Edenredin lounasetu maksutapana Woltissa

Edenred ja Wolt tekevät yhteistyötä: maksa Edenred Lounarilla Woltissa


 

Edenredin ja Woltin yhteistyön ansiosta lounasedun käyttäjät voivat maksaa aterioita Edenredin Lounarilla Woltissa. Woltin nettisivujen wolt.com kautta tilattaessa maksutapana voi käyttää Edenredin Lounaria.
 

Mahdollistaa lounastilaukset tuhansille ihmisille joka päivä

 

Suuri osa suomalaisista työntekijöistä on tottunut syömään kunnon lounaan työpäivän aikana lounasravintolassa. Lisäksi monet työnantajat tukevat työntekijöidensä lounasruokailua ja hyvinvointia tarjoamalla lounasedun.
Lisääntynyt etätyö tarkoittaa yleistyneitä lounastaukoja kotitoimistolla. Mahdollisuus maksaa Edenredin Lounarilla Woltissa merkitsee, että työntekijät voivat nauttia työnantajan tukemasta lounaasta helposti myös kotona työskennellessään.
 

Lounasedulla voi nyt maksaa myös ruoan kotiinkuljetuksen

 

”Olemme saaneet paljon kyselyitä voiko Edenredin Lounarilla maksaa Woltin kautta tilatessa. Haaste on ollut tekninen, kuinka erottaa aterian hinta ja kuljetuskulu toisistaan, sillä Verohallinto on antanut tästä selkeän linjauksen, että lounasedulla voi maksaa pelkästään ruuan. Nyt verohallinnon väliaikaisen muutoksen seurauksena lounasedulla voi maksaa myös kuljetuskustannukset, mikä helpotti yhteistyötämme Woltin kanssa,” kertoo Peter Hiltunen, Edenred Finland Oy:n Toimitusjohtaja.

”Yhteistyö Woltin kanssa on ollut erityisen nopeaa ja ammattitaitoista, ja olemme innoissamme, että Edenredin Lounari on ensimmäinen lounasetu, jolla voi maksaa Woltissa,” toteaa Peter Hiltunen.

“Kuten Edenred, myös me olemme saaneet lukuisia toiveita lounasedulla maksamisesta. Onnistuneen yhteistyön lopputuloksena on mahtavaa päästä kertomaan, että ensimmäinen lounasedun maksutapa on nyt saatavilla.” jatkaa Henrik Pankakoski, Woltin maajohtaja Suomessa.
 

Miten Edenred-kortti lisätään maksutavaksi Woltissa

 

Edenredin lounasedun digiratkaisun (kortti ja/tai mobiilimaksu) käyttäjät voivat lisätä Edenredin maksutavaksi kirjautumalla tai rekisteröitymällä Woltin palveluun osoitteessa wolt.com

Yksityiskohtaiset ohjeet löydät täältä ›
 

Usein Kysyttyjä Kysymyksiä

 

Voinko käyttää lounasetua sekä ruoan- että kuljetusmaksun maksamiseen?

Kyllä. Verohallinnon väliaikainen muutos sallii myös kuljetuskustannusten maksamisen lounasedulla.

Miksi en voi käyttää lounasetua Woltin sovelluksessa puhelimessani?

Kuunneltuaan asiakkaitaan Edenred ja Wolt halusivat tarjota uuden maksutavan mahdollisimman nopeasti, ja nettisivuille toiminnon kehittäminen oli nopein vaihtoehto.
Huomaathan, että voit tehdä tilauksen puhelimellasi, mikäli käytät nettiselainta ja teet tilauksen osoitteessa wolt.com.

Miten lisään Edenredin lounasedun maksutavaksi Woltiin?
Minulla on Edenredin lounasseteleitä, voinko maksaa niillä Woltin kautta tilatessa?

Valitettavasti et, paperiset lounassetelit eivät käy maksutavaksi Woltissa.
Huomaathan, jos uskot, että työnantajasi olisi kiinnostunut vaihtamaan paperiset lounassetelit kortti- ja mobiiliratkaisuun tai pelkkään mobiiliratkaisuun,
vinkkaa heille tästä sivusta ›

Minulla on haasteita lisätä Edenred maksutavaksi Woltin palveluun. Mistä saan apua?

Woltin asiakaspalvelu auttaa. Tavoitat heidät sähköpostitse osoitteesta support@wolt.com tai chatin kautta. Chat toimii sekä sovelluksessa, että kirjautuneena osoitteessa www.wolt.com

 


 

Edenred on Suomen johtava henkilöstöetujen tarjoaja ja yli 15 000 yritysasiakkaan kumppani arjen hyvinvoinnin edistämisessä. Tuotteisiin kuuluvat lounasetu, Virike-etu (liikunta- ja kulttuurietu), hierontaetu sekä työmatkaetu. Edenredin maksuvälineet käyvät yli 26 000 käyttöpaikassa ympäri Suomea.

Wolt on suomalainen vuonna 2014 perustettu teknologiayritys, joka välittää ravintolaruokaa omalla verkkoalustallaan 22 maassa ja 80 kaupungissa. Woltin mobiilisovelluksella tai verkkosivuilla asiakkaat voivat tilata ruokaa alustan kumppaniravintoloista ja joko noutaa ruoan itse tai saada sen kotiinkuljetettuna. Woltilla on noin 900 työntekijää, 10 000 ravintolakumppania, 20 000 lähettikumppania ja 5 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää. Yrityksen toimitusjohtaja on Miki Kuusi. Wolt on kerännyt 150 miljoonaa euroa rahoitusta sijoittajilta, joihin lukeutuvat muun muassa ICONIQ Capital, Highland Europe, 83North, EQT Ventures, Inventure, Lifeline Ventures, Supercellin perustaja ja toimitusjohtaja Ilkka Paananen sekä entinen Nokian hallituksen puheenjohtaja Risto Siilasmaa.
 

Lisää tietoa:

Edenred: Peter Hiltunen, Managing Director Edenred Finland. 050 595 0909, peter.hiltunen@edenred.com

Wolt: Henrik Pankakoski, 044 477 7498, henrik.pankakoski@wolt.com

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin työsuhde-eduista? Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.