Suomen rentouttavin työsuhde-etu

Hieronnassa käynti rentouttaa, palauttaa sekä ennaltaehkäisee stressiä ja sairauspoissaoloja. Verkostomme tarjoaa työntekijöille jo tuhansia mahdollisuuksia rentoutumiseen!

Tilaa etu

Hieronnassa käynti rentouttaa, palauttaa sekä ennaltaehkäisee stressiä ja sairauspoissaoloja. Verkostomme tarjoaa työntekijöille jo tuhansia mahdollisuuksia rentoutumiseen!

Miksi tarjota hierontaetua?

Verovapaa etu

Edullinen tapa sitouttaa työntekijöitä

Kustannukset kuriin

Sairauspoissaolojen väheneminen on suoraa säästöä yritykselle

Helppo hallinnointi

Kaikki etuun liittyvät asiat helposti yhdessä portaalissa

Kattava verkosto

Valitse käyttöönne tuhansia palveluntarjoajia

Edenred-Payment-Web-v2

Miten hierontaetu toimii?

Edenred Hieronta on täysin virtuaalinen etu, joka kulkee mukana älypuhelimessa. Hierontapalveluiden maksaminen onnistuu helposti Edenred Pay -mobiilimaksulla MyEdenred-sovelluksen kautta.  

Tutustu hinnastoon
Edenred-Hieronta-Web-v1

Missä hierontaetu toimii?

Hierontaetu avaa monet jumit: klassinen hieronta, urheiluhieronta, poskilihashieronta, päähieronta... 

Säännöllinen hieronta edistää ergonomiaa, tukee kehon ja mielen terveyttä sekä vähentää sairauspoissaoloja. Tarjoamalla hierontaetua satsaat henkilöstöösi myös pitkällä tähtäimellä, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat tehokkaita työntekijöitä.  

Huomioithan, että hierontaetua ei voi käyttää spa-palveluiden maksamiseen. 

Edenred-Hieronta-Web-v5

Mahdollista myös fysioterapiapalvelut 

Verohallinto määrittää, että hierontaedulla voi maksaa myös fysioterapiapalveluita, mikäli yritys on maininnut tästä työterveyshuoltoa koskevassa sopimuksessa, ohjesäännössä tai muussa vastaavassa asiakirjassa.

Lue lisää

Edun verovapaus 

Hieronta on verovapaa etu, jonka tulee Verohallinnon mukaan olla tavanomainen ja kohtuullinen. Etu tulee tarjoa kollektiivisesti koko henkilökunnalle. Tarkista verovapaa enimmäisraja

Verohallinto ohjeistaa, että yrityksen ja palveluntarjoajan välille tulee luoda erillinen sopimus. Edenred tarjoaa tähän vaivattoman ratkaisun, jonka avulla sopimukset hoituvat helposti verkkoportaalissa sopimuksenteon yhteydessä.

Etujen käyttöä oman valinnan mukaan 

Jos tilaat työntekijöille hierontaedun lisäksi Virike- ja/tai työmatkaetua, Edenredin MyChoice-ominaisuus mahdollistaa saldon siirtämisen niiden välillä. Työntekijät voivat siis käyttää etujaan entistäkin joustavammin, kuitenkin Verohallinnon määrittelemät enimmäisrajat huomioiden.

MyChoice