tapahtumalippujen osto

Nauti ikimuistoisista elämyksistä – Edenredin ohjeet lippujen ostoon

Hyödynnä Virike-etuasi tuhansiin elämyksiin, liikunta-aktiviteetteihin ja kulttuuritapahtumiin. Edun piiriin kuuluvat muun muassa teatterit, konsertit, urheilutapahtumat, taidenäyttelyt ja elokuvateatterit. Kurkkaa alta ohjeet tapahtumalippujen ostoon ja nauti edustasi!

 

Osta lippuja Tiketin verkkokaupasta

Voit maksaa lippuja Edenredin edulla suoraan Tiketin verkkokaupassa. Ostaessasi lippua kulttuuriedulla maksettavissa olevaan tapahtumaan, näet Edenredin ikonin maksutapavalikossa. Saat maksun jälkeen lipun pdf-tiedostona sähköpostiisi. Lipun lisäksi voit maksaa sen toimitusmaksun edullasi. Huomioithan, että voit maksaa edullasi lipun vain omaan käyttöösi. Mikäli ostat useampaa lippua samaan tapahtumaan yhtäaikaisesti, voit maksaa oman lippusi Edenred-edullasi ja loppusumman toisella maksutavalla. Tiketin verkkokaupasta voit ostaa myös lahjakortin itsellesi. Tiketin verkkokauppaan ›
 

Hyödynnä Virike-etusi Finnkinon verkkokaupassa

Voit ostaa lippuja elokuviin suoraan Finnkinon verkkokaupasta ja maksaa ostoksen Edenredin Virike-edulla. Tiesithän, että voit ostaa myös sarjalippuja omaan käyttöösi?
Lue täältä tarkemmat ohjeet elokuvalippujen ostoon ›
 

Osta liput suoraan toimipisteeltä

Voit ostaa liput myös suoraan Edenredin maksuvälineet hyväksyvästä lipunmyyntipisteestä (esim. Lippupalvelu, Lippupiste ja Tiketti). On myös mahdollista varata liput ensin netistä/puhelimitse ja noutaa tämän jälkeen verkostoomme kuuluvalta toimipisteeltä. Tarkemmat ohjeet varaukseen ja lippujen noutoon:

  • Varaa haluamasi lippu lipunmyyjän (esim. Ticketmaster, Lippupiste ja Tiketti) verkkosivuilta tai puhelimitse lipunmyyjän ilmoittamasta numerosta. – Huomaathan, että Tiketin verkkokaupasta voit ostaa lipun myös suoraan sähköisenä Edenredin kortilla, ja saat lipun sähköpostiisi.
  • Nouda ja lunasta lippu Edenredin verkostoon kuuluvalta toimipisteeltä (katso verkostoomme kuuluvat toimipisteet käyttöpaikkahausta), voit maksaa Edenredin edulla sekä lipun että sen toimitusmaksun. Verkostoomme kuuluvia toimipisteitä ovat lipunmyyjien omat lipunmyyntipisteet, R-kioskit (huomioi info alla), Stockmann tavaratalot sekä osa K-Citymarketeista.
  • Nauti elämyksestä!

Lippujen osto Virike-edulla

Ennen lipun varaamista ja noutamista, huomioi myös seuraavat asiat:

  • Edenred-kortilla ei voi maksaa Ticketmasterin ja Lippupisteen verkkokaupassa. Lippu tulee varaamisen jälkeen lunastaa toimipisteestä.
  • Voit maksaa edulla tapahtumalipun ja sen toimitusmaksun. Mikäli Virike-etusi saldo ei riitä koko tapahtumalippuun, voit maksaa osan Virike-edulla ja loput toisella maksuvälineellä.
  • Korttien ja setelien hyväksyntä on aina myyntipistekohtaista. Ennen lipun noutamista on hyvä tarkastaa käyttöpaikkahaustamme, mitkä toimipisteet hyväksyvät Edenredin maksuvälineet.
  • Kiinnitä huomiota lipun noutopäivään. Viimeinen noutopäivä voi olla merkitty samalle päivälle kun varaus on tehty.
  • Virike-etu on työnantajan tarjoama henkilökohtainen etu, joten lippujen maksaminen Virike-edulla esimerkiksi ystäville tai perheenjäsenille ei ole mahdollista.
  • Lunastuspisteet saattavat veloittaa lunastuksesta. Mikäli lipun hintaan lisätään muu lunastusmaksu, vastaa tästä maksusta lunastustoimipiste.
  • Huomaathan, että Verottajan määrittelemiin kulttuuritapahtumiin eivät kuulu esimerkiksi kokkikurssit, viininmaistiaiset tai huvipuistokäynnit. Voit lukea tarkemmat ohjeet veroedun piiriin kuuluvista kulttuuritapahtumista Verottajan sivuilta.

Lunasta tapahtumalippusi näppärästi R-kioskilta

Voit varata liput Tiketistä tai Lippupisteestä ja maksaa ne Edenred-kortilla kaikissa R-kioskeissa. Huomaa, että Virikeseteli® ei käy maksuvälineenä R-kioskeilla. Ticketmasterin lippuja ei voi ostaa R-kioskilta.

Osan lipunmyyntikanavien lipuista voit ostaa myös suoraan R-kioskilta ilman varausta. Katso ohjeet R-kioskin verkkosivuilta.

 

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai kysy virtuaaliselta asiakaspalvelijaltamme Ellalta. Asiakaspalvelumme yhteystiedot löytyvät täältä, Ellan löydät sivun oikeasta laidasta.

 

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin työsuhde-eduista? Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.