Edenred -kortit käyvät nyt myös K-Citymarketeissa

Lounasetu käy myös ruokakaupoissa

 

Take away -trendi kasvaa Suomessa jatkuvasti, ja lounaita napataankin yhä enemmän mukaan syötäväksi. Ruokakaupat ovat huomanneet tämän ja tarjoavat yhä monipuolisemmin raikkaita ja terveellisiä lounasvaihtoehtoja.

Nämä lounasateriavaihtoehdot kannattaakin laittaa muistiin lounashetkeä suunnitellessa, sillä Edenredin lounaskorttia ja -seteliä voi hyödyntää myös päivittäistavarakauppojen valikoimaan!
Lounasedulla voit ostaa esimerkiksi:

  • lämpimiä aterioita,
  • salaatteja,
  • täytettyjä leipiä
  • sekä palvelutiskiltä annosteltavia aterioita.

Huomioi kuitenkin, että hyödykkeet, alkoholi, tupakka, elintarvikkeet, einekset tai valmiit teollisesti pakatut ruuat eivät kuulu edun piiriin.

Tutustu verkostossamme oleviin päivittäistavarakauppoihin täällä.

 

Miellyttäviä lounashetkiä myös ruokakauppojen tarjonnan parissa!

 

PS. Tiesithän, että voit ostaa myös tapahtumalippuja Edenredin liikunta- ja kulttuurietukorteilla joistakin ruokakaupoista –   esimerkiksi suuresta osasta K-Citymarketteja.

Katso listaus kaikista tapahtumalippujen myyntipisteistä täältä.

 


 

Tilaa Edenredin uutiskirje ja saat ajankohtaista tietoa työhyvinvoinnista sekä vinkkejä liikkumiseen ja terveelliseen ruokailuun.

 

Tilaa uutiskirje ›

10.11.17

5 Tähden Tauko – Fazer Food Market

Yhteen lauseeseen tiivistäen kuvailisin Food Marketin olevan modernin kansainvälinen lounasravintolakeskittymä vahvalla suomalaisella kädenjäljellä.

Lue lisää
5 Tähden Tauko – Fazer Food Market
10.11.17

5 Tähden Tauko – Sweet Vaasa

Sweet Vaasa tarjoaa lounasnälän taltuttamiseen raikkaita salaatteja, sekä jälkiruokavatsalle paljon TripAdvisorissakin hehkutettuja itse leivottuja kakkuja ja leivoksia.

Lue lisää
5 Tähden Tauko – Sweet Vaasa

VINKKAA TYÖNANTAJASI

Haluaisitko, että työnantajasi tarjoaisi henkilöstöetuja? Lähetä meille vinkki ja myyntitiimimme ottaa yhteyttä työnantajaasi.