tapahtumalippujen osto

Tarkasta ohjeet lippujen ostoon ja lähde nauttimaan ikimuistoisista tapahtumista

Työnantajaltasi saamalla virike-edulla pääset nauttimaan laajasta kirjosta erilaisia kulttuuritapahtumia, sillä edun piiriin kuuluvat niin konsertit, urheilutapahtumat kuin taidenäyttelytkin. Jotta tapahtumalippujen osto sujuisi mahdollisimman mukavasti, kurkkaa alta ohjeet siihen, mitä olisi hyvä ottaa huomioon!


 

Voit ostaa liput joko suoraan Edenredin maksuvälineet hyväksyvästä lipunmyyntipisteestä (esim. Lippupalvelu, Lippupiste ja Tiketti) tai varata ne ensin netistä/puhelimitse ja noutaa tämän jälkeen verkostoomme kuuluvalta toimipisteeltä. Tarkemmat ohjeet varaukseen ja lippujen noutoon liittyen löytyvät alta:

 

1. Varaa haluamasi lippu lipunmyyjän (esim. Ticketmaster, Lippupiste ja Tiketti) verkkosivuilta tai puhelimitse lipunmyyjän ilmoittamasta numerosta.

 

2. Nouda ja lunasta lippu Edenredin verkostoon kuuluvalta toimipisteeltä, voit maksaa Edenredin edulla sekä lipun että sen toimitusmaksun. Verkostoomme kuuluvia toimipisteitä ovat lipunmyyjien omat lipunmyyntipisteet, R-kioskit (Huomioi info alla), Stockmann tavaratalot sekä osa K-Citymarketeista.

 

3. Lähde nauttimaan ikimuistoisesta tapahtumasta!

 

Huomioithan vielä nämä seikat ennen lipun varaamista ja noutamista:

 

  • Edenred-kortilla ei voi maksaa verkossa, vaan lippu tulee varaamisen jälkeen lunastaa jollakin yllämainituista toimipisteistä.
  • Voit maksaa edulla tapahtumalipun ja sen toimitusmaksun. Mikäli kulttuurietusi saldo ei riitä tapahtumalippuun, voit maksaa kulttuuriedulla osan ja loput jollain toisella maksuvälineellä.
  • Korttien ja setelien hyväksyntä on aina myyntipistekohtaista, joten ennen lipun noutamista on hyvä tarkastaa käyttöpaikkahaullamme, mitkä toimipisteet hyväksyvät Edenredin maksuvälineet.
  • Kiinnitä huomiota lipun noutopäivään. Viimeinen noutopäivä voi olla merkitty samalle päivälle, minä varaus on tehty.
  • Kulttuurietu on työnantajan tarjoama henkilökohtainen etu, joten lippujen maksaminen edulla esimerkiksi ystäville tai perheenjäsenille ei ole mahdollista.
  • Lunastuspisteet saattavat velottaa lunastuksesta. Mikäli lipun hintaan lisätään muu lunastusmaksu, vastaa tästä maksusta lunastustoimipiste
  • Huomaathan, että kulttuuritapahtumiin eivät kuulu esimerkiksi messujen sisäänpääsymaksut, kokkikurssit tai viinimaistiaiset eivätkä huvipuistokäynnit. Voit lukea tarkemmat ohjeet veroedun piiriin kuuluvista kulttuuritapahtumista verottajan sivuilta.

 

R-kioskista lunastettavat liput

Voit varata liput Tiketistä tai Lippupisteestä ja maksaa ne Edenred-kortilla kaikissa R-kioskeissa. Huomaa, että Virikeseteli® ei käy maksuvälineeksi R-kioskeilla. Myöskään Ticketmasterin lippuja ei voi ostaa R-kioskilta. Osan lipunmyyntikanavien lipuista voit ostaa myös suoraan R-kioskista ilman varausta. Katso yksityiskohtaisemmat ohjeet R-kioskin verkkosivuilta.
Jos sinulle jäi vielä jokin mieltäsi askarruttava kysymys, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. He auttavat mielellään! Asiakaspalvelumme yhteystiedot löytyvät täältä.

 

19.06.18

Extremeä kesään virike-edulla

Kesä on vuoden parasta aikaa ja mikä olisikaan ihanampaa kuin viettää se ikimuistoisella tavalla. Kokosimme alle liudan mielenkiintoisia aktiviteetteja, joiden myötä kesälomasi jää varmasti mieleen!

Lue lisää
carting virike-etu
15.11.17

Virike-edulla puhtia työpäivään

Henkilöstöliikunnan tukemisella on monenlaisia positiivisia vaikutuksia. Henkilöstöliikuntaa tuetaankin jo lähes kaikissa yrityksissä.

Lue lisää
Virike-etu

VINKKAA TYÖNANTAJASI

Haluaisitko, että työnantajasi tarjoaisi henkilöstöetuja? Lähetä meille vinkki ja myyntitiimimme ottaa yhteyttä työnantajaasi.