Edenred Työmatka on niin työntekijän kuin ympäristön etu

Edenredin työmatkaetu on henkilöstön terveyttä edistävä, ympäristöystävällinen valinta. Tue työmatkailua verovapaasti!

Tilaa Edenred Työmatka ›

Edenred Työmatka on niin työntekijän kuin ympäristön etu

Edenredin työmatkaetu on henkilöstön terveyttä edistävä, ympäristöystävällinen valinta. Tue työmatkailua verovapaasti!

Tilaa Edenred Työmatka ›

Työmatkaedun monet hyödyt näkyvät yrityksen arjessa

 
Edenredin työmatkaetu on tarkoitettu joukkoliikennelippujen maksamiseen, eli se on yrityksille verovapaa tapa tukea työntekijöiden työmatkoja. Työmatkaliikunta on helppoa arkiliikuntaa, joka tukee työntekijöiden hyvinvointia ja työssä jaksamista. Julkisia kulkuvälineitä käyttävät saavat arjessa enemmän hyötyliikuntaa ja askelia.

Lisäksi verovapaan työmatkaedun tarjoaminen voi tuoda kustannussäästöjä. Kun henkilöstö kulkee töihin julkisilla kulkuvälineillä tai esimerkiksi pyöräillen, vähentää se pysäköintipaikkojen tarvetta sekä matkakuluja. Työnantaja voi vähentää edun hankintakulut tuloverotuksessaan. Lue lisää työmatkaedun verotuksesta ›
 
 Tilaa työmatkaetu › 

Arvostettu työsuhde-etu viestii vastuullisuudesta

 
Edenred Työmatka on arvostettu ja arkea helpottava työsuhde-etu, jolla yritys voi tukea työntekijöiden työmatkaliikkumista. Lisääntynyt julkisen liikenteen käyttäminen on hyväksi myös ympäristölle. Työmatkaetu on verovapaa etu työntekijälle jopa 3400 euroon asti vuodessa.

Kuten kaikki työsuhde-edut, työmatkaetu on erinomainen tapa sitouttaa ja motivoida työntekijöitä. Tarjoamalla kattavan valikoiman Edenredin etuja, yritys voi niin ikään parantaa työnantajamielikuvaansa. Positiivinen työnantajamielikuva auttaa rekrytoimaan uusia osaajia. Lisäksi työnantajan vastuullisuus ja kestävän kehityksen mukaiset arvot ovat tärkeitä monille työnhakijoille.
 
Edenred yrityksenä ›  Arvot ja vastuullisuus ›

 

Hyvinvoivat työntekijät ovat jokaisen yrityksen tärkein valttikortti. Tilaa Edenred Työmatka työntekijöillesi helposti ja nopeasti lomakkeen kautta!

 

Tilaa työmatkaetu ›

Ota Edenred Työmatka käyttöön helposti ja nopeasti

 
Tee työmatkaetusopimus kätevästi verkossa. Lähetämme pikaisesti tunnukset edun tilaustyökaluun ja pian etu onkin jo työntekijöiden käytössä!

Tilaa verkosta työntekijöillesi virtuaaliset etukortit, jotka voi liittää mm. HSL-sovellukseen ja Whimiin. Työnantajana hallinnoit ja lataat etua kätevästi saman työkalun kautta.
 
Tilaa Edenred Työmatka › Hinnasto ›

Verovapaat edut lisäävät työntekijöiden tyytyväisyyttä

 
Edenredin työsuhde-etujen avulla jokainen työnantaja voi konkreettisesti osoittaa välittävänsä henkilöstönsä hyvinvoinnista.

Työntekijöille tarjotut työsuhde-edut ovat usein verovapaita, mikä madaltaa kynnystä etujen tarjoamiseen. Työmatkaedun verovapauden yläraja on jopa 3 400 euroa työntekijää kohden vuodessa! Näin ollen henkilöstön hyvinvointiin panostaminen on paitsi helppoa, myös kustannustehokasta.
 
Edenredin edut ›

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin työsuhde-eduista? Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.