Hyödynnä lounasetua myös etätyössä

Hyödynnä lounasetua myös etätyössä

Etätyö on uusi normaali, eikä ihme, sillä kotoa käsin työskentely auttaa usein rytmittämään työn ja vapaa-ajan yhteen. Onneksi Edenred Lounari käy siellä missä sinäkin, eli lounasetu on sekä lähi- että etätyöläisen paras ystävä! 

Hyödynnä Lounaria monipuolisesti ajasta ja paikasta riippumatta 

Lounasetua ei ole sidottu vain lounasaikaan eli voit käyttää etuasi ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä. Työtehtävät ja -ajat vaihtelevat nykyään huomattavasti, emmekä voi olettaa jokaisen toiminimen istuvan perinteisiin toimistoaikoihin. Siksi on tärkeää, että myös etumme toimii silloin kun me tarvitsemme sitä. Etu on tästä huolimatta edelleen työpäiväkohtainen ja tarkoitettu käytettäväksi kerran vuorokaudessa. 

Maksa edun piiriin kuuluvia aterioita myös ruokakaupoissa 

Edenred Lounarin monipuolisuus ulottuu myös verkostoomme kuuluviin ruokakauppoihin! Lounasedulla voi ostaa ruokakaupoista esimerkiksi lämpimiä aterioita take-away -palvelutiskiltä, salaatteja salaattibaarista, sushitiskin antimia ja kaupassa valmistettuja täytettyjä leipiä. Hyvänä ohjenuorana toimii, että kaupassa valmistetut ja/tai pakatut ateriat kuuluvat edun piiriin. 

Tämä tarkoittaa, että einekset, valmisruoat, elintarvikkeet tai muut käyttötavarat eivät luonnollisesti kuulu edulla maksettavaksi.

Älä unohda Verohallinnon määrittämiä maksurajoja 

Muistathan ottaa lounasedulla maksaessasi aina huomioon lounasedun minimi- ja maksimirajat. Jos ateria maksaa yli Verohallinnon määrittämän maksimisumman, voi ylimenevän osan maksaa aina toisella maksuvälineellä, kuten omalla pankkikortilla.  

Ota huomioon myös minimiraja: vaikka ostoksesi maksaisi alle vuosittaisen minimirajan ja maksat sen lounasedullasi, meidän tulee veloittaa siitä minimirajan mukainen summa. Harkitse tässä tapauksessa maksua omalla pankikortillasi tai lisää ostokseesi jokin lounasedun piiriin kuuluva tuote, jotta minimisumma ylittyy ja rahaa ei mene hukkaan! 

Tarkista lounasedun ajankohtaiset maksurajat täältä 

Miten tilaan ruokaa kotiin? 

Verohallinto on mahdollistanut lounasedun hyödyntämisen myös kotiinkuljetuskustannuksiin, joten voit tilata ruokaa suoraan luoksesi ja maksaa sen edullasi! Ruoan tilaus onnistuu yleensä esimerkiksi soittamalla ravintolaan tai suoraan sen verkkosivujen kautta.Tilaa haluamasi ateria, valitse kuljetustapa tai nouto, ja valitse mahdollisuuksien mukaan maksuvaihtoehdoksi maksu toimituksen yhteydessä. Mikä noudat ruoan itse, voi maksun hoitaa useimmiten kätevästi noudettaessa.  

Muista varmistaa ravintolakohtainen toimintatapa tilauksen yhteyssä.  

Huom! Jos tilaat ruokaa kotiin ja käytät paperisia Lounasseteleitä, varmistathan, että kuljettaja voi ottaa ne vastaan. Osa ravintoloista voi ottaa kotiinkuljetuksen yhteydessä pelkästään korttimaksuja. 

Edenred toimii myös Woltissa! 

Avaa ovesi lukemattomien ravintoloiden maailmaan vain yhden sovelluksen kautta, eli tietysti Woltin! Lounasetumme toimii myös Wolt-palvelussa, jossa voit hyödyntää etuasi myös kotiinkuljetuskustannuksiin. Palvelu toimii vielä vain selainversiolla, lue lisää täältä.

Tutustu Suomen laajimpaan lounasverkostoon Käyttöpaikkahaussa ja löydä kaikki ravintolat, kahvilat, kioskit, ateriapalvelut, ruokakärryt, sekä -kaupat, joissa voit täyttää vatsasi Edenred Lounarin kanssa. 

Lue lisää: Maksa Wolt-tilaukset Edenredin lounasedulla


Tutustu etuun