Suomen rentouttavin työsuhde-etu

Verovapaa hierontaetu rentouttaa ja palauttaa työntekijöitä sekä ennaltaehkäisee sairauspoissaoloja ja stressiä. Sen tarjoaminen on edullinen tapa sitouttaa työntekijöitä.

Tilaa etu
Pyydä tarjous

Verovapaa hierontaetu rentouttaa ja palauttaa työntekijöitä sekä ennaltaehkäisee sairauspoissaoloja ja stressiä. Sen tarjoaminen on edullinen tapa sitouttaa työntekijöitä.

Miksi tarjota hierontaetua?

Verovapaa etu

Kustannustehokas tapa sitouttaa työntekijöitä, tarkista verovapaa enimmäisarvo

Kustannukset kuriin

Sairauspoissaolojen väheneminen on suoraa säästöä yritykselle

Markkinoiden pisin voimassaoloaika

Edun yleinen voimassaoloaika on jopa 2 vuotta

Kattava verkosto

Valitse käyttöönne tuhansia palveluntarjoajia ympäri Suomen

Vincitin työntekijät ottavat rennosti Edenredin hierontaedulla

Vincitillä on hierontaedun lisäksi käytössä koko Edenredin etupaletti. Mobiilimaksaminen helpottaa heidän arkeaan ja on muutenkin ekologisempi valinta palauttaviin hetkiin.

Tilaa etu
Pyydä tarjous
Edenred-Payment-Web-v2

Miten hierontaetu toimii?

Edenred Hieronta on täysin virtuaalinen etu, joka kulkee mukana älypuhelimessa. Hierontapalveluiden maksaminen onnistuu helposti Apple Paylla, Google Paylla ja MyEdenred-sovelluksen Edenred Pay -mobiilimaksulla.

Maksutavat
Edenred-Hieronta-Web-v1

Missä hierontaetu toimii?

Säännöllinen hieronta edistää ergonomiaa, tukee kehon ja mielen terveyttä sekä vähentää sairauspoissaoloja. Tarjoamalla hierontaetua satsaat henkilöstöösi myös pitkällä tähtäimellä, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat tehokkaita työntekijöitä.  

Huomioithan, että hierontaetua ei voi käyttää spa-palveluiden maksamiseen. 

Löydä käyttöpaikkoja

Edun verovapaus 

Hieronta on verovapaa etu, joka tulee tarjota Verohallinnon mukaan tavanomaisesti ja kohtuullisesti.  Etu tulee tarjota kollektiivisesti koko henkilökunnalle verovapaiden enimmäisrajojen puitteissa

Lisäksi Verohallinto ohjeistaa, että työnantajan on määriteltävä ne paikat, joissa kohdennettua maksuvälinettä (eli hierontaetua) voi käyttää. Tämä tapahtuu etua tilaavan yrityksen ja hierontapalveluita tarjoavan käyttöpaikan välisellä sopimuksella. Edenred tarjoaa tähän vaivattoman työkalun, jonka avulla sopimuksien luominen hoituu helposti verkossa.

Tutustu verotukseen

Etujen käyttöä oman valinnan mukaan 

Jos tarjoat työntekijöillenne hierontaedun lisäksi Virike-, työmatka- ja/tai hammashoitoetua, Edenredin MyChoice-ominaisuus mahdollistaa saldon siirtämisen niiden välillä. Näin työntekijät voivat käyttää etujaan entistäkin joustavammin, kuitenkin Verohallinnon määrittelemät enimmäisrajat huomioiden

Aktivoiminen on täysin maksutonta ja onnistuu ottamalla meihin yhteyttä. 

MyChoice

Tilaa nyt

Tee tilaus helposti ja nopeasti täyttämällä alla oleva lomake!

Pyydä tarjous

Etkö löytänyt etsimääsi? Pyydä juuri teidän tarpeisiinne kohdennettu tarjous!

Pyydä tarjous