Sujuvaa ja turvallista etujen käyttöä MyEdenred-sovelluksella

MyEdenred-sovellus sekä virtuaalinen Edenred Pay -maksutapa tekevät etujen käytöstä entistäkin helpompaa. Lataa sovellus ja aloita etujesi käyttö mobiililaitteella. Edenredin maanlaajuinen käyttöpaikkaverkosto ja tuhannet uudet elämykset odottavat sinua!
 

Aktivoi kortti ja nauti eduistasi

 
MyEdenred Finland –mobiilisovellus on pääsylippusi työsuhde-etujen maailmaan. Sovelluksessa voit tarkastella tilisi saldoa ja maksutapahtumia, etsiä käyttöpaikkoja sekä maksaa kätevällä Edenred Pay -mobiilimaksulla. Tervetuloa Edenredin työsuhde-etujen pariin!

Aloita etujesi käyttö lataamalla sovellus ja aktivoimalla Edenred-korttisi. Syötä siis kortin kääntöpuolelta tai virtuaalikortin infosähköpostista löytyvä 10-numeroinen sarjanumero sekä henkilötunnuksesi.

Rekisteröidy eli luo tunnukset sovellukseen voidaksesi käyttää etujasi. Tunnusten luomisen jälkeen olet valmis! Jos olet saanut uuden kortin vanhentuneen tai kadonneen kortin tilalle, voit kirjautua sisään MyEdenrediin olemassa olevilla tunnuksillasi. Tarkemmat ohjeet ›

Lataa MyEdenred Finland -sovellus App Storesta ›

Lataa MyEdenred Finland -sovellus Google Play –kaupasta ›

Käytä selainversiota myedenred.fi ›
 
MyEdenred-ohjevideot ›
 

Helppoa mobiilimaksamista sovelluksella

 
Edenred Pay on MyEdenred-sovelluksen oma mobiilimaksutapa. Sovellus näyttää lähelläsi olevat käyttöpaikat ja edulla maksaminen tapahtuu näppärästi muutamalla painalluksella. Maksoit sitten hierontaa, liikuntaa, kulttuuria tai lounaita, mobiilimaksut hoituvat aina samaan tapaan.

Etsi ensiksi haluamasi käyttöpaikka joko kartalta tai hakemalla käyttöpaikkaa nimellä. Kartta tarjoaa myös mahdollisuuden suodattaa hakutuloksia esimerkiksi edun ja käyttöpaikan tarjoamien palveluiden mukaan. Paina ’Luo mobiilimaksu’, syötä summa ja vahvista maksu. Näytä maksun kuitti kassalle, aktivoi kuitti – valmista tuli!
 
Tarkemmat ohjeet ›
 

Sujuva ja turvallinen käyttökokemus

 
MyEdenredistä löytyy paljon henkilökohtaisia tietojasi ja voit käyttää sovellusta maksujen tekemiseen pankkisovellusten tapaan. Meille on tärkeää, että käyttökokemuksesi on mahdollisimman sujuva ja turvallinen.

Käytä ‘Muista minut’ -toimintoa, jotta pysyt sisäänkirjautuneena 30 päivää. Varmistaaksemme tietoturvan ja arkaluontoisten tietojesi turvallisen säilymisen, sovellus kirjaa sinut automaattisesti ulos 30 päivän kuluttua sisäänkirjautumisesta. Tietoturva-asiat ovat erityisen tärkeitä, mikäli mobiililaitteesi joutuisi vääriin käsiin. Näin automaattinen, 30 päivän välein tapahtuva uloskirjautuminen, estää pitkäaikaisen sovelluksen väärinkäytön vastaavassa, ikävässä tilanteessa. Aktivoi siis ‘Muista minut’ -toiminto, niin vältät sisäänkirjautumisen joka kerta sovelluksen avatessasi!

Mikäli unohdat salasanasi, MyEdenredin etusivulla kirjautumisen alta löytyy ’Unohditko salasanasi tai tunnuksesi?’ -linkki. Sen avulla voit tilata salasananvaihtolinkin sähköpostiisi. Sähköpostiviesti sisältää käyttäjätunnuksesi ja linkki salasanan vaihtamiseen. Linkin saapumiseen saattaa mennä tovi ja muistathan tarkistaa myös roskapostikansiosi. Jos linkin saapumisessa tai käytössä ilmenee ongelmia, voit palata MyEdenredin etusivulle ja aktivoida korttisi uudelleen ’Aktivoi kortti’ -painikkeen avulla. Luo uusi käyttäjätunnus ja salasana, jotta pääset taas kirjautumaan tilillesi.
 

Hyödynnä Suomen laajin käyttöpaikkaverkosto

 
Työnantajasi haluaa tukea hyvinvointiasi tarjoamalla sinulle Edenredin työsuhde-etuja. Hyödynnä rahanarvoiset etusi kätevällä MyEdenred-sovelluksella.

Edenredin edut käyvät siellä missä sinäkin! Voit nauttia eduistasi yli 25 000 käyttöpaikassa ympäri Suomen. Liikunta- ja kulttuuriedun, lounasedun sekä hierontaedun kumppanimme tarjoavat siten lukemattomia mahdollisuuksia uusiin elämyksiin ja arjen hyvinvointiin.
 
Mukavia hetkiä työsuhde-etujesi parissa!
 
 

Lue lisää Edenredin eduista ›

Käyttöpaikkahaku ›

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin työsuhde-eduista? Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.