HSL-sovelluksella 
huoletonta matkustamista
pääkaupunki­­­­­­seudulla­

HSL-sovelluksella 
huoletonta matkustamista
pääkaupunki­­­­­­seudulla­

get_app

1. Lataa HSL-sovellus

Android-puhelimeen tai iPhone-puhelimeesi

credit_card

2. Lisää aktivoitu työmatkaetukortti maksutavaksi

Syötä pyydetyt tiedot

check_circle

3. Valmis!

Edenredin työmatkakortti on valmis käytettäväksi HSL-sovelluksessa

HSL-mobiililippujen ostaminen käy hetkessä – huoletonta matkustamista

 

HSL:n sovellus on maksukortti digitaalisessa muodossa, jolloin puhelin toimii matkalippuna. HSL-sovellus mahdollistaa Edenredin Työmatkaetukortin lisäämisen mobiililaitteeseen digitaaliseen muotoon. HSL-sovellus toimii pääkaupunkiseudulla ja sen avulla voidaan ostaa kertalippujen lisäksi 1-7 vuorokauden lippuja sekä 30 vuorokauden lippuja. Tee kausilipun jatkuva säästötilaus HSL-sovellukseen ja matkustat ilmaiseksi yli kuukauden!

Näin lisäät Työmatka-korttisi HSL-sovellukseen:

  1. Lataa HSL-sovellus puhelimeesi omasta sovelluskaupastasi – Google Play tai App Storesta.
  2. Avaa sovellus.
  3. Valitse ”Lisää” -valikosta ”Asetukset”.
  4. Klikkaa ”Maksukortit” ja lisää aktivoitu Työmatka-korttisi sovellukseen.
  5. Edenredin työmatkaetukortti on nyt valmis käytettäväksi HSL-sovelluksessa!

 

Huomioithan, että sinulla voi olla sovelluksessa monia eri kortteja. Kun ostat matkalippua, niin voit valita haluamasi maksukortin listasta.

Usein kysytyt kysymykset

Mitkä Edenredin kortit voin liittää HSL-sovellukseen?

HSL-sovellukseen voi liittää Edenredin Työmatka-kortin (ent. Ticket Transport®).

Missä laitteissa voin käyttää HSL-sovellusta ja maksaako se jotain?

HSL-sovellus on on saatavilla veloituksetta Android- ja iPhone -älypuhelimiin.

HSL-sovelluksen voi asentaa puhelimiin, joissa on joko iOS 9.0 tai Android 5.0 tai näitä uudempi käyttöjärjestelmä. Jos puhelimeesi voi päivittää jonkin edellä mainituista tai niitä uudemman käyttöjärjestelmän, voit ladata HSL-sovelluksen puhelimeesi.

Tieto puhelimesi käyttöjärjestelmästä selviää puhelimesi valmistajan nettisivuilta. Huomioithan, että uutta sovellusta ei voi asentaa Windows Phone -puhelimeen.

Missä HSL-mobiililippuja voi käyttää?

Liput kelpaavat HSL-alueella kaikissa liikennevälineissä – busseissa, metrossa, lähijunissa, raitiovaunuissa ja Suomenlinnan lautta sekä U-linjojen busseissa.

HSL-alueeseen kuuluvat sen yhdeksän jäsenkuntaa. Nämä ovat: Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Kerava, Kirkkonummi, Sipoo, Siuntio ja Tuusula.

Voiko mobiililipun maksaa eri maksukorteilla, jos Edenredin työmatkaetukortilla ei ole tarpeeksi saldoa?

HSL-sovelluksessa ei valitettavasti pysty jakamaan maksua kahdelle maksukortille eli ns. split payment ei ole mahdollista. Edenredin Työmatka-kortilla (ent. Ticket Transport) maksettaessa saldon pitää riittää koko lipun maksamiseen. Kausitilausten välissä voi sovellukseen kuitenkin vaihtaa toisen maksukortin.

Miten otan käyttöön HSL säästölipun?

Jatkuva säästötilaus on edullisin tapa ostaa 30 päivän kausilippu, kun matkustat pääkaupunkiseudulla säännöllisesti. Lippu ostetaan HSL-sovellukseen, ja se on voimassa aina, ilman että sinun tarvitsee erikseen muistaa ladata kautta. HSL-sovelluksen päivitetty versio ja jatkuva säästötilaus ovat nyt saatavissa sovelluskaupoista Android- ja iPhone-puhelimiin.

 

Jatkuvan säästötilauksen lippu veloitetaan maksukortiltasi 30 vrk:n välein. Liittämällä sovellukseen Edenredin työmatkaetukortin voit ensin käyttää työnantajasi tarjoaman työmatkaetusaldon. Kun saldo on käytetty ja seuraavan kuukauden automaattinen veloitus kortilta ei enää onnistu, saat tästä ilmoituksen sovelluksessa ja sähköpostiviestinä ensimmäisen kerran 2 vuorokautta ennen seuraavaa veloitusta. Voit tällöin vaihtaa toisen maksukortin sovellukseen, jotta säästölipun tilaus jatkuu ja vältyt irtisanomismaksulta. Voit lopettaa tilauksen 360 vrk:n jälkeen milloin vain ilman irtisanomismaksua.

Vertaile jatkuvan tilauksen lippuja HSL-sovelluksessa ›

 

Lataa HSL puhelimeesi

 

App Store Google Play