MyChoice mahdollistaa työsuhde-etujen joustavan käytön

Työntekijöiden tarpeet ovat erilaisia ja ne voivat muuttua nopeastikin. Edenredin MyChoice on ominaisuus, joka vastaa erilaisiin ja muuttuviin tarpeisiin. MyChoice mahdollistaa valinnan vapauden, käyttääkö työsuhde-etuja enemmän liikuntaan ja kulttuurin harrastamiseen vai haluaako keskittää etua enemmän julkisen liikenteen käyttöön ja esim. kaupunkipyöriin.

Kun yrityksellä on käytössä sekä Virike- että Työmatkaetu voi työntekijä itse helposti siirtää saldoa MyChoice:n avulla reaaliaikaisesti edulta toiselle ja päättää itse mihin etua halutaan käyttää. Siirtoja voi tehdä 30 päivän aikana 5 kpl.

MyChoice huolehtii automaattisesti, ettei Verottajan määrittämät vuosittaiset työsuhde-etujen maksimäärät ylity (Virike 400 €/vuosi ja Työmatka 3400 €/vuosi).

Miten työnantaja voi ottaa MyChoice:n käyttöön:

1. Jos käytössänne on sekä Virike-, että Työmatkaetu ota yhteyttä omaan Edenred-yhteyshenkilöösi tai asiakaspalveluun ja me aktivoimme MyChoicen käyttöönne. (Ilmoita meille asiakasnumeronne ja päivämäärä, milloin haluatte, että ominaisuus aktivoidaan käyttöönne.)

2. Mikäli käytössänne ei vielä ole Virike- ja Työmatkaetua, on uuden edun lisääminen sopimukselle helppoa. Tilaa uusi etu vaivattomasti sivuiltamme >

3. MyChoice:n lisääminen on täysin veloituksetonta ja sopimukseen tai hintoihin ei tule muutoksia.

Huom: Ominaisuus ei ole vielä lisättävissä käytön mukaan veloitettavaan malliin.

Katso työnantajan tarkemmat ohjeet >

Miten työntekijä voi siirtää saldoa MyChoice:lla:

Työntekijä voi siirtää saldoa, kun MyChoice on aktivoitu yrityksen käyttöön ja työntekijä on aktivoinut molempien etujen kortit MyEdenredissä.

1. Avaa valikko MyEdenredin etusivun vasemmasta yläkulmasta ja valitse ’MyChoice’.

2. Valitse kummalta edulta haluat tehdä siirron toiselle, voit vaihtaa niitä nuolinäppäimistä.

3. Syötä siirrettävä summa ja paina ’Siirrä’. (Huomioithan Verottajan asettamat henkilöstöetujen vuosittaiset rajat. Virike max 400 € /vuosi ja Työmatka 3400 €/vuosi.)

4.Vahvista tilien välinen siirto painamalla ’Vahvista siirto’. Saldo siirtyy toiselle edulle reaaliajassa.

Katso työntekijän tarkemmat ohjeet >

 

 

6.04.21

Suositut FitFarmin verkkovalmennukset

FitFarm nousi Edenredin käyttäjien keskuudessa huippusuosituksi Virike-käyttöpaikaksi vuonna 2020. FitFarm haluaa edistää ihmisten terveyttä, auttamalla heitä liikunnan eri muodoissa, ruokavalion muokkaamisessa ja painonhallinnassa. Heiltä löytyy kaikkiin näihin osa-alueisiin luotettavia ja toimivia verkkovalmennuksia.

Lue lisää
20.04.21

Haaga-Heliassa hyvinvointi on tärkeässä asemassa

Haaga-Heliassa työhyvinvointi nähdään kokonaisuutena. Yksi keskeisimmistä hyvinvoinnin työkaluista on myös liikunta- ja kulttuurietu Edenrediltä. Lue koko asiakastarina...

Lue lisää

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin henkilöstöeturatkaisuista? Autamme sinua mielellämme. Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä.