Näin otat vastaan
Edenredin maksuvälineitä

 

Liity kumppaniverkostoon ›

 

Näin otat vastaan
Edenredin maksuvälineitä

 

Liity kumppaniverkostoon ›

 

Lounasedun maksuvälineet

 

  • Edenred-kortti
  • Lounasseteli™
  • Mobiilimaksu

Maksuvälineet on tarkoitettu vain aterioiden maksamiseen ja niillä ei voi maksaa hyödykkeitä, alkoholia, tupakkaa, elintarvikkeita, eineksiä tai valmiita teollisesti pakattuja ruokia.

Verohallinto määrittää lounasedulle vuosittaiset maksurajat, tarkista ne täältä ›

Liikunta- ja kulttuuriedun maksuvälineet

 

  • Edenred-kortti
  • Virikeseteli®
  • Mobiilimaksu

Kortilla ja setelillä ei voi ostaa tavaraa, ja ostettavan palvelun tulee olla sellainen, joka verolainsäädännössä hyväksytään veroedun piiriin. Omaehtoista liikuntatoimintaa koskeva etu on tarkoitettu työntekijän oman aktiiviliikunnan tukemiseen.

Hieronta, fysioterapia tai esimerkiksi erilaiset meditointiharjoitukset tai mindfulness eivät ole aktiiviliikuntaa, joten ne eivät kuulu Virike-edun piiriin. Kumppaniverkostoomme kuuluu kuitenkin fysioterapia- ja hierontapaikkoja, sillä palveluntarjoajien muut palvelut kuten personal training, ovat hyödynnettävissä Virike-edulla. Edenred tarjoaa myös erillistä hierontaetua.

 

Työmatkaedun maksuvälineet

Edenredin tuote työsuhdematkaedun tarjoamiseen on Edenred Työmatka -kortti (aiemmin Ticket Transport®). Kortilla voi maksaa vain henkilökohtaisia matkalippuja, ei haltijakohtaisia arvolippuja.

Hierontaedun maksuvälineet

Edenred Hieronta on virtuaalinen kortti, jolla maksaminen onnistuu ilman maksupäätettä. Maksu tehdään mobiilisti MyEdenred-sovelluksessa tai selainversiossa. Edenred Hieronta -kortti toimii maksuvälineenä myös verkkokaupassa, mikäli kumppanin verkkokauppa hyväksyy Edenredin maksut.

Kortilla voi maksaa lihashuoltoon, palautumiseen ja rentoutumiseen tarkoitettuja hierontapalveluita. Jos yritys on maininnut työterveyssopimuksessaan fysioterapian kuuluvan työterveyspakettiin, Edenred Hieronta -etua voi käyttää myös fysioterapiapalveluiden maksamiseen.

Edun käyttöön ei ole asetettu minimi- tai maksimirajoja, joten sillä voi maksaa koko hierontakäynnin.

 

Korttimaksujen vastaanotto

Lue lisää ›

Setelimaksujen vastaanotto

Lue lisää ›

Mobiilimaksujen vastaanotto

Lue lisää ›