Muoviton ja markkinoiden monipuolisin = Edenredin uusi maksukortti!

Edenredin uusi maksukortti hyvästelee muovin, ja toivottaa tervetulleeksi maissin hävikkiosista valmistetun ekologisen PLA-kuidun! Kortti tarjoaa myös Apple Payn ja Google Payn laajat maksumahdollisuudet ainoana työsuhde-etujen tarjoajana Suomessa. Työsuhde-eduilla maksaminen ei ole koskaan ollut helpompaa – ja ekologisempaa.
 

Mastercard-pohjainen kortti avaa laajimmat käyttömahdollisuudet

 
Edenredillä on Suomessa ainoana työsuhde-etuja tarjoavana yrityksenä käytössään Mastercard-pohjainen maksukortti. Se tarkoittaa, että kortillamme voi maksaa turvallisesti kaikissa verkostomme käyttöpaikoissa, jotka hyväksyvät Mastercard-maksun – paikan päällä, verkossa sekä Google Pay- ja Apple Pay -mobiilimaksulla. Ensimmäisenä ja ainoana Suomessa! Kortin monipuoliset käyttötavat tekevät työsuhde-eduilla maksamisesta ja niiden vastaanottamisesta helpompaa.

 

Uudet kortit valmistetaan maissipohjaisesta PLA-kierrätyskuidusta

 
Me emme enää käytä muovia uusissa maksukorteissamme. Kaikki fyysiset maksukorttimme valmistetaan sen sijaan ekologisesta ja biohajovasta PLA-kuidusta, jota saadaan maissin syötäväksi kelpaamattomista hävikkiosista. Jokaisella muovittomalla kortilla on merkitystä – tiesitkö, että maailmanlaajuisesti pankkikorttien valmistuksessa käytetty muovimäärä vastaa jopa 150 Boeing 747-lentokoneen painoa?

Panostamme markkinoiden ekologisimpaan maksukorttiin, sillä olemme sitoutuneet kantamaan oman ympäristövastuumme.
 

Mukana mobiilimaksun kuninkaalliset Google Pay ja Apple Pay

 
Edenred-kortin voi lisätä myös Google Pay- ja Apple Pay -sovelluksiin, jolloin kaikki tarvittavat maksukortit kulkevat mukana etujen käyttäjän mobiililaitteilla. Lompakon voi siis jättää rauhassa kotiin, kunhan älypuhelin on taskussa!
 
Lue lisää kaikista mobiilimaksutavoistamme.

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin työsuhde-eduista? Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.