Delicard® lahjoitti 116 033 € AAMU Suomen Lasten Syöpäsäätiölle

Delicard® lahjoitti 116 033 € AAMU Suomen Lasten Syöpäsäätiölle

Lokakuussa 2022 lahjoitimme AAMU Suomen Lasten Syöpäsäätiölle 116 033 €. Summa kerättiin Delicard®-lahjakorteilla, eli kun lahjakortin saaneet lunastivat lahjansa 100 % lyhentämättömänä vuosittain vaihtuvalle hyväntekeväisyyskohteelle, tällä kertaa AAMUlle. AAMU on Suomen ainoa lasten kliiniseen syöpätutkimukseen keskittynyt rahoittaja, ja sen merkitys lasten syöpähoidon tutkimukselle Suomessa on korvaamaton.

Lahjoituksen vastaanotti AAMU Säätiön asiamies Laura Paasio (vas.) ja luovutti Edenred Finlandin toimitusjohtaja Peter Hiltunen (oik.)

Lue koko uutinen

AAMU Suomen Lasten Syöpäsäätiö lyhyesti

AAMU Suomen Lasten Syöpäsäätiö on voittoa tavoittelematon kansallinen säätiö, jonka päätehtävä on mahdollistaa paras hoito syöpään sairastuneille lapsille. Tehtävää toteutetaan kohdistamalla varoja lasten syöpähoidon tutkimukseen ja hoidon kehityshankkeisiin. Säätiön varoilla rahoitetaan kliinisiä tutkimuksia, joihin julkisella terveydenhuollolla ei ole resursseja. AAMU Säätiö on ainoa Suomessa toimiva, ainoastaan lasten kliiniseen syöpätutkimukseen keskittynyt rahoittaja.

Lämmin kiitos kaikille Delicard®-lahjakorttipalvelussa lahjoittaneille!

Verkkokauppaan Lue lisää Delicardista