Edenred Terveys saatavilla heinäkuussa 2024!

Edenred Hammashoito laajenee heinäkuussa terveyseduksi.

Ota edut käyttöön

Edenred Hammashoito laajenee heinäkuussa terveyseduksi.

Terveysetu tukee kokonaisvaltaista hyvinvointia

Edenred Terveys on kustannustehokas ja helppo tapa ylläpitää työntekijöiden kokonaisvaltaista terveyttä ja erottua työnantajamarkkinoilla.  

Terveysetua voi tarjota työntekijälle Verohallinnon linjauksen mukaan tavanomaisesti ja kohtuullisesti, tarkista Edenredin maksurajat Edenred Terveys -työsuhde-etua voi käyttää erilaisiin hyvinvointi- ja terveyspalveluihin.

Miksi terveysetu Edenrediltä?

Verovapaa etu

Verovapaa Edenred Terveys on kustannustehokas tapa sitouttaa työntekijöitä.

Kattava verkosto

Terveysedun verkostoomme kuuluu satoja käyttöpaikkoja ympäri Suomen. Kasvatamme uudistuksen myötä verkostoa jatkuvasti.

Pitkä voimassaolo

Edenred Terveysedun yleinen voimassaoloaika on 2 vuotta, joka on markkinoiden pisin!

Modernit maksutavat

Edenred Terveys toimii moderneilla maksutavoillamme; Apple Paylla ja Google Paylla.

Mehiläinen kannustaa työntekijöitään suun terveydestä huolehtimiseen

Mehiläisellä halutaan kannustaa työntekijöitä pitämään huolta säännöllisistä hammastarkistuksista sekä tarvittavasta hampaiden hoidosta. Katso, miten Edenredin terveysetu kannustaa suun terveyden ylläpitämiseen.

Ota edut käyttöön
Edenredin edunkäyttäjä maksamassa Apple Payllä.

Miten terveysetu toimii?

Edenred Terveys on täysin virtuaalinen etu, joka kulkee mukana älypuhelimessa Apple Pay- ja Google Pay -maksutapojen kautta. Palveluiden maksaminen onnistuu helposti lisäämällä korttisi älylaitteesi Lompakko-sovellukseen. 

Edenredin maksuvälineet
Nainen personal trainerin valmennuksessa

Missä terveysetu toimii?

Edenred terveysetua voi käyttää terveydenhuollon palveluihin ja se toimii kaikissa Edenredin verkoston terveyspalveluiden toimipisteissä ja verkostoon kuuluvissa sopimuspaikoissa. Työnantaja määrittelee paikat, joissa työntekijä voi maksuvälinettä käyttää.

Tällä hetkellä verkostoomme kuuluu muun muassa hammashoitopalveluita tarjoavat palveluntarjoajat. Uudistuksen myötä verkostomme kasvaa aktiivisesti, jolloin Edenred Terveys käy vielä useammalla terveyspalveluiden toimipisteillä.

Löydä käyttöpaikkoja
Hammaslääkäri, hammaslääkärin laitteet ja hymyilevä mies, joka istuu tuolissa

Terveysetu työntekijälle

Edenred Terveys on tarkoitettu työkykyä ylläpitävien terveyspalveluiden maksamiseen. Etua voi käyttää mm. hammashoitoon, fysioterapiaan tai erikoislääkäreiden palveluihin.

Työnantaja määrittelee palvelutyypit, joihin etua halutaan tarjota. Kannattaa siis tarkistaa ennen edun käyttöä, mihin palveluihin voit etuasi käyttää. 

Varatessasi aikaa haluamaasi terveyspalveluun, muista ensin selvittää, mitä palveluita voit edullasi maksaa. Edunsaajana sinun tulee itse tarkistaa, mitkä palvelut kuuluvat etusi piiriin. Käynnin yhteydessä kerro kassalla, että haluat maksaa käyntisi käyttäen Edenred Terveys -etua.

Löydä käyttöpaikkoja

Terveysedun verotus

Terveysetu on verovapaa etu, joka tulee tarjota Verohallinnon mukaan tavanomaisesti ja kohtuullisesti. Etu tulee tarjota kollektiivisesti koko henkilökunnalle vuosikohtaisten maksurajojen puitteissa

Lisäksi Verohallinto ohjeistaa, että työnantajan on määriteltävä ne paikat, joissa kohdennettua maksuvälinettä (eli terveysetua) voi käyttää. Tämä tapahtuu etua tilaavan yrityksen ja terveyspalveluita tarjoavan käyttöpaikan välisellä sopimuksella. Edenred tarjoaa tähän vaivattoman työkalun, jonka avulla sopimuksien luominen hoituu helposti verkossa.

Tutustu verotukseen

Joustavaa etujen käyttöä

Jos tarjoat työntekijöillenne terveysedun lisäksi Virike-, hieronta ja/tai työmatkaetua, Edenredin MyChoice-ominaisuus mahdollistaa saldon siirtämisen niiden välillä. Näin työntekijät voivat käyttää etujaan entistäkin joustavammin, kuitenkin Verohallinnon määrittelemät enimmäisrajat huomioiden.

Aktivoiminen on täysin maksutonta ja onnistuu ottamalla meihin yhteyttä. 

MyChoice