Edenred tuo kaikki edut Apple Payhin

Edenred tuo kaikki edut Apple Payhin

Helsinki – 17.01.2023. Turvallisempi, suojatumpi ja yksityisempi tapa maksaa iPhonella ja Apple Watchilla, – Suomen johtava työsuhde-etujen tarjoaja Edenred lanseeraa tänään kaikki etunsa käytettäväksi Apple Pay kanssa. Apple Pay on turvallinen ja suojattu maksutapa, joka auttaa asiakkaita ja käyttäjiä välttämään Edenred-kortin väärinkäyttöjä, nopeuttamaan maksamista ja jättämään muovikortit historiaan.

Lähimaksujen tekeminen on yksinkertaista. Käyttäjien tarvitsee vain pidellä iPhonea tai Apple Watchia maksupäätteen lähellä tehdäkseen lähimaksun. Jokainen Apple Pay -ostos on turvallinen, koska se on todennettu Face ID:llä, Touch ID:llä tai laitteen salasanalla sekä kertaluonteisella ainutlaatuisella dynaamisella suojakoodilla. Apple Pay hyväksytään verkossa sekä kaikilla Edenred-kumppaniverkoston korttimaksupäätteillä ympäri Suomen. Apple Pay helpottaa muun muassa lounaan, liikunnan ja kulttuurin, hieronnan, työmatkan ja hammashoitopalvelujen maksamista sekä toimipisteissä että verkossa.

Turvallisuus ja yksityisyys ovat Apple Payn ytimessä. Kun käyttäjät maksavat Edenred Lounari-, Virike-, Hieronta-, Työmatka- tai Hammashoitoedullaan Apple Paylla, todellisia korttien numeroita ei tallenneta laitteeseen eikä Applen palvelimille. Sen sijaan yksilöllinen laitetilinumero määritetään, salataan ja tallennetaan turvallisesti Secure Elementiin, alan standardinmukaiseen sertifioituun siruun, joka on suunniteltu tallentamaan maksutiedot turvallisesti laitteeseen.

Apple Pay on helppo ottaa käyttöön. Lataa ja avaa iPhonessa MyEdenred-aplikaatio, valitse kortti, jota haluat käyttää Apple Payssa, napsauta "lisää Apple Walletiin" ja seuraa ohjeita. Kun käyttäjä lisää kortin iPhoneen, Apple Watchiin, iPadiin tai Maciin, hän voi alkaa käyttää Apple Payta kyseisellä laitteella heti. Käyttäjät saavat jatkossa kaikki virtuaalisten ja fyysisten Edenred-korttien tarjoamat edut yhä kätevämmin Apple Payn avulla . Lisätietoja Apple Paysta on osoitteessa https://www.apple.com/at/apple-pay/