Pääsiäisen Virike-vinkit ja pitkät vapaat ovat täällä!

Pääsiäisen Virike-vinkit ja pitkät vapaat ovat täällä!

Pian on aika suunnata taas pääsiäisrientoihin ja pidennetyille vapaille. Kokosimme kasaan muutamia aktiviteetteja, joihin on helppo tarttua matalalla kynnyksellä ja tietenkin Edenred Virikettä hyödyntäen!

Laskettelemaan Lappiin

Onko suuntanasi vielä pohjoisen lumiset nousuladut, lumikenkäkävelyt tai hiihtoretket? Edenredin Virike-edulla voit maksaa niin vuokravälineet kuin hissiliput kymmenissä Suomen laskettelukeskuksissa. Tiesitkö, että:

Rukalla on hyvä lumitilanne?
Pyhällä pääset lumikenkäilemään, snow surffaamaan ja vapaalaskemaan?
Levillä on vielä ladut auki?

Vapaiden viettoa valkokankaalla

Uppoudu huippusuosittuun seikkailudraama Dyyniin, koe koskettava Myrskyluodon Maija tai käy nyt viimeistään katsomassa parhaan elokuvan Oscar-voittaja Oppenheimer. Varaa vapaailta ja ota aikaa uutuuselokuvien ja leffaherkkujen parissa. Leffaelämyksiin sinut saattelevat mm.

Kino Tapiola
Kino Laika
Korjaamo Kino
Finnkino

Hyppy ilmaviin elämyksiin

Tuuli tuivertaa hiuksia Redissä sijaitsevassa vapaalentotunnelissa Föönissä. Koe miltä lentäminen oikeasti tuntuu ja suuntaa kohti Fööniä. Ilmavan elämyksesi voit maksaa tietysti Edenred Virikkeellä!

Ihania hetkiä museoissa

Opi jotain uutta tai viihdy taiteen ääressä, monet museot ovat auki pääsiäisenäkin ympäri Suomea. Osta liput suoraan Virike-edulla tai hyödynnä Virike-etuasi hankkimalla Museokortti. Tiesitkö, että 

Palanderin talo Hämeenlinnassa vie vuosisadan takaisiin pääsiäisvalmisteluihin?
Turun taidemuseo täyttää tänä vuonna 120 vuotta?
Amos Rexissä on laajin museon omia kokoelmia esittelevä näyttely?

Kohti korkeuksia

Oletko päässyt jo kokeilemaan boulderointia tai köysikiipeilyä? Käyttöpaikkoihimme kuuluu kymmeniä kiipeilyhalleja ympäri Suomen. Oletko ehtinyt jo tutustua esimerkiksi

KiipeilyAreena Ristikon uudenhohtoiseen halliin?
Tampereen kiipeilykeskuksen boulder- ja seinäkiipeilyhalleihin?
Kiipeilykeskus K2:n Turun tulokkaaseen?
Kuopion Voeman boulderointiparatiisiin?

Hikitreenit ulkoilmassa

Kaipaatko kunnon hikitreeniä, mutta pääsiäisen auringonsäteet houkuttelevat ulkolajien pariin? Ulkokuntosalilla voit yhdistää molemmat samaan pakettiin! Esimerkiksi Helsingin Sörnäisissä sijaitsevassa Rautarannassa voit nostaa maksipainoja aurinkolasit otsalla.

Herätä sisäinen Einsteinisi

Sukella tieteen ja oivallusten maailmaan Heurekassa. Näe maailma uusin silmin mukaansatempaavien Heureka-lasien läpi ja anna monipuolisen ohjelman viedä mukanaan. Varoitus: Täällä voi vierähtää koko päivä ikään katsomatta ja saatat löytää myös sisäisen Einsteinisi!

Nouse satulaan

Olisiko aika viimein nousta satulaan? Varaa tuntisi tai ratsastusretkesi ja rentoudu parhaalla tavalla: hevosen selässä. Katso Käyttöpaikkahausta lähialueesi ratsastuspaikat, jotka tarjoavat kavioiden kopsetta Edenredin Virike-edulla!

Täyskaatojen riemua

Täyskaatojen riemua voit kokea useissa keilahalleissa ympäri Suomen! Varaa oma keilailuvuorosi, vaikkapa jostain seuraavista toimipaikoista:

Kampin keilahalli
Lohjan keilahalli
Lahden keilahalli
Kuopion keilahalli

 

Lisää pääsiäistekemistä voit hakea Käyttöpaikkahaustamme. Kiinnostavan paikan löydyttyä muista kurkata yrityksen omalta nettisivulta pääsiäisen aukioloajat.

Aurinkoista ja virkistävää pääsiäisen aikaa!