Hyödynnä lounasetua niin lähi- kuin etätyössä

Hyödynnä lounasetua niin lähi- kuin etätyössä

Etätyö on uusi normaali, eikä ihme, sillä kotoa käsin työskentely auttaa usein rytmittämään työn ja vapaa-ajan yhteen. Onneksi Edenred Lounari käy siellä missä sinäkin, eli lounasetu on sekä lähi- että etätyöläisen paras ystävä! 

Hyödynnä Lounaria monipuolisesti ajasta ja paikasta riippumatta 

Lounasetua ei ole sidottu vain lounasaikaan eli voit käyttää etuasi ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä. Työtehtävät ja -ajat vaihtelevat nykyään huomattavasti, emmekä voi olettaa jokaisen toiminimen istuvan perinteisiin toimistoaikoihin. Siksi on tärkeää, että myös etumme toimii silloin kun me tarvitsemme sitä. Etu on tästä huolimatta edelleen työpäiväkohtainen ja tarkoitettu käytettäväksi kerran vuorokaudessa. 

Maksa edun piiriin kuuluvia aterioita myös ruokakaupoissa 

Edenred Lounarin monipuolisuus ulottuu myös verkostoomme kuuluviin ruokakauppoihin! Lounasedulla voi ostaa ruokakaupoista esimerkiksi lämpimiä aterioita take-away -palvelutiskiltä, salaatteja salaattibaarista, sushitiskin antimia ja kaupassa valmistettuja täytettyjä leipiä. Hyvänä ohjenuorana toimii, että kaupassa valmistetut ja/tai pakatut ateriat kuuluvat edun piiriin. 

Tämä tarkoittaa, että einekset, valmisruoat, elintarvikkeet tai muut käyttötavarat eivät luonnollisesti kuulu edulla maksettavaksi. Lue täältä tarkemmat ohjeet lounasedun käyttöön ruokakaupoissa.

Älä unohda Verohallinnon määrittämiä maksurajoja 

Muistathan ottaa lounasedulla maksaessasi aina huomioon lounasedun minimi- ja maksimirajat. Jos ateria maksaa yli Verohallinnon määrittämän maksimisumman, voi ylimenevän osan maksaa toisella maksuvälineellä, kuten omalla pankkikortilla.  

Vaikka ostoksesi maksaisi alle vuosittaisen minimirajan ja maksat sen lounasedullasi, meidän tulee veloittaa siitä minimirajan mukainen summa. Harkitse tässä tapauksessa maksua omalla pankikortillasi tai lisää ostokseesi jokin lounasedun piiriin kuuluva tuote, jotta minimisumma ylittyy ja rahaa ei mene hukkaan! 

Miten tilaan ruokaa kotiin? 

Verohallinto on mahdollistanut lounasedun hyödyntämisen myös kotiinkuljetuskustannuksiin, joten voit tilata ruokaa suoraan luoksesi ja maksaa sen edullasi! Ruoan tilaus onnistuu yleensä esimerkiksi soittamalla ravintolaan tai suoraan sen verkkosivujen kautta. Tilaa haluamasi ateria, valitse kuljetustapa tai nouto, ja valitse mahdollisuuksien mukaan maksuvaihtoehdoksi maksu toimituksen yhteydessä. Mikäli noudat ruoan itse, voi maksun hoitaa useimmiten noudettaessa. Muista kuitenkin varmistaa ravintolakohtainen toimintatapa tilauksen yhteyssä.  

Huom! Jos tilaat ruokaa kotiin ja käytät paperisia Lounasseteleitä, varmistathan, että kuljettaja voi ottaa ne vastaan. Osa ravintoloista ottaa kotiinkuljetuksen yhteydessä vastaan pelkästään korttimaksuja. 

Edenred toimii myös Woltissa! 

Avaa ovesi lukemattomien ravintoloiden maailmaan vain yhden sovelluksen kautta, eli tietysti Woltin! Lounasetumme toimii myös Wolt-palvelussa, jossa voit hyödyntää etuasi myös kotiinkuljetuskustannuksiin. Katso, kuinka voit maksaa Wolt-tilaukset Edenredin lounasedulla.

Tutustu Suomen laajimpaan lounasverkostoon Käyttöpaikkahaussa ja löydä kaikki ravintolat, kahvilat, kioskit, ateriapalvelut, ruokakärryt, sekä -kaupat, joissa voit täyttää vatsasi Edenred Lounarin kanssa. 

Säästä Lounarilla Käyttöpaikkahakuun