tapahtumalippujen osto

Nauti ikimuistoisista elämyksistä – tarkasta ohjeet lippujen ostoon

Virike-edulla voit nauttia laajasta kirjosta erilaisia elämyksiä ja kulttuuritapahtumia. Edun piiriin kuuluvat muun muassa teatterit, konsertit, urheilutapahtumat, taidenäyttelyt ja elokuvateatterit. Jotta tapahtumalippujen osto sujuisi mahdollisimman mukavasti, kurkkaa alta ohjeet siihen, mitä olisi hyvä ottaa huomioon.


 

Osta liput verkkokaupasta

Tiketin verkkokauppa

Voit maksaa lippuja Edenredin edulla suoraan Tiketin verkkokaupassa. Ostaessasi lippua tapahtumaan, joka on maksettavissa kulttuuriedulla, löydät Edenredin ikonin maksutapavalikossa. Saat maksun jälkeen lipun pdf-tiedostona sähköpostiisi. Lipun lisäksi voit maksaa sen toimitusmaksun edullasi.

Huomaathan, että voit maksaa edullasi lipun vain omaan käyttöösi. Mikäli ostat useampaa lippua samaan tapahtumaan yhtäaikaisesti voit maksaa oman lippusi Edenred-edullasi ja loppusumman toisella valitsemallasi maksutavalla. Tiketin verkkokaupasta voit ostaa myös lahjakortin itsellesi.

Tiketti >

 

Finnkinon verkkokauppa

Voit ostaa lippuja elokuviin suoraan Finnkinon verkkokaupasta ja maksaa ostoksen Edenredin edulla. Tiesithän, että voit ostaa myös sarjalippuja omaan käyttöösi.

Lue tarkemmat maksuohjeet > 

 

Osta liput toimipisteeltä

Voit ostaa liput joko suoraan Edenredin maksuvälineet hyväksyvästä lipunmyyntipisteestä (esim. Lippupalvelu, Lippupiste ja Tiketti) tai varata ne ensin netistä/puhelimitse ja noutaa tämän jälkeen verkostoomme kuuluvalta toimipisteeltä. Tarkemmat ohjeet varaukseen ja lippujen noutoon liittyen löytyvät tästä:

  1. Varaa haluamasi lippu lipunmyyjän (esim. Ticketmaster, Lippupiste ja Tiketti) verkkosivuilta tai puhelimitse lipunmyyjän ilmoittamasta numerosta. – Huomaathan, että Tiketin verkkokaupasta voit ostaa lipun myös suoraan sähköisenä Edenredin kortilla, ja saat lipun sähköpostiisi.
  2. Nouda ja lunasta lippu Edenredin verkostoon kuuluvalta toimipisteeltä (katso verkostoomme kuuluvat toimipisteet käyttöpaikkahausta), voit maksaa Edenredin edulla sekä lipun että sen toimitusmaksun. Verkostoomme kuuluvia toimipisteitä ovat lipunmyyjien omat lipunmyyntipisteet, R-kioskit (huomioi info alla), Stockmann tavaratalot sekä osa K-Citymarketeista.
  3. Nauti elämyksestä!

 

Huomioithan vielä nämä seikat ennen lipun varaamista ja noutamista:

  • Edenred-kortilla ei voi maksaa Ticketmasterin ja Lippupisteen verkkokaupassa ja lippu tulee varaamisen jälkeen lunastaa jollakin yllämainituista toimipisteistä.
  • Voit maksaa edulla tapahtumalipun ja sen toimitusmaksun. Mikäli Virike-etusi saldo ei riitä tapahtumalippuun, voit maksaa Virike-edulla osan ja loput toisella maksuvälineellä.
  • Korttien ja setelien hyväksyntä on aina myyntipistekohtaista, joten ennen lipun noutamista on hyvä tarkastaa käyttöpaikkahaustamme, mitkä toimipisteet hyväksyvät Edenredin maksuvälineet.
  • Kiinnitä huomiota lipun noutopäivään. Viimeinen noutopäivä voi olla merkitty samalle päivälle kun varaus on tehty.
  • Virike-etu on työnantajan tarjoama henkilökohtainen etu, joten lippujen maksaminen edulla esimerkiksi ystäville tai perheenjäsenille ei ole mahdollista.
  • Lunastuspisteet saattavat veloittaa lunastuksesta. Mikäli lipun hintaan lisätään muu lunastusmaksu, vastaa tästä maksusta lunastustoimipiste.
  • Huomaathan, että verottajan määrittelemiin kulttuuritapahtumiin eivät kuulu esimerkiksi messujen sisäänpääsymaksut, kokkikurssit tai viinimaistiaiset eivätkä huvipuistokäynnit. Voit lukea tarkemmat ohjeet veroedun piiriin kuuluvista kulttuuritapahtumista verottajan sivuilta.

 

R-kioskilta lunastettavat liput

Voit varata liput Tiketistä tai Lippupisteestä ja maksaa ne Edenred-kortilla kaikissa R-kioskeissa. Huomaa, että Virikeseteli® ei käy maksuvälineeksi R-kioskeilla. Myöskään Ticketmasterin lippuja ei voi ostaa R-kioskilta. Osan lipunmyyntikanavien lipuista voit ostaa myös suoraan R-kioskilta ilman varausta. Katso yksityiskohtaisemmat ohjeet R-kioskin verkkosivuilta.

 

Jos mieltäsi askarruttaa jokin, ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai kysy virtuaaliselta asiakaspalvelijaltamme Ellalta. He auttavat mielellään! Asiakaspalvelumme yhteystiedot löytyvät täältä ja Ellan löydät sivun oikeasta laidasta.

 

11.01.21

Liikunta- ja kulttuuritarjoukset

Täältä löydät viimeisimmät Virike-etu tarjoukset Edenred käyttöpaikoilta - käy katsomassa!

Lue lisää
15.11.17

Virike-edulla puhtia työpäivään

Henkilöstöliikunnan tukemisella on monenlaisia positiivisia vaikutuksia. Henkilöstöliikuntaa tuetaankin jo lähes kaikissa yrityksissä.

Lue lisää
Virike-etu

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin henkilöstöeturatkaisuista? Autamme sinua mielellämme. Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä.