MyChoice mahdollistaa työsuhde-etujen joustavan käytön

 
Työntekijöiden tarpeet ovat erilaisia ja ne voivat muuttua nopeastikin. Edenredin MyChoice on valinnanvapautta tarjoava ominaisuus, jonka avulla jokainen voi itse valita käyttääkö työsuhde-etuja enemmän liikuntaan ja kulttuurin harrastamiseen vai julkisen liikenteen lippuihin ja esimerkiksi kaupunkipyöriin.

Kun yrityksellä on käytössä sekä Virike- että Työmatkaetu, voi työntekijä helposti siirtää saldoa MyChoicen avulla reaaliaikaisesti edulta toiselle ja päättää itse mihin etua halutaan käyttää. Siirtoja voi tehdä 30 päivän aikana 5 kpl. MyChoice huolehtii tietyin edellytyksin, etteivät Verottajan määrittämät vuosittaiset työsuhde-etujen maksimäärät ylity (Virike 400 €/vuosi ja Työmatka 3400 €/vuosi).
 

Työnantaja voi ottaa MyChoicen henkilöstön käyttöön helposti ja nopeasti

 
1. Jos käytössänne on sekä Virike- että Työmatkaetu, ota yhteyttä omaan Edenred-yhteyshenkilöösi tai asiakaspalveluun, niin aktivoimme MyChoicen käyttöönne. (Ilmoita meille asiakasnumeronne ja päivämäärä, milloin haluatte, että ominaisuus aktivoidaan käyttöönne.)

2. Mikäli käytössänne ei vielä ole Virike- ja Työmatkaetua, on uuden edun lisääminen sopimukselle helppoa. Tilaa uusi etu vaivattomasti täältä ›

3. MyChoicen lisääminen on täysin veloituksetonta ja sopimukseen tai hintoihin ei tule muutoksia.

Huom! Ominaisuus ei vielä ole lisättävissä käytön mukaan veloitettavaan malliin. Jos yrityksellänne on MyChoice käytössä, tulee koko vuoden saldot ottaa käyttöön kertalatauksella. Näin estämme Verottajan asettamien etukohtaisten maksimirajojen ylittymisen.
 
Katso työnantajan tarkemmat ohjeet ›
 

 

MyChoicen avulla työntekijä voi siirtää saldoa eri etujen välillä

 
Työntekijä voi siirtää saldoa, kun MyChoice on aktivoitu yrityksen käyttöön ja työntekijä on aktivoinut molempien etujen kortit MyEdenredissä.

1. Avaa valikko MyEdenredin etusivun vasemmasta yläkulmasta ja valitse ’MyChoice’.

2. Valitse kummalta edulta haluat tehdä siirron toiselle, voit vaihtaa niitä nuolinäppäimistä.

3. Syötä siirrettävä summa ja paina ’Siirrä’. (Huomioithan Verottajan asettamat henkilöstöetujen vuosittaiset rajat. Virike  400 € /vuosi ja Työmatka  3400 €/vuosi.)

4. Vahvista tilien välinen siirto painamalla ’Vahvista siirto’. Saldo siirtyy toiselle edulle reaaliajassa.
 
Katso työntekijän tarkemmat ohjeet ›

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin työsuhde-eduista? Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.