Liikunta- ja kulttuuriedulla

eli virike-edulla harrastat mitä haluat, työnantajasi maksaa

Liikunta- ja kulttuuriedulla

eli virike-edulla harrastat mitä haluat, työnantajasi maksaa

Mikä Virike-etu?

Tarjoamalla virike-etua työnantajasi haluaa tukea palautumistasi, sekä kannustaa sinua liikkumaan ja harrastamaan kulttuuria vapaa-ajallasi valitsemallasi tavalla. Rahaan verrattavaa virike-etua voi tarjota verovapaasti 400€ vuodessa, se on kuin palkankorotus.

Missä etua voi käyttää?

Saat edun käyttöösi aktivoimalla korttisi MyEdenredissä. Edenredin liikunta- ja kulttuuriverkostoon kuuluu yli 9 000 käyttöpaikkaa ympäri Suomen. Voit maksaa mm. verkkovalmennuksia, golfauksen, keilauksen, joogatunnin, kartingin, museokortin, laskettelulipun ja välinevuokran, sekä ostaa lipun konserttiin tai oopperaan sekä paljon muuta. Miten sinä palaudut vapaa-ajalla?

Vinkit Virike-edun käyttöön ›

Näin maksat Virike-edulla

Virikeseteleiden lisäksi voit maksaa kolmella eri tavalla:

  1. Edenredin kortti toimii pankkikortin tavoin, et tarvitse PIN-koodia
  2. Maksa MyEdenred-sovelluksella etsimällä paikka nimellä tai kartalta
  3. Maksa puhelimesi lähimaksulla liittämällä kortti Apple Payhin tai Google Payhin

Huomioithan, että Virikeseteleistä ei anneta vaihtorahaa.

errorJos korttisi katoaa, voit sulkea sen ja saldosi säilyy tilillä.
Ota yhteyttä yrityksesi henkilöstöasioista vastaavaan tahoon, joka tilaa sinulle uuden kortin, tai asiakaspalveluumme arkena klo 9-16 numeroon 09-7594 2848 (pvm/mpm) sulkeaksesi korttisi.

Löydä lähin liikunta- ja kulttuuripaikka

Edenredin kortit, virikeseteli ja mobiilimaksu käyvät yli 9 000 liikunta- ja kulttuuripaikassa Suomessa

Virike-edulla ostat lippuja hyville keikoille

Lue ohjeet tapahtumalippujen ostoon

Lue ohjeet

Voiko virike-etua käyttää hierontaan?

Liikunta- ja kulttuuriedulla ei voi maksaa hierontaa. Omaehtoista liikuntatoimintaa koskeva etu on tarkoitettu työntekijän oman aktiiviliikunnan tukemiseen. Hieronta, fysioterapia tai esimerkiksi erilaiset meditointiharjoitukset tai mindfulness eivät ole aktiiviliikuntaa, joten ne eivät kuulu virike-edun piiriin. Kumppaniverkostoomme kuuluu kuitenkin fysioterapia- ja hierontapaikkoja, sillä palveluntarjoajien muut palvelut – kuten Personal Training – ovat hyödynnettävissä virike-edulla.

Miksi saldoni ei näy MyEdenredissä?

Työnantajasi päättää, minä päivänä saldo ladataan MyEdenredin tilillesi. Olethan yhteydessä yrityksesi henkilöstöeduista vastaavaan tahoon saadaksesi lisätietoa.

Mistä näen vanhenevan saldoni ja kauanko saldo on voimassa?

Saldon voimassaoloaika riippuu työnantajan valitsemasta lataus- ja maksutavasta:

Ennakkoon maksetun liikunta- ja kulttuuriedun saldo on voimassa 2 vuotta saldon latauspäivästä lähtien, vaikka korttisi vanhenisi välissä. Näet seuraavan kuukauden aikana vanhenevat saldosi MyEdenredistä valitsemalla etusivulta “Maksutapahtumat” > “Vanhenevat”.

Jos yritys käyttää käytön mukaan veloitettavaa etua:

  • Jos määritelty maksimisumma Virike-etua on käytössänne 1.1 alkaen, voit käyttää sitä koko kalenterivuoden.
  • Mikäli Virike-edun jako on jaettu useampaan osaan summa ei kumuloidu tilille. Jokainen ladattu summa on käytettävissä vain valitun ajan ennen uutta latauskertaa.
    • Esim. jos Virikkeen vuosittainen maksimisumma on 400€ ja latauskerrat jaettu neljään, lataus tapahtuu 3kk välein. Työntekijällä on käytettävissä 1.1. 100€ Virike-etua. Hän käyttää etuaan ensimmäisen 3kk:n aikana 50€. 1.4. tilillä on taas käytettävissä 100€ eli sinne latautuu lisää 50€.

Näin liikunta vaikuttaa aivoihimme

6 tapaa, joilla liikunta vaikuttaa aivoihimme.

Lue lisää

Nauti ikimuistoisista elämyksistä – tarkasta ohjeet lippujen ostoon

Viirike-edulla voit nauttia myös kulttuuritapahtumista, sillä edun piiriin kuuluvat niin konsertit, urheilutapahtumat kuin taidenäyttelytkin. Jotta tapahtumalippujen osto sujuisi mahdollisimman mukavasti, kurkkaa ohjeet, mitä olisi hyvä ottaa huomioon!

Lue lisää

Liikunta- ja kulttuuritarjoukset

Täältä löydät viimeisimmät Virike-etu tarjoukset Edenred käyttöpaikoilta – käy katsomassa!

Lue lisää

TOIVO UUTTA KÄYTTÖPAIKKAA

Löysitkö paikan, joka ei hyväksy käyttämääsi Edenredin maksuvälinettä, mutta jossa haluaisit syödä lounasta tai harrastaa liikuntaa tai kulttuuria? Ota yhteyttä!