Edenred työnantajana

Katso video

Edenred työnantajana

Katso video

 

Onko hyvinvointi sinulle tärkeää?

Haluatko olla mukana vaikuttamassa suomalaisten työhyvinvointiin ja kehittämässä ajanmukaisia palvelukokemuksia asiakkaillemme?
Haluatko kätesi jäljen näkyvän monen suomalaisen arkipäivässä?

 

Jos vastasit näihin kysymyksiin kyllä, asenteesi on timanttinen ja sinulla on IT-, myynti- tai muuta asiantuntijaosaamista, voit hyvinkin olla seuraava uusi edenrediläinen!

 

Kannustamme sinua katsomaan avoimet työpaikkamme, ja jos niiden joukosta ei juuri nyt löydy sopivaa tehtävää, anna kuulua itsestäsi avoimen hakemuksen kautta.

 

Katso avoimet työpaikat

 

Osaaminen Edenredillä

 

Meillä työskentelee noin 65 oman alansa raudanlujaa osaajaa. Suurin osa työntekijöistämme ovat ammattilaisia IT:n tai myynnin saralla, mutta meiltä löytyy myös asiakaspalvelun, taloushallinnon, markkinoinnin ja HR:n osaajia. Olet sitten Software Developer, Account Manager, Customer Care Specialist tai Project Manager, meiltä voi löytyä sinulle uusi koti.

 

Viisi arvoamme viitoittavat tietämme kohti tavoitetta rakentaa suomalaisille parempaa hyvinvointia ja työelämää. Haluamme olla niin työnantajien, edunsaajien kuin kauppiaiden ensisijainen valinta työsuhde-etujen tarjoajaksi.

“Edenred is a great platform for personal and professional growth. You learn to think wider, be creative and proactive.
But the thing I appreciate the most are the people I work with.
Great team of professionals that can work together toward the goals, celebrate each other success, support in challenges and always have fun.
If you want to have a team you can bond with, Edenred is a place to be.”

Veronika, Product Owner

creativity

Imagination

“Laitamme mielikuvituksemme töihin, jotta pystymme luomaan inspiroivia tapoja yhdistää yrityksiä, käyttäjiä ja kauppiaita – niin nyt kuin tulevaisuudessakin.”

Simplicity

Simplicity

“ Tiedämme, että asioista on vaikeaa tehdä yksinkertaisia. Pyrimme silti miettimään kaikessa tekemisessämme sitä, mikä olisi asiakkaalle ja henkilöstölle kaikkein yksinkertaisin tapa toimia.”

Passion for customers

Passion for customers

“Emme lopeta oman toimintamme kehittämistä ennen kuin 100 % asiakkaistamme on valmiita suosittelemaan meitä ystävilleen.”

Respect

Respect

“Laadukas liiketoiminta voidaan saavuttaa vain kunnioituksen avulla. Olemme kunnioittavia kaikkia sidosryhmiämme kohtaan toimimalla proaktiivisesti, vastuullisesti ja rehellisesti.”

entrepreneurial spirit

Entrepreneurship

“Yrittäjähenkisyys näkyy keskittymisenä päivittäisen toiminnan jatkuvaan parantamiseen pitkäjänteisesti.”

Henkilöstö­edut ja työhyvin­voinnin arvostus

Lounasetu

Haluamme, että syöt joka päivä ravitsevan aterian. Se parantaa työvirettäsi, tauottaa työtäsi ja tarjoaa mukavan hetken työkavereiden kanssa.

Virike-etu

Haluamme, että työpäivän jälkeen vietät palauttavaa ja hyvinvointiasi tukevaa vapaa-aikaa. On se sitten leffa, konsertti, kuntosali tai laskettelu, tuemme sinua rentoutumaan omalla tavallasi!

Työmatkaetu

Tuemme sitä, että käytät julkisia liikennevälineitä. Myös luonto kiittää.

Hyvinvoinnin tuki

Meillä on lupa pitää taukoja työnteon välissä, tarkoittaa se sitten kahvikupposta, meditointia tai leuanvetoja. Puhumme hyvinvoinnin puolesta ja haluamme tukea sinua pitämään huolta itsestäsi. Tauot ovat tärkeä osa hyvinvoinnin rakentamista ja ylläpitämistä. Meillä liikutaan yhdessä, keppijumpataan, nautitaan hyvästä ruoasta ja kuunnellaan asiantuntijoiden viisaita sanoja hyvinvointiluennoilla. Haluamme tukea jokaisen kasvua kohti parempia valintoja.

Laajennettu työterveyshuolto ja laaja terveysvakuutus

Haluamme, että saat parhaan avun ja hoidon, kun sitä tarvitset. Tarjoamme sinulle huolettomuuden tapaturmien varalta niin työ- kuin vapaa-ajallakin.

Joustava työaika

Käytössämme on liukuva työaika ja pyrimme siihen, että jokainen voi työskennellä itselleen sopivimpina aikoina. Riippuen työtehtävistäsi, kannustamme tekemään välillä etätöitä. Meillä ei myöskään tarvitse työskennellä 24/7, vaan toimisto tyhjenee pääsääntöisesti klo 17 mennessä. Kunnioitamme vapaa-aikaasi.

Vastuullinen työnantaja

Niin Suomessa kuin globaalistikin kannamme vastuumme ja pyrimme luomaan osaltamme parempaa työelämää. Tämä on ollut osa Edenredin missiota jo 1960-luvulta asti. Globaalin vastuullisuusstrategiamme pääteemat ovat People, Planet ja Progress, joiden edistymistä mitataan ja seurataan tarkasti. Voit lukea lisää yritysvastuun periaatteistamme edenred.com -yritysvastuuosiosta.

Yhteisöllisyys

Arkemme on hektistä, jota tukee hyvä tiimihenki. Se onkin yhteisömme vahvuus ja sitä vaalimme sekä tiimipäivien että koko työyhteisön yhteisien juhlien kautta. Myös afterwork-illat ovat osa tapahtumakalenteriamme, missä yli tiimirajojen voi vaihtaa kokemuksia ja kuulumisia. Monesti keskustelut ovat muissa kuin työaiheissa.
Töissä kravatit ja nutturat ovat paikoillaan, mutta niitä osataan kyllä myös löysätä!

Katso avoimet työpaikat

 

Tutustu blogiimme

Meet Edenred people – traineesta markkinoinnin spesialistiksi

Moikka, olen Jenna. Hyvinvointi ja liikunta ovat olleet minulle aina tärkeitä, ja terveelliset elämäntavat sekä yleinen aktiivisuus ovat suuri osa arkeani. Nämä ovat syitä, joiden takia päädyinkin alun perin hakemaan Edenred Finlandille.

Lue lisää

Have you met Edenred Finland? – 5 faktaa fintechin ja hyvinvoinnin yhdistävästä yrityksestä

Uuden työntekijän kertomana 5 asiaa, jotka kuvaavat Edenred Finlandin erityispiirteet työpaikkana. ”Aloitin Edenredillä maaliskuun lopussa, joten olen saanut kuluneen kesän aikana kertoa uudesta työnantajastani. Havahdun toistuvasti tilanteeseen, jossa kerrottuani työpaikkani olevan Edenred Finland Oy, näen kysymysmerkkien nousevan sarjakuvamaisesti keskustelukumppanini pään päälle. Tilanne jatkuu usein niin, että puolisoni täsmentää kyseessä olevan ”se lounarifirma” …”

Lue lisää