Edenred Lounarin käyttö on helppoa ja edullista!

Laske säästösi

Edenred Lounarin käyttö on helppoa ja edullista!

Laske säästösi

Miksi käyttää Edenred Lounaria?

Lounasetu on Suomen suosituin henkilöstöetu. Se tarkoittaa sinulle edullisempaa ateriointia ravintoloissa ja virkistäviä lounastaukoja kollegoiden kanssa. Lounaan tarjoama tauko työpaikan ulkopuolella virkistää ja palauttaa jo työpäivän aikana. Tiesitkö, että 50 % suomalaisista ei palaudu ollenkaan työpäivän aikana?

Työnantajasi voi tarjota edun joko palkan päälle, tai maksamalla osan lounasruokailustasi. Lounasetu on verotuettua, joten hyödyntämällä Edenred Lounaria täysimääräisesti säästät vähintään 550 € vuodessa.

Näin maksat Edenred Lounarilla

Lounassetelien lisäksi voit maksaa Edenred Lounarilla kolmella eri tavalla:

  1. Edenredin kortti toimii pankkikortin tavoin, et tarvitse PIN-koodia
  2. Maksa MyEdenred-sovelluksella etsimällä paikka joko nimellä tai kartalta
  3. Maksa puhelimesi lähimaksulla liittämällä Edenred-korttisi Apple Payhin tai Google Payhin

 

Huomioithan, että Lounassetelistä ei anneta vaihtorahaa. Kortilla tai puhelimella maksettaessa tulee huomioida verottajan asettamat maksurajat (vuonna 2021 6,90€-10,90€).

Missä Edenred Lounari käy?

Pääset alkuun aktivoimalla korttisi MyEdenredissä. Edenredin lounasverkostoon kuuluu yli 15 000 ravintolaa ja ruokapaikkaa ympäri Suomen. Lisäksi etu käy ruokakaupoissa! Edenred Lounarilla voit maksaa esim. lämpimiä aterioita, täytettyjä leipiä, päivittäistavarakauppojen palvelutiskiltä annosteltavia aterioita, sekä salaattibaarin antimia. Muistathan hyödyntää Edenred Lounaria, vaikket ehtisikään työpaikan ulkopuolelle lounaalle – säästät jokaisesta 10€ lounaasta aina 2,5€. Etsi käyttöpaikkoja alta.

error Jos korttisi katoaa, voit sulkea sen ja saldosi säilyy tilillä.
Ota yhteyttä yrityksesi henkilöstöasioista vastaavaan tahoon, joka tilaa sinulle uuden kortin, tai asiakaspalveluumme arkena klo 9-16 numeroon 09-7594 2848 (pvm/mpm) sulkeaksesi korttisi.

Löydä lähin lounasravintolasi

Lounassetelit, Edenredin kortit sekä mobiilimaksu käyvät maksuvälineenä yli 15 000 lounaspaikassa Suomessa.

Millaisesta lounastauosta saa eniten tehoa iltapäivään?

Infopaketti lounaan merkityksestä sekä lounastauon 10 käskyä.

Lataa lounasopas ›

Miksi saldoni ei näy MyEdenredissä?

Työnantajasi päättää, minä päivänä saldo ladataan MyEdenredin tilillesi. Olethan yhteydessä yrityksesi henkilöstöeduista vastaavaan tahoon.

Entä, jos lounas maksaa alle 6,90€ tai yli 10,90€?

Jos lounasedulla maksamasi annos kustantaa alle 6,90 €, tililtäsi veloitetaan kuitenkin tämä verottajan asettama minimisumma – kannattaa siis lisätä ostokseen joko hedelmä tai kahvi tai muu valinnainen lisä, jotta minimiraja täyttyy! Jos ateriasi puolestaan maksaa yli 10,90€, voit maksaa yli menevät osan muulla maksuvälineellä.

Miten lataan lisää saldoa?

Voit ladata lisää saldoa MyEdenred-palvelussa, jos työnantajasi on antanut työntekijöilleen valtuudet. Tiesithän, että MyEdenred on saatavana myös kätevänä sovelluksena Android-laitteille sekä iPhonelle. Työnantajasi päättää, kuinka paljon ja kuinka usein voit ladata lisää saldoa.

Lounasetu käy myös ruokakaupoissa

Take away -trendi kasvaa Suomessa jatkuvasti, ja lounaita napataankin yhä enemmän mukaan syötäväksi.

Lue lisää

Edenred lounasetu maksutavaksi Woltiin

Nyt voit maksaa Edenred lounasedulla Woltissa. Lisää Edenred maksutavaksi Wolt profiiliin ja aloita käyttö.

Lue lisää

Lounasetu sopii myös etätyöntekijälle

Pidä palauttava lounastauko myös etänä työskennellessäsi – hae vaikka take-away annos lähiravintolastasi, tai kaupan valmisruokatiskiltä Edenredin lounarilla.

Lue lisää

Lounasedulla voi maksaa myös kotiinkuljetuksen

Tilatessasi ruokaa kotiinkuljetuksella, voit maksaa maksaa myös kotiinkuljetuskustannukset lounasedulla.

Lue lisää

VINKKAA TYÖNANTAJASI

Haluaisitko, että työnantajasi tarjoaisi henkilöstöetuja? Lähetä meille vinkki ja myyntitiimimme ottaa yhteyttä työnantajaasi.