Työsuhde-etujen monipuolisimmat maksuvälineet

Työsuhde-etujen monipuolisimmat maksuvälineet

Edenredin työsuhde-edut ovat kehittyneet aikojen saatossa yhä käyttäjäystävällisemmiksi ja laajentuneet perinteisten seteleiden lisäksi myös kortti- ja mobiiliratkaisuihin. Edenred on mobiilimaksujen edelläkävijä ja Mastercard-pohjainen maksukorttimme on työsuhde-etujen markkinoilla ainoa laatuaan, mahdollistaen maksut myös Apple Payn ja Google payn kautta – ainoana työsuhde-etujen tarjoajana Suomessa! Lisäksi kaikki maksutapamme ovat muovittomia.  

Katse tulevaisuuteen – työsuhde-edut toimivat vaivattomasti myös mobiiliratkaisulla 

Edenred on mobiilimaksamisen edelläkävijä, sillä tarjoamme edunsaajiemme käyttöön helpon, turvallisen ja täysin mobiilin ratkaisun monipuolisilla ja uniikeilla maksuvaihtoehdoilla. Näin edut kulkevat kätevästi mukanasi älypuhelimessasi ja MyEdenred-sovelluksessa. Sovelluksemme kautta käyttäjä voi tarkastella mm. korttinsa tietoja, saldonsa määrää, maksutapahtumiaan, vanhenevia saldojaan sekä tehdä mobiilimaksuja ja (työnantajastaan riippuen) saldolatauspyyntöjä. 

Mobiilimaksaminen onnistuu Edenredin omalla Edenred Pay -mobiilimaksulla sekä virtuaalikortilla verkkomaksuja hyväksyviin palveluihin. Lisäksi lounas- ja Virike-edusta nauttijat voivat lisätä virtuaalikorttinsa tiedot Apple Payhin ja Google Payhin, jotka toimivat älypuhelinten lisäksi myös mm. älykelloilla. Nyt lompakon voi jättää huoletta kotiin! 

Mobiilimaksut veloittavat korttien tapaan ainoastaan ostetun palvelun hinnan (Verohallinnon määrittelemien maksurajojen puitteissa), eikä rahaa mene hukkaan (vrt. setelit).  

Lataa MyEdenred App Storesta

Lataa MyEdenred Google Playsta

Mobiiliratkaisu toimii seuraavilla eduilla: Lounari, Virike, Työmatka, Hieronta , Hammashoito.

Mastercard-pohjainen Edenred-kortti avaa maksuväylät moniin vaihtoehtoihin 

Edenred-kortti on Mastercard-pohjainen maksukorttimme, jolla maksaminen tapahtuu tavallisen pankkikortin tapaan. Fyysisellä kortilla voit maksaa myös vaivattomasti vilauttamalla korttiasi lähimaksua tukevilla maksupäätteillä tai verkkomaksuna. 

Myös Edenred-kortin käyttäjät saavat käyttöönsä MyEdenred-mobiilisovelluksemme ja kaikki sen sisältämät ominaisuudet (kortti- ja saldotiedot, maksutapahtumat sekä saldolatauspyynnöt työnantajasta riippuen). Mikä parasta, Edenredin korttiratkaisu pitää sisällään kaikki mobiilimaksutavat: Edenred Payn, Apple Payn ja Google Payn! 

Kortti- ja mobiilimaksut veloittavat aina vain ostetun palvelun hinnan (Verohallinnon määrittelemien maksurajojen puitteissa), eikä rahaa mene hukkaan (vrt. setelit).  

Edenred-kortti toimii seuraavilla eduilla: Lounari, Virike (molemmat edut toimivat samalla kortilla!)  

Psst! Huomionarvoista on myös se, että emme käytä korteissamme enää lainkaan muovia. Kaikki maksukorttimme valmistetaan ympäristöystävällisestä PLA-kuidusta, joka valmistetaan maissin hävikkiosista! Lue aiheesta lisää täältä ›  

Perinteiset setelit ovat edelleen vaivaton ratkaisu  

Paperiset Virikesetelit ja ”Lounarit”, eli Lounassetelit, omaavat edelleen vankan ja vakaan aseman työsuhde-etujen perinteisimpinä maksuvälineinä. Setelit kulkevat kätevästi mukana käyttäjiensä lompakoissa ja maksaminen tapahtuu käteisen tapaan. Ainoa ero on, että niistä ei anneta vaihtorahaa takaisin. Seteleiden arvot vaihtelevat vuosittain, tarkista ajankohtaiset arvot täältä

Setelit toimivat seuraavilla eduilla: Lounari, Virike    

Helppoa hallinnointia  

Kortti- ja mobiiliratkaisussa edun hallinnointi tapahtuu verkossa työnantajille suunnitellun portaalimme kautta, mistä työnantaja saa kaikki tarvitsemansa raportit suoraan yrityksensä palkkahallintoon. Kirjanpitoa ei siis tarvitse tehdä erikseen siitä, kenelle ja minkä verran etua on annettu. Edun jakaminen työntekijöille tapahtuu sähköisesti ja se voidaan automatisoida käyttäjille niin, että yrityksen työsuhde-etujen vastuuhenkilö käy vain hyväksymässä työntekijöidensä korttitilaukset ja saldolataukset.  

Myös seteliratkaisun hallinnointi on helppoa. Työnantajat voivat laskea tarvittavien seteleiden määrät ja tilata ne verkkoportaalistamme kätevinä nippuina jaettavaksi suoraan työntekijöilleen. Näin työnantajan tulee pitää palkkahallintoa varten kirjaa ainoastaan siitä, kuinka monta seteliä kullekin työntekijälle on annettu.  

Työsuhde-edut ovat valinta hyvinvoinnin puolesta, tilaa etuja työntekijöillesi jo tänään!