Lisää hyvinvointia Edenred Hieronnalla

Säännöllinen hieronnassa käynti palauttaa, rentouttaa ja vähentää stressiä.

Käyttöpaikkahaku ›
Hierontatarjoukset ›

Lisää hyvinvointia Edenred Hieronnalla

Säännöllinen hieronnassa käynti palauttaa, rentouttaa ja vähentää stressiä.

Käyttöpaikkahaku ›
Hierontatarjoukset ›

Hieronnassa käynti tukee hyvinvointiasi

 

Edenred on arjen hyvinvoinnin mahdollistaja, jonka työsuhde-edut auttavat jo puolta miljoonaa työntekijää voimaan paremmin. Säännöllinen hieronta edistää ergonomiaa, tukee kehon ja mielen terveyttä sekä rentouttaa kiireisenkin arjen keskellä.

Virtuaalinen hierontaetu toimii MyEdenred-sovelluksella hierontakumppaneidemme toimipisteissä ympäri Suomen.

Tutustu hierontatarjouksiin ›

Hyödynnä rahanarvoista työsuhde-etuasi

 

Hyödyntämällä työnantajasi tarjoamia Edenredin työsuhde-etuja, tuet hyvinvointiasi ja säästät selvää rahaa.

Hierontaetu on kuin hyvinvointiasi tukeva palkankorotus. Työnantaja voi tarjota etua verovapaasti. Hierontaedun käyttöön ei ole asetettu minimi- tai maksimirajoja, eli voit maksaa edulla koko hieronnan.

 
Tutustu Edenredin etuihin ›

 

Edenred Pay on MyEdenred-sovelluksen mobiilimaksutapa, joka kulkee helposti mukanasi. Lataa sovellus mobiililaitteeseesi ja käytä etuasi helposti ja turvallisesti!

 
Näin maksat Edenred Paylla ›

Siirry nauttimaan hierontaedustasi

 

Helppoa ja virtuaalista edun käyttöä

Edenred Hieronta on virtuaalinen etu. Maksat hieronnan siis MyEdenred-sovelluksen kätevällä ja turvallisella Edenred Pay -mobiilimaksulla.

Koko Suomen kattava hierontaverkosto

Jatkuvasti kasvavassa hierontaverkostossamme on jo yli 2 000 hierontapalveluita tarjoavaa yritystä – ympäri Suomen! Vinkkaa meille hierontapaikka, jossa haluaisit käyttää etuasi.

Käytössäsi olevat hierontayritykset

Verottaja edellyttää työnantajien valitsevan ne hierontapaikat, joissa jokainen hierontaedusta nauttiva työntekijä voi etuaan käyttää. Kysy lisätietoa etusi käyttöpaikoista yrityksesi henkilöstöasioista vastaavalta henkilöltä!

Edenredin hierontaetu tukee sekä kehon että mielen hyvinvointia

 

Hieronta rentouttaa ja lieventää stressiä

Hieronnassa käynti auttaa rentoutumaan ja palautumaan. Säännöllinen hieronta voi myös parantaa unen laatua ja helpottaa nukahtamista.

Etätyö lisää hieronnan tarvetta

Ergonomiahaasteet voivat aiheuttaa lihaskipuja erityisesti etätyön lisääntyessä. Hieronta on tehokas apukeino myös päänsärkyyn.

Monipuolinen etu moneen tarpeeseen

Hierontaetu on tarkoitettu palautumiseen ja rentoutumiseen tähtäävään hierontaan (ei spa-palveluihin). Jos yritys on maininnut työterveyssopimuksessaan hieronnan kuuluvan työterveyspakettiin, Edenred Hieronta -etua voi käyttää myös fysioterapiapalveluiden maksamiseen.

Usein kysytyt kysymykset

Kaikki kysymykset ja vastaukset ›

Missä voin käyttää hierontaetuani?

Edenredin hierontaedun käyttöpaikkaverkosto kattaa koko Suomen. Verottaja edellyttää, että jokainen hierontaetua tarjoava yritys määrittelee edun piiriin kuuluvat käyttöpaikat. Kysy lisätietoa etusi käyttöpaikoista yrityksesi henkilöstöasioista vastaavalta henkilöltä.

Voiko liikunta- ja kulttuuriedulla maksaa hierontapalveluita?

Hierontapalveluita voi maksaa vain hierontaedulla. Liikunta- ja kulttuurietu eli Virike-etu on tarkoitettu virkistys- ja harrastustoimintaan. Edun piiriin kuuluu omaehtoinen liikunnan ja kulttuurin harrastaminen joko fyysisen aktiivisuuden tai tavanomaisen kulttuuritoiminnan muodossa. Lue lisää Virike-edusta täältä ›.

Voiko Edenredin hierontaedulla maksaa fysioterapiapalveluita?

Jos työnantajasi on maininnut työterveyssopimuksessaan fysioterapian kuuluvan työterveyspakettiin, Edenred Hieronta -etua voi käyttää myös fysioterapiapalveluiden maksamiseen. Saat lisätietoa etusi käyttöpaikoista yrityksesi henkilöstöasioista vastaavalta henkilöltä.

Paljonko etua voin käyttää kerralla?

Hierontaedun käyttöön ei ole asetettu minimi- tai maksimirajoja, eli voit maksaa edulla koko hieronnan.

Miksi en löydä hierontakäyttöpaikkaa MyEdenredistä?

Mikäli käyttöpaikkaa ei löydy MyEdenredissä, tarkistathan että sovelluksesi on päivitetty uusimpaan versioon ja että olet kirjoittanut käyttöpaikan nimen oikein.

Tarkista myös, että olet tekemässä maksua juuri hierontaedulla Edenred Pay -mobiilimaksuna. Hierontaetua ei voi maksaa fyysisellä maksukortilla eikä Virike-edulla.

Mikäli hieronta ei kuulu työnantajasi tarjoamien Edenred työsuhde-etujen piiriin, et voi maksaa hierontaa Edenredin maksuvälineillä.