Turvallista maksamista MyEdenred-sovelluksella

Turvallista maksamista MyEdenred-sovelluksella

Palvelun selainversion lisäksi myös MyEdenred-mobiilisovellus toimii pääsylippunasi työsuhde-etujen monipuoliseen maailmaan. Sovelluksessa voit tarkastella tilisi saldoa ja maksutapahtumia, etsiä käyttöpaikkoja sekä maksaa Edenredin omalla Edenred Pay -mobiilimaksulla. Ja mikä parasta, sovellus kulkee mukanasi siellä missä sinäkin!

MyEdenred-sovelluksella etujen käyttö on helppoa ja turvallista 

MyEdenred sisältää henkilökohtaisia tietojasi, maksukorttisi tiedot ja mahdollistaa maksujen tekemisen. Meille on tärkeää, että käyttökokemuksesi on mahdollisimman sujuva ja turvallinen, joten haluamme varmistaa että tiedot ovat turvassa vaikka laitteesi joutuisi vääriin käsiin. 

Kun aktivoit ‘Muista minut’ -toiminnon kirjautuessasi sovellukseen, pitää sovellus sinut sisäänkirjautuneena yhteensä 90 päivää jokaisesta kirjautumisestasi, minkä jälkeen sovellus kirjaa sinut automaattisesti ulos. Olemme tehneet muutoksen varmistaaksemme tietoturvan ja arkaluontoisten tietojesi turvallisen säilymisen ja estääksemme sovelluksen pitkäaikaisen väärinkäytön. Jos siis olet aktivoinut'Muista minut' -valinnan ja käytät sovellusta vähintään kerran kuukaudessa, laite muistaa tietosi automaattisesti.

Unohtuiko MyEdenredin salasana? Ei hätää! 

Tiedämme myös, että nykypäivän loputtomassa käyttäjätunnusten viidakossa jotkin tiedot saattavat lipsahtaa mielestä. Mikäli unohdat käyttäjätunnuksesi tai salasanasi, MyEdenredin etusivulta löytyy ’Unohditko salasanan tai tunnuksesi?’ -linkki. Sen kautta saat salasananvaihtolinkin ja käyttäjätunnuksesi suoraan palveluun lisäämääsi sähköpostiin. Jos linkin saapuminen kestää, muistathan tarkistaa roskapostikansiosi. 

Ongelmatilanteissa voit myös kirjautua ulos aktivoidaksesi korttisi kokonaan uudelleen. Luo tässä tapauksessa uusi käyttäjätunnus ja salasana, jotta pääset taas kirjautumaan tilillesi ja käyttämään etuasi. Kaikki etusi ja saldosi siirtyvät myös uudelle käyttäjätilille, sillä etusi on liitetty työnantajasi puolesta henkilötunnukseesi.

Löytyyhän sovellus jo omasta mobiililaitteestasi? 

Jos olet jo luonut tunnukset MyEdenred-palveluun, sinun tarvitsee vain ladata sovellus mobiililaitteesi sovelluskaupasta ja kirjautua sisään. 

Jos olet saanut virtuaalisen tai fyysisen Edenred-kortin, muttet ole vielä aktivoinut sitä tai luonut tunnuksia, se käy käden käänteessä! Lataa sovellus, aktivoi kortti ohjeiden mukaan ja rekisteröidy palveluun. Etusi kaikki käyttömahdollisuudet ovat nyt käytettävissäsi. 

Lataa MyEdenred App Storesta

Lataa MyEdenred Google Playsta