MyChoice mahdollistaa työsuhde-etujen joustavan käytön

 
Työntekijöiden tarpeet ovat erilaisia ja ne voivat muuttua nopeastikin. Edenredin MyChoice on valinnanvapautta tarjoava ominaisuus, jonka avulla jokainen voi itse valita käyttääkö työsuhde-etuja enemmän liikuntaan, kulttuuriin, julkiseen liikenteeseen vai hierontaan.

Kun yrityksellä on käytössä Virike, Työmatka ja/tai Hieronta, voi työntekijä siirtää saldoa edulta toiselle MyChoice-ominaisuuden avulla. Saldo siirtyy reaaliaikaisesti ja siirtoja voi tehdä enintään 5 kpl 30 päivän aikana. MyChoice huolehtii tietyin edellytyksin, etteivät Verottajan määrittämät vuosittaiset työsuhde-etujen maksimäärät ylity. Tutustu maksurajoihin täällä ›
 

MyChoicen käyttöönotto on työnantajalle helppoa ja nopeaa

 
1. Jos käytössänne on Virike-, työmatka- ja/tai hierontaetu, ota yhteyttä Edenred-yhteyshenkilöösi tai asiakaspalveluun, niin aktivoimme MyChoicen käyttöönne (ilmoita meille asiakasnumeronne ja päivämäärä, jolloin ominaisuus aktivoidaan).

2. Mikäli käytössänne ei vielä ole Virike-, työmatka- tai hierontaetua, on uuden edun lisääminen sopimukselle helppoa. Tilaa uusi etu vaivattomasti täältä ›

3. MyChoicen aktivoiminen ja käyttö on täysin veloituksetonta.

Huom! Jos yrityksellänne on MyChoice käytössä, tulee koko vuoden saldot ottaa käyttöön kertalatauksella. Näin estämme Verottajan asettamien etukohtaisten maksimirajojen ylittymisen.
 
Katso työnantajan tarkemmat ohjeet ›
 

 

MyChoicen avulla työntekijä voi siirtää saldoa Virike-, hieronta- ja työmatkaetujen välillä

 
Kun MyChoice on aktivoitu yrityksen käyttöön ja työntekijä on aktivoinut etujensa maksukortit MyEdenredissä:

1. Avaa valikko MyEdenredin etusivulta ja valitse ’MyChoice’.

2. Valitse miltä edulta haluat tehdä siirron toiselle.

3. Syötä siirrettävä summa ja paina ’Siirrä’ (huomioithan Verottajan asettamat henkilöstöetujen vuosittaiset maksurajat).

4. Vahvista tilien välinen siirto painamalla ’Vahvista siirto’. Saldo siirtyy toiselle edulle reaaliajassa. Huomioithan, että voit tehdä enintään 5 siirtoa 30 päivän aikana.
 
Katso työntekijän tarkemmat ohjeet ›

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin työsuhde-eduista? Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.