Edenred Virike virkistää ja antaa energiaa arkeen

Liikunta- ja kulttuurietu mahdollistaa monipuoliset aktiviteetit työnantajasi tukemina. Verkostomme tuhannet kumppanit tarjoavat loputtomia mahdollisuuksia uusiin elämyksiin ympäri Suomen.

Etsi käyttöpaikkoja ›
Tutustu tarjouksiin ›

Edenred Virike virkistää ja antaa energiaa arkeen

Liikunta- ja kulttuurietu mahdollistaa monipuoliset aktiviteetit työnantajasi tukemina. Verkostomme tuhannet kumppanit tarjoavat loputtomia mahdollisuuksia uusiin elämyksiin ympäri Suomen.

Etsi käyttöpaikkoja ›
Tutustu tarjouksiin ›

Edenred Virike on pääsylippusi lukemattomiin elämyksiin

 
Edenredin liikunta- ja kulttuuriverkostoon kuuluu yli 9 000 käyttöpaikkaa ympäri Suomen.

Saat edun käyttöösi aktivoimalla korttisi MyEdenredissä. Hyödynnä rahanarvoinen etusi ja nauti liikunnasta ja kulttuurista työnantajasi tukemana!
 
Löydä tuhansia käyttöpaikkoja › Tutustu tarjouksiin ›

Virike-etu lisää hyvinvointiasi kulttuurin ja liikunnan avulla

 
Tarjoamalla Edenred Virikettä työnantajasi haluaa kannustaa sinua liikkumaan ja harrastamaan kulttuuria vapaa-ajallasi.

Liikunta- ja kulttuurietua saa tarjota verovapaasti 400 euroa vuodessa – etu on siis kuin hyvinvointiasi tukeva palkankorotus.
 
Virike-vinkkejä › Aloita etusi käyttö ›

 

Näin maksat Edenred Virikkeellä

 
Edenred Virike toimii monilla kätevillä maksutavoilla. Edenred-kortilla maksaminen tapahtuu lähimaksulla pankkikortin tavoin, ilman PIN-koodia.

Hyödynnä liikunta- ja kulttuurietuasi mobiilisti MyEdenred-sovelluksella. Etsi haluamasi käyttöpaikka joko nimellä tai kartalta. Voit myös liittää Edenred-korttisi Apple Payhin tai Google Payhin.

Lisäksi työnantajat voivat tarjota Virike-etua perinteisillä liikunta- ja kulttuuriseteleillä. Huomioithan, että Virikeseteleistä ei anneta vaihtorahaa.
 
Ohjevideot Apple Pay & Google Pay ›

 

Nauti edustasi haluamallasi tavalla

 
Virike-etu käy maksutapana lukemattomiin liikuntaharrastuksiin. Suosittuja edun käyttötapoja ovat esimerkiksi kuntosali, uinti, laskettelukeskusten hissiliput ja välinevuokrat, tennis, padel, golf, ratsastus, jooga ja tanssitunnit.

Kulttuurin parissa Virike-etua hyödynnetään paljon esimerkiksi museoihin, konsertteihin, elokuviin, taidekursseihin ja laulutunteihin. Huomaathan, että vain erillinen hierontaetumme Edenred Hieronta käy maksuvälineenä hierontapalveluihin.

Onko etusi vanhentumassa? Voit ostaa Virike-edullasi online-kursseja, sarjalippuja, kuukausimaksuja sekä tapahtuma-, konsertti- ja festarilippuja. Maksa ostoksesi Virike-edulla – nauti liikunta-aktiviteeteista ja kulttuurielämyksistä myöhemmin!
 
Etsi käyttöpaikkoja ›

Edenred verkosto

Löydä etusi kaikki käyttöpaikat käyttöpaikkahausta

Edenred Virike käy maksuvälineenä tuhansissa liikunta- ja kulttuuripaikoissa ympäri Suomen. Voit myös lähettää meille käyttöpaikkavinkin!

Käyttöpaikkahakuun ›

Edenred Virikkeellä ostat liput tapahtumiin ja konsertteihin

 

Ohjeet tapahtumalippujen ostoon ›

 

Kysymyksiä liikunta- ja kulttuuriedusta? Kurkkaa usein kysytyt kysymyksemme

 

Usein kysytyt kysymykset ›

MISSÄ HALUAISIT MAKSAA EDENREDIN EDUILLA?

  • Tarkenna toimipiste, jos käyttöpaikalla on niitä useita. Esim. Helsinki kauppakeskus Kamppi