saisio) tuo järkyttäviä uutisia Valkeakoskea uhkaavasta suuresta tuhosta.

9. Black Panther: Wakanda Forever 9.11. , Toiminta, Sci-Fi, Seikkailu

Marvelin elokuvassa kuningatar Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Laetitia Wright), M’Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) ja Dora Milaje (mm. Florence Kasumba) taistelevat suojellakseen kansakuntaansa asioihin sekaantuvia maailmanvaltoja vastaan kuningas T’Challan kuoleman jälkimainingeissa.

10. The Menu 18.11., Komedia, jännitys, kauhu

Nuoripari (Anya Taylor Joy ja Nicholas Hoult) matkaa kaukaiselle saarelle syödäkseen ylellisessä ravintolassa, johon vain harvoilla ja valituilla on pääsy. Keittiömestari (Ralph Fiennes) on valmistanut vierailleen ylenpalttisen menun, jonka mukana seuraa shokeeraavia yllätyksiä...

 

Katso lisää leffatärppejä Finnkinon sivuilta.

Muistathan tarkistaa Virike-saldosi MyEdenredistä ja hyödyntää sen vuoden loppuun mennessä!