Kumppani, näin otat vastaan Edenred Pay -mobiilimaksuja!

 

Edenred on mobiilimaksujen edelläkävijä ja tarjoamistamme monipuolisista maksutavoista on moneksi. Lounas- ja Virikeseteleiden, Edenred-kortin sekä Apple sekä Google Payn lisäksi etujemme käyttäjät voivat maksaa kumppaneidemme palveluita mobiilisti MyEdenred-sovelluksen Edenred Paylla. Kaikki kumppanimme voivat ottaa vastaan Edenred Pay –mobiilimaksuja.

 

Edenred Pay -maksujen vastaanottaminen onnistuu ilman maksupäätettä

Kaikki verkostomme kumppanit voivat vastaanottaa Edenred Pay -maksuja helposti ja nopeasti! Edenred Pay on Edenredin oma mobiilimaksutapa, joka toimii näppärästi niin virtuaalisella kuin fyysisellä Edenred-kortilla.

Jokaisen kumppanin on tärkeää osata vastaanottaa myös mobiilimaksuja, sillä Edenredin etuja käyttää yhteensä jo puoli miljoonaa työntekijää. Suurin osa etujemme käyttäjistä hyödyntää myös mobiilimaksutapojamme. Edenred Paylla maksaminen tapahtuu MyEdenred-sovelluksella älylaitteen kautta, eikä tämä vaadi palveluntarjoajalta edes maksupäätettä.

 

Onko sinulla on jo sopimus Edenredin kanssa, muttei tunnuksia Kumppani-portaaliin?

Luo tunnukset Kumppani-portaaliin täältä. Näin luot uudet tunnukset portaaliin, mutta pidät olemassa olevan sopimuksen voimassa.

Etkö ole vielä Edenredin kumppani, mutta haluaisit liittyä?

Tervetuloa mukaan! Liity verkostoomme täältä ›

 

Käteviä mobiilimaksuja niin kumppanin kuin asiakkaan näkökulmasta

 

Jos olet jo rekisteröitynyt Kumppani-portaaliimme, mobiilimaksut ovat jo käytössäsi eli olet valmis vastaanottamaan mobiilimaksuja! Lue lisää mobiilimaksujen vastaanottamisesta täältä ›

 

Näin otat vastaan Edenred Pay -mobiilimaksuja:

Kun asiakkaasi haluaa käyttää Edenred Payta palveluidesi maksamiseen, otat mobiilimaksun vastaan seuraavasti:

  1. Asiakas avaa MyEdenred-sovelluksen ja etsii yrityksesi palveluntarjoajien listasta tai karttanäkymästä.
  2. Asiakas syöttää maksettavan summan.
  3. Jos asiakkaan jäljellä oleva etusaldo ei kata koko summaa tai esimerkiksi Verottajan määrittämät lounasedun maksurajat tulevat vastaan, asiakas maksaa ylijäävän summan toisella maksutavalla. Toinen maksutapa voi olla esimerkiksi toinen maksukortti tai käteinen.
  4. Asiakas vahvistaa maksun ja näyttää maksukuitin sinulle suoraan sovelluksesta. Palvelu on nyt maksettu ja summa kirjautuu tilillesi! Näet kaikki maksutapahtumat myös Kumppani-portaalista.

 

Lue lisää mobiilimaksujen vastaanottamisesta täältä ›

 

23.11.21

Työsuhde-etujen maksurajat vuonna 2022

Verottaja on vahvistanut ravintoedun maksurajat vuodelle 2022. Lounaan miniarvo on 7,15 € ja maksimiarvo 11,30 €.

Lue lisää
21.10.21

Uusi laskutustapa: kuukausittainen lounaskumppanilaskutus

Muutamme Edenred Lounari -kumppaneiden laskutustapaa 1. tammikuuta 2022. Vuosimaksu korvataan kuukausimaksulla.

Lue lisää

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin työsuhde-eduista? Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.