Kumppani, näin otat vastaan Edenred Pay -mobiilimaksuja!

 

Edenred on mobiilimaksujen edelläkävijä ja tarjoamistamme monipuolisista maksutavoista on moneksi. Lounas- ja Virikeseteleiden, Edenred-kortin sekä Apple sekä Google Payn lisäksi etujemme käyttäjät voivat maksaa kumppaneidemme palveluita mobiilisti MyEdenred-sovelluksen Edenred Paylla. Kaikki kumppanimme voivat ottaa vastaan Edenred Pay –mobiilimaksuja.

 

Edenred Pay -maksujen vastaanottaminen onnistuu ilman maksupäätettä

Olemme saaneet kysymyksiä mobiilimaksusta ja voimme iloksemme kertoa, että kaikki verkostomme kumppanit voivat vastaanottaa Edenred Pay -maksuja helposti ja nopeasti! Edenred Pay on Edenredin oma mobiilimaksutapa. Oli käyttäjällä sitten käytössään virtuaalinen tai fyysinen Edenred-kortti, mobiilimaksu toimii jokaisella yhtä näppärästi.

Jokaisen kumppanin on tärkeää osata vastaanottaa myös mobiilimaksuja, sillä Edenredin etuja käyttää yhteensä jo puoli miljoonaa työntekijää. Suurin osa etujemme käyttäjistä hyödyntää myös mobiilimaksutapojamme. Edenred Paylla maksaminen tapahtuu MyEdenred-sovelluksella älylaitteen kautta, eikä tämä vaadi palveluntarjoajalta edes maksupäätettä.

 

Onko sinulla on jo sopimus Edenredin kanssa, muttei tunnuksia Kumppani-portaaliin?

Luo tunnukset Kumppani-portaaliin helposti ja nopeasti täältä. Näin luot uudet tunnukset portaaliin, mutta pidät olemassa olevan sopimuksen voimassa.

Etkö ole vielä Edenredin kumppani, mutta haluaisit liittyä?

Jos et vielä kuulu Edenredin verkostoon, toivotamme sinut mielellämme mukaan! Klikkaa itsesi tänne, luo sopimus ja liity kumppaniksemme!

 

Käteviä mobiilimaksuja niin kumppanin kuin asiakkaan näkökulmasta

Älylaitteella tehtävien Edenred Pay -mobiilimaksujen vastaanotto on helppoa. Kumppanin tulee vain rekisteröityä Edenredin Kumppani-portaaliin, jossa kaikki yhteistyöhömme liittyvät asiat hoituvat kätevästi. Edenredin Kumppani-portaalissa kumppanimme voivat hallinnoida ja tarkastella maksutapahtumia, hoitaa tilityksiä sekä päivittää yhteystietojaan. Jos olet jo rekisteröitynyt Kumppani-portaaliimme, mobiilimaksut ovat jo käytössäsi eli olet valmis vastaanottamaan mobiilimaksuja! Lue lisää mobiilimaksujen vastaanottamisesta täältä ›

 

Näin otat vastaan Edenred Pay -mobiilimaksuja:

Kun asiakkaasi haluaa käyttää Edenred Payta palveluidesi maksamiseen, otat mobiilimaksun vastaan seuraavasti:

 1. Asiakas avaa MyEdenred-sovelluksen ja etsii yrityksesi palveluntarjoajien listasta tai karttanäkymästä.
 2. Asiakas syöttää maksettavan summan.
 3. Jos asiakkaan jäljellä oleva etusaldo ei kata koko summaa tai esimerkiksi Verottajan määrittämät lounasedun maksurajat tulevat vastaan, asiakas maksaa ylijäävän summan toisella maksutavalla. Toinen maksutapa voi olla esimerkiksi toinen maksukortti tai käteinen.
 4. Asiakas vahvistaa maksun ja näyttää maksukuitin sinulle suoraan sovelluksesta. Palvelu on nyt maksettu ja summa kirjautuu tilillesi! Näet kaikki maksutapahtumat myös Kumppani-portaalista.

 

Vinkkejä Kumppani-portaalin käyttöön:

  •  Jos haluat ilmoitukset mobiilimaksusta myös sähköpostiisi, valitse ‘Mobiilimaksut’ Kumppani-portaalin vasemman reunan valikosta. Valitse sitten ‘Ilmoitusasetukset’ ja klikkaa kohtaa “Vastaanota ilmoituksia“. Muista määrittää sähköposti, johon haluat mobiilimaksujen vahvistusviestit.
  • Lisäksi Kumppani-portaaliin on mahdollista luoda erillisiä kassatunnuksia. Tämä tarkoittaa, että esimerkiksi kahvilan kassahenkilö voi seurata toimipaikan mobiilimaksuja omilla tunnuksillaan. Tällöin kumppanisopimuksen pääkäyttäjän ei tarvitse päivystää kaikkien toimipaikkojen maksutapahtumia.
   • Toimi näin: Kirjaudu Kumppani-portaaliin, valitse valikosta ”Lista yhteyshenkilöistä”ja ”kutsu uusi käyttäjä”. Syötä uuden käyttäjän sähköpostiosoite, valitse rooliksi ”Kassahenkilökunta” ja lähetä kutsu.

 

Monipuoliset maksutavat lisäävät asiakaistyytyväisyyttä

Edenredin edunsaajat voivat käyttää Edenredin jokaista työsuhde-etuaan Edenred Pay –mobiilimaksulla. Etuvalikoimaamme kuuluvat lounas-, liikunta-ja kulttuuri-, työmatka- sekä hierontaetu, jotka ovat käytössä jo tuhansien yritysten työntekijöillä. Hierontaetumme on asiakkaiden käytössä vain virtuaalisesti Edenred Payn kautta.

Tarjoamalla asiakkaillesi mahdollisuuden maksaa mobiilisti helpotat myös omaa arkeasi. Hallinnoit maksutapahtumia ja tilityksiä helposti ja lisäksi pidät asiakkaasi tyytyväisinä. Kun kuulut Edenredin verkostoon ja hyväksyt monipuolisia maksutapoja, teet työsuhde-etujen käytöstä helppoa asiakkaillesi. Kirjaudu tai rekisteröidy Kumppani-portaaliin, pidä tietosi ajan tasalla ja aloita mobiilimaksujen vastaanottaminen. Kiitos kumppanuudestasi!

 

Jos sinulla on jo sopimus Edenredin kanssa, muttei tunnuksia Kumppani-portaaliin:

Luo tunnukset Kumppani-portaaliin täältä. Näin luot uudet tunnukset portaaliin, mutta pidät olemassa olevan sopimuksen voimassa.

Jos et ole vielä Edenredin kumppani, mutta haluaisit liittyä:

Tervetuloa mukaan! Liity verkostoomme täältä ›

 

Lue lisää mobiilimaksujen vastaanottamisesta täältä ›

 

23.11.21

Työsuhde-etujen maksurajat vuonna 2022

Verottaja on vahvistanut ravintoedun maksurajat vuodelle 2022. Lounaan miniarvo on 7,15 € ja maksimiarvo 11,30 €.

Lue lisää
21.10.21

Uusi laskutustapa: kuukausittainen lounaskumppanilaskutus

Muutamme Edenred Lounari -kumppaneiden laskutustapaa 1. tammikuuta 2022. Vuosimaksu korvataan kuukausimaksulla.

Lue lisää

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin työsuhde-eduista? Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.