Edenred-etujen monipuoliset mobiilimaksutavat

Edenred-etujen monipuoliset mobiilimaksutavat

Olemme laajentaneet maksuvaihtoehtojamme ja nyt kaikki Edenredin edut (Lounari, Virike, Hieronta, Työmatka ja Terveys) toimivat Apple Payssa ja Google Payssa.

Uusien tulokkaiden myötä Edenred-maksujen vastaanotosta tulee huomattavasti kätevämpää, sillä Apple Pay ja Google Pay toimivat tavallisen pankkikortin lähimaksun tavoin. Niiden vastaanotto on helppoa ja turvallista – tarvitset ainoastaan maksupäätteen lähimaksuominaisuudella.

Laajat maksuvaihtoehdot lisäävät asiakastyytyväisyyttä

Monipuoliset maksuratkaisumme – kortti, seteli, Apple Pay, Google Pay ja Edenred Pay – ovat tunnetusti markkinoiden laajimmat. Yhdessä ne lisäävät asiakastyytyväisyyttä ja tarjoavat kumppaneillemme joustavan mahdollisuuden vastaanottaa Edenrediä maksuvälineenä.

Digitaaliset maksuratkaisut ovat nopeasti kasvattaneet suosiotaan, sillä ne ovat helppoja, turvallisia ja kulkevat kätevästi kaikkialle puhelimessa. Tämän myötä haluamme mahdollistaa sujuvan mobiilimaksamisen kaikille – edusta riippumatta

Helppoa mobiilimaksamista Apple Paylla ja Google Paylla

Applen ja Googlen mobiilimaksuratkaisut ovat tunnettuja niiden helppoudesta. Maksaminen on nopeampaa kuin käteisen ja kortin käyttö ja biometrinen tunnistus (Face ID ja Touch ID) lisää niiden turvallisuutta.

Vaikka maksutavat toimivat perinteisen lähimaksun tavoin, ne eroavat lähimaksukortilla maksamisesta siten, että niillä voi maksaa myös lähimaksurajan (50 €) ylittäviä ostoksia. Rajan ylimenevissä ostoksissa asiakkaan älylaite saattaa vaatia turvallisuussyistä uudemman kerran henkilöllisyyden varmistamista Face ID tai Touch ID:llä.

Apple Pay ja Google Pay -maksujen vastaanotto

Erilaiset mobiilimaksutavat saattavat olla sekavia kauppiaan näkökulmasta. Tarjoamalla edunsaajalle mahdollisuuden maksaa edullaan Apple Payta tai Google Payta hyödyntämällä, yhtenäistämme eri etujemme maksuratkaisuja. Näin etujemme vastaanotto on sinulle selkeämpää.

Apple Pay ja Google Pay toimivat tavallisen pankkikortin lähimaksun tapaan. Ainoa ero tavallisiin pankkikorttimaksuihin on, että kortti löytyy virtuaalisena asiakkaan Apple- tai Android-älylaitteesta. Maksut tehdään tuomalla kortti lähelle lähimaksuominaisuudella varustettua maksupäätettä ja odotetaan, kunnes merkkiääni vahvistaa maksun hyväksymisen.

 

Edenred-Select-virtual-card

Kortin valinta

Asiakas avaa laitteensa lompakko-sovelluksen ja valitsee Edenred-kortin.

Edenred-Price-tag-euro

Summan määritys

Näppäile kassaan tai maksupäätteeseen summa, jonka asiakas haluaa maksaa.

Edenred-Contactless-mobile -payment

Maksun tekeminen

Asiakas aktivoi kortin Face/Touch ID:llä ja pitää älylaitetta kortinlukijan lähellä, kunnes merkkiääni vahvistaa maksun. Maksu on nyt valmis!

Edenredin mobiilimaksutapa Edenred Pay

Edenred Pay on Edenredin oma mobiilimaksutapa Lounari-, Virike- ja Hieronta-eduille. Edenred Pay on automaattisesti käytössä kaikilla kumppaneillamme, jotka ovat rekisteröityneet Kumppani-portaaliimme. Mikäli olet erikseen pyytänyt kyseisen maksutavan pois käytöstäsi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme niin aktivoimme sen takaisin käyttöösi.

Voit tarkastella Edenred Pay -maksuja reaaliajassa Kumppani-portaalin ’Mobiilimaksut’-välilehdellä. Näet kyseiseltä välilehdeltä automaattisesti yrityksellesi maksetun summan, asiakkaasi nimen sekä maksuajankohdan.

Edun valinta

Asiakas valitsee oikean edun MyEdenred-sovelluksessa ja klikkaa ”Luo mobiilimaksu” -nappia tai karttabanneria.

Summan määritys

Asiakas syöttää sovellukseen maksettavan summan, lisää mahdollisen viestin lisätietokenttään ja klikkaa ”Vahvista”.

Kuitin tarkistaminen

Tarkista asiakkaasi älypuhelimen näytöltä, että maksukuitin tiedot ovat oikein (nimi, summa, maksun ajankohta). Onnistunut maksusuoritus näkyy myös Kumppani-portaalissa.

Mobiilimaksuratkaisujen erot

Applen ja Googlen maksutavat eivät edellytä verkkoyhteyttä, toisin kuin Edenred Pay, joten ne toimivat missä vain ja milloin vain. Lisäksi ne toimivat maksuvälineenä kaikilla Edenredin eduilla.

Kuten Edenred Pay -maksuissakin, maksat hinnaston mukaista palvelumaksua ainoastaan silloin, kun vastaanotat Edenred-virtuaalikortilla tehdyn maksun. Apple Paylla ja Google Paylla tehdyt maksutapahtumat tilitetään jo 24-48 tunnin kuluttua maksun vastaanottamisesta Edenred Pay -tilitykset maksetaan ilmoittamallesi pankkitilille 2 kertaa kuukaudessa, jokaisen kuun 2. ja 16. päivä.

Tutustu maksutapoihin