Napauta maksaaksesi Google Paylla™

Napauta maksaaksesi Google Paylla™

Meillä on ilo kertoa, että Edenredin maksutapavalikoima on jälleen laajentunut! Voit lisätä kaikki Edenredin edut Google Wallet™ -sovellukseen ja maksaa yhdellä napautuksella lounaan, liikuntaa ja kulttuuria, hieronnan sekä hammashoidon Google Paylla helposti ja turvallisesti!

Monta etua - yksi lompakko

Oli käytössäsi Lounari, Virike, Työmatka, Hieronta tai Hammashoito, meillä on ilo julkistaa loistavia uutisia. Voit nyt lisätä kaikki Edenredin fyysiset sekä virtuaaliset maksukortit Google Walletiin ja käyttää Google Payta työsuhde-eduilla maksamiseen! Olemme ainoa työsuhde-etujen tarjoaja Suomessa, joka mahdollistaa tämän nopean, nykyaikasen ja turvallisen maksutavan. 

Turvalliset maksut Google Paylla

Google Pay on Android-käyttöjärjestelmällä toimiva lähimaksutapa, joka takaa turvalliset ja helpot maksut esimerkiksi puhelimella tai älykellolla. Maksuista tekee turvallisia biometrinen tunnistautuminen, joko kasvojentunnistuksella tai sormenjäljellä, siispä vain sinä voit maksaa Android-laitteellasi. Google Paylla maksat helposti lähimaksulla myös yli 50 € ostokset, unohda siis PIN-koodien näppäily! Puhelimesi on aina taskussasi – niin ovat etusikin.

Ota Google Pay käyttöön ja hyödynnä etujasi vaivattomasti

Näin lisäät Edenredin korttisi Google Walletiin tehdäksesi Google Pay -maksuja

Tapa 1: 

  1. Avaa MyEdenred-sovellus
  2. Valitse etu, jonka haluat lisätä Google Wallettiin
  3. Paina 'Lisää Edenred etusi Google Payhin nyt' ja seuraa näytön ohjeita
  4. Kortin varmistuksen jälkeen olet valmis maksamaan missä tahansa näet lähimaksusymbolin tai Google Pay -logon – maksaminen tapahtuu muutamalla napsautuksella!

Tapa 2:

  1. Lataa Google Wallet Android-puhelimeesi 
  2. Paina 'Lisää Walletiin' ja seuraa näytön ohjeita
  3. Kortin varmistuksen jälkeen olet valmis maksamaan missä tahansa näet lähimaksusymbolin tai Google Pay -logon – maksaminen tapahtuu muutamalla napsautuksella!

Google Pay ja Google Wallet ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.