Ohjeet lippujen ostoon Virike-edulla

Ohjeet lippujen ostoon Virike-edulla

Hyödynnä Virike-etuasi tuhansiin elämyksiin, liikunta-aktiviteetteihin ja kulttuuritapahtumiin. Edun piiriin kuuluvat muun muassa teatterit, konsertit, urheilutapahtumat, taidenäyttelyt ja elokuvateatterit. Kurkkaa alta ohjeet tapahtumalippujen ostoon ja nauti edustasi!

Edenredin Virike-edulla saat liput moniin elämyksiin

Virike-etu käy lukuisiin tapahtumiin; muun muassa konsertteihin, festareille, teatteriin ja urheilutapahtumiin. Edenred käy niin Tiketin, Lippu.fi:n ja Tickemasterin verkkokaupoissa maksuvälineenä. Pääset tästä katsomaan erilliset ohjeet eri lippukauppoihin.

Osta lippuja Tiketin verkkokaupasta 

Voit maksaa lippuja Edenredin edulla suoraan Tiketin verkkokaupassa. Ostaessasi lippua kulttuuriedulla maksettavissa olevaan tapahtumaan, näet Edenredin ikonin maksutapavalikossa. Saat maksun jälkeen lipun pdf-tiedostona sähköpostiisi. Lipun lisäksi voit maksaa sen toimitusmaksun edullasi. Huomioithan, että voit maksaa edullasi lipun vain omaan käyttöösi. Mikäli ostat useampaa lippua samaan tapahtumaan yhtäaikaisesti, voit maksaa oman lippusi Edenred-edullasi ja loppusumman toisella maksutavalla. Tiketin verkkokaupasta voit ostaa myös lahjakortin itsellesi.

Tiketin verkkokauppaan

 

Osta lippusi Edenredin omasta Lippu.fi-verkkokaupasta

Löydät kaikki kulttuuriedun piiriin kuuluvat tapahtumat tai lahjakortin itsellesi helposti Lippu.fi:n erillisestä Edenred-lippukaupasta, jossa voit maksaa ainoastaan Edenredin Virike-edulla sekä lippu.fi-lahjakortilla. Edenredillä maksaessasi voit ostoskorivaiheessa ostaa lipullesi Lipputurvan sekä käyttää lahjakorttia tai etukoodia samaan tapaan, kuten lippu.fi-verkkokaupassa. Jos esimerkiksi Virike-etusi riittää vain osaan lipun hinnasta, voit maksaa erotuksen hankkimalla itsellesi Lippu.fi-lahjakortin sopivalle summalle.

Lue tarkemmat ohjeet Lippu.fi-maksuista täältä.

Osta lippusi Edenredin omasta Ticketmaster-verkkokaupasta

Ticketmasterilla on oma Edenred-verkkokauppaosionsa, josta löydät helposti kaikki Virike-edun piiriin kuuluvat lukuisat tapahtumat. Edenredin verkkokauppaosiosta voit ostaa lippuja Virike-edulla tai lahjakortilla. Jos Virike-etusi riittää vain osaan lipun hinnasta, voit maksaa erotuksen ostamalla itsellesi Ticketmaster-lahjakortin toisella maksutavalla  ja maksaa lahjakortilla ylijäävän summan.

Lue tarkemmat ohjeet Ticketmaster-maksuista täältä.

Osta liput suoraan toimipisteeltä 

Osta liput suoraan Edenredin maksuvälineet hyväksyvästä lipunmyyntipisteestä (esim. Lippupalvelu, Lippupiste ja Tiketti). On myös mahdollista varata liput ensin netistä/puhelimitse ja noutaa tämän jälkeen verkostoomme kuuluvalta toimipisteeltä. Tarkemmat ohjeet varaukseen ja lippujen noutoon: 

Varaa haluamasi lippu lipunmyyjän (esim. Ticketmaster, Lippu.fi ja Tiketti) verkkosivuilta tai puhelimitse lipunmyyjän ilmoittamasta numerosta. Huomaathan, että Tiketin verkkokaupasta voit ostaa lipun myös suoraan Edenredin maksukortilla, ja saat lipun sähköpostiisi. 

Nouda ja lunasta lippu Edenredin verkostoon kuuluvalta toimipisteeltä (katso verkostoomme kuuluvat toimipisteet Käyttöpaikkahausta), voit maksaa Edenredin edulla sekä lipun että sen toimitusmaksun. Verkostoomme kuuluvia toimipisteitä ovat lipunmyyjien omat lipunmyyntipisteet, R-kioskit (huomioi info alla), Stockmann tavaratalot sekä osa K-Citymarketeista. 

Nauti elämyksestä! 

Lippujen osto Virike-edulla 

Ennen lipun varaamista ja noutamista, huomioi myös seuraavat asiat: 


  • Voit maksaa edulla tapahtumalipun ja sen toimitusmaksun. Mikäli Virike-etusi saldo ei riitä koko tapahtumalippuun, voit maksaa osan Virike-edulla ja loput toisella maksuvälineellä. 
  • Korttien ja setelien hyväksyntä on aina myyntipistekohtaista. Ennen lipun noutamista on hyvä tarkastaa käyttöpaikkahaustamme, mitkä toimipisteet hyväksyvät Edenredin maksuvälineet. 
  • Kiinnitä huomiota lipun noutopäivään. Viimeinen noutopäivä voi olla merkitty samalle päivälle kun varaus on tehty. 
  • Virike-etu on työnantajan tarjoama henkilökohtainen etu, joten lippujen maksaminen Virike-edulla esimerkiksi ystäville tai perheenjäsenille ei ole mahdollista. 
  • Lunastuspisteet saattavat veloittaa lunastuksesta. Mikäli lipun hintaan lisätään muu lunastusmaksu, vastaa tästä maksusta lunastustoimipiste. 
  • Huomaathan, että Verottajan määrittelemiin kulttuuritapahtumiin eivät kuulu esimerkiksi kokkikurssit, viininmaistiaiset tai huvipuistokäynnit. Voit lukea tarkemmat ohjeet veroedun piiriin kuuluvista kulttuuritapahtumista Verottajan sivuilta. 

Lunasta tapahtumalippusi näppärästi R-kioskilta 

Voit varata liput Tiketistä tai Lippupisteestä ja maksaa ne Edenred-kortilla kaikissa R-kioskeissa. Huomaa, että Virikeseteli® ei käy maksuvälineenä R-kioskeilla. Ticketmasterin lippuja ei voi ostaa R-kioskilta. 

Osan lipunmyyntikanavien lipuista voit ostaa myös suoraan R-kioskilta ilman varausta. Katso ohjeet R-kioskin verkkosivuilta. 

Etsitkö ohjeita elokuvalippujen ostoon VIrike-edulla? Lue tarkemmat ohjeet elokuvalippujen ostoon.

Tutustu etuun