Näin otat vastaan
Edenredin maksuvälineitä

 

Liity kumppaniverkostoon ›

 

Näin otat vastaan
Edenredin maksuvälineitä

 

Liity kumppaniverkostoon ›

 

Maksuvälineiden vastaanotto on helppoa

Tilitämme rahat nopeasti

Lounasedun maksuvälineet

 

  • Edenred-kortti
  • Lounasseteli™
  • Mobiilimaksu

Maksuvälineet on tarkoitettu vain aterioiden maksamiseen ja niillä ei voi maksaa hyödykkeitä, alkoholia, tupakkaa, elintarvikkeita, eineksiä tai valmiita teollisesti pakattuja ruokia.

Verohallinto määrittää lounasedulle vuosittaiset maksurajat; vuonna 2021 lounasedun kortti- ja mobiilimaksun minimiveloitus on 6,90 € ja maksimiveloitus 10,90 €.

Liikunta- ja kulttuuriedun maksuvälineet

 

  • Edenred-kortti
  • Virikeseteli®
  • Mobiilimaksu

Kortilla ja setelillä ei voi ostaa tavaraa, ja ostettavan palvelun tulee olla sellainen, joka verolainsäädännössä hyväksytään veroedun piiriin. Omaehtoista liikuntatoimintaa koskeva etu on tarkoitettu työntekijän oman aktiiviliikunnan tukemiseen. Hieronta, fysioterapia tai esimerkiksi erilaiset meditointiharjoitukset tai mindfulness eivät ole aktiiviliikuntaa, joten ne eivät kuulu virike-edun piiriin. Kumppaniverkostoomme kuuluu kuitenkin fysioterapia- ja hierontapaikkoja, sillä palveluntarjoajien muut palvelut – kuten Personal Training – ovat hyödynnettävissä virike-edulla.

 

Työmatkaedun maksuvälineet

Edenredin tuote työsuhdematkaedun tarjoamiseen on Edenred Työmatka -kortti (aiemmin Ticket Transport®) Kortilla voi maksaa vain henkilökohtaisia matkalippuja, ei haltijakohtaisia arvolippuja.

 

Korttimaksujen vastaanotto

Lue lisää

Setelimaksujen vastaanotto

Lue lisää

Mobiilimaksujen vastaanotto

Lue lisää