ELIXIA liikuttaa Edenredin edunsaajia

ELIXIA liikuttaa Edenredin edunsaajia

Yli 80 erilaista ryhmäliikuntatuntia, yli 700 digitaalista treeniä ja personal trainer -palvelut­ – ELIXIAn monipuolisia kuntosaleja on kaiken kaikkiaan 32 pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Tampereella, ja lokakuussa ketju laajenee uuden salin avautuessa Tampereen Ratinaan. 

ELIXIA tarjoaa räätälöityjä yksilöllisiä kuntosalijäsenyyspaketteja erilaisille liikkujille. Haluatko laajan ryhmäliikuntatarjonnan vai pelkän kuntosaliharjoittelun, kaikkien salien käytön mahdollisuuden vai jäsenyyden vain omalle lähisalillesi?  ELIXIAlla jäsenyytesi räätälöidään näiden toiveiden mukaan. Jäsenillä on myös mahdollisuus hyödyntää verkkotunteja, jotta harjoittelu ei rajoitu siihen, pääseekö kuntokeskukseen paikan päälle.  ELIXIA-salien jäsenyyden voit luonnollisesti ostaa Virike-edulla. 

Laajat Less Mills -ryhmäliikuntavaihtoehdot ovat turvallinen ja motivoiva tapa liikkua 

 Jos motivoidut ryhmäliikunnasta, on ELIXIA on tunnettu monipuolisesta ja laajasta Less Mills-tuntien tarjonnasta, jonka yli 80 tunnin valikoima innostaa vaativampaakin tuntishoppailijaa. Ohjattuja treenejä on cross trainingistä tanssitunteihin, erilaisiin joogatunteihin ja kehonhuoltoon, kardiotreenistä lihaskuntoon. Hauska body combat –tunti nostaa hien pintaan taistelulajeista lainaamalla, barre tuo baletin lihaskuntotreenin myös balettia harrastamattomille. Yhteisiä treenejä voi valita kohdennetusti tiettyyn halutessaan lihasryhmään, esimerkiksi core-lihasten vahvistukseen tai juoksutreeniin.  

Usein liikunnan aloittamisen tai liikunnan pariin palaamisen kynnystä laskee ohjattu liikunta. 

“ELIXIAn tavoite on omalta osaltaan auttaa ja parantaa suomalaisten kansanterveyttä. Erityisesti ohjattu liikunta on turvallista, tehokasta ja motivoivaa”, ELIXIAn country manager Jussi Raita kertoo. 

Personal training-palvelut tukevat sopivaa ja säännöllistä harjoittelua 

Jokaiseen jäsenyyteen kuuluu myös maksuton personal training –kerta, jotta liikkuja pääsee hyvin treeninsä alkuun ammattilaisen vinkeillä. Jos omaan kehitykseen haluaa tavoitteellisemminkin tukea ja kuntosalitreenistä kaiken irti, ovat koulutetut personal trainerit saatavilla myös pidemmän ajan treenikavereiksi. 

“Pääasia on, että aloittaa liikuntaharrastuksen ja jatkaa säännöllisesti. Näin kaikki saavuttaa oman tavoitteensa. Liian kovasta aloituksesta ei yleensä muodostu pitkäkestoista tapaa”, Raita sanoo. 

We make people healthier and happier slogan kiteyttääkin ELIXIAn toiminnan filosofian, jossa haetaan pitkäaikaista hyvinvointia sopivan ja säännöllisen treenin kautta. 

Lastenhoitopalvelu perheellisille treenaajille ja mahdollisuus kaikkien pohjoismaisten salien käyttöön 

 Lisäpalveluina Elixia helpottaa perheellisten treenaamista ja treenirutiineissa pysymistä tarjoamalla lastenhoitopalvelua 3kk-10-vuotiaille lapsille valituissa keskuksissa. ELIXIA kuuluu pohjoismaiseen SATS ELIXIA –konserniin, jonka kuntokeskuksia löytyy niin Suomesta, Ruotsista, Norjasta kuin Tanskasta. Jos treenaaja esimerkiksi matkustaa paljon työn puolesta pohjoismaissa, Premium-jäsenyydellä on pääsy treenaamaan millä salilla ja missä ketjun maassa vain. Tämän jäsenyyden lisähintaan kuuluvat myös lastenhoitopalvelut. 

Etsi lähin ELIXIA-kuntokeskuksesi Käyttöpaikkahaustamme.