On edullista käyttää lounasetua!

Laske säästösi

On edullista käyttää lounasetua!

Laske säästösi

mitä hyötyä lounasedusta

Miksi käyttää lounasetua?

Lounasetu on Suomen suosituin henkilöstöetu. Se tarkoittaa sinulle edullisempaa ateriointia ravintoloissa ja virkistäviä lounastaukoja kollegoiden kanssa. Lounaan tarjoama tauko työpaikan ulkopuolella virkistää ja palauttaa jo työpäivän aikana. Tiesitkö, että 50 % suomalaisista ei palaudu ollenkaan työpäivän aikana?

Työnantajasi voi tarjota edun joko palkan päälle, tai maksamalla osan lounasruokailustasi. Lounasetu on verotuettua, joten hyödyntämällä lounasetusi täysimääräisesti säästät vähintään 550 € vuodessa.

Näin maksat lounasedulla

Lounassetelien lisäksi voit maksaa Edenredin lounasedulla kolmella eri tavalla:

  1. Edenredin kortti toimii pankkikortin tavoin, et tarvitse PIN-koodia
  2. Maksa MyEdenred-sovelluksella etsimällä paikka joko nimellä tai kartalta
  3. Maksa puhelimesi lähimaksulla liittämällä Edenred-korttisi Apple Payhin tai Google Payhin

 

Huomioithan, että Lounassetelistä ei anneta vaihtorahaa. Kortilla tai puhelimella maksettaessa tulee huomioida verottajan asettamat maksurajat (vuonna 2020 6,80€-10,70€).

missä Edenred lounaskortti käy

Missä lounasetu käy?

Pääset alkuun aktivoimalla korttisi MyEdenredissä. Edenredin lounasverkostoon kuuluu yli 14 500 ravintolaa ja ruokapaikkaa ympäri Suomen. Lisäksi etu käy ruokakaupoissa! Edenredin lounasedulla voit maksaa esim. lämpimiä aterioita, täytettyjä leipiä, päivittäistavarakauppojen palvelutiskiltä annosteltavia aterioita, sekä salaattibaarin antimia. Muistathan hyödyntää lounasedun, vaikket ehtisikään työpaikan ulkopuolelle lounaalle – säästät jokaisesta 10€ lounaasta aina 2,5 euroa. Etsi käyttöpaikkoja alta.

error Jos korttisi katoaa, voit sulkea sen ja saldosi säilyy tilillä.
Ota yhteyttä yrityksesi henkilöstöasioista vastaavaan tahoon, joka tilaa sinulle uuden kortin, tai asiakaspalveluumme arkena klo 9-16 numeroon 09-7594 2848 (pvm/mpm) sulkeaksesi korttisi.

Löydä lähin lounasravintolasi

Lounassetelit, Edenredin kortit sekä mobiilimaksu käyvät maksuvälineenä yli 14 500 lounaspaikassa Suomessa.

Millaisesta lounastauosta saa eniten tehoa iltapäivään?

Infopaketti lounaan merkityksestä sekä lounastauon 10 käskyä.

Lataa lounasopas ›

Miksi saldoni ei näy MyEdenredissä?

Työnantajasi päättää, minä päivänä saldo ladataan MyEdenredin tilillesi. Olethan yhteydessä yrityksesi henkilöstöeduista vastaavaan tahoon.

Entä, jos lounas maksaa alle 6,80€ tai yli 10,70€?

Jos lounasedulla maksamasi annos kustantaa alle 6,80 €, tililtäsi veloitetaan kuitenkin tämä verottajan asettama minimisumma – kannattaa siis lisätä ostokseen joko hedelmä tai kahvi tai muu valinnainen lisä, jotta minimiraja täyttyy! Jos ateriasi puolestaan maksaa yli 10,70€, voit maksaa yli menevät osan muulla maksuvälineellä.

Miten lataan lisää saldoa?

Voit ladata lisää saldoa MyEdenred-palvelussa, jos työnantajasi on antanut työntekijöilleen valtuudet. Tiesithän, että MyEdenred on saatavana myös kätevänä sovelluksena Android-laitteille sekä iPhonelle. Työnantajasi päättää, kuinka paljon ja kuinka usein voit ladata lisää saldoa.

Lounastauon jonot skippaat Restiksellä ja maksun hoidat Edenred-lounaskortilla

Lounastauon haluaa harvoin käyttää jonottamiseen. Tee tilauksesi ennakkoon Restiksellä ja skippaa jonot. Lounastauot on tehty nauttimista varten, eikö niin?

Lue lisää

Lounasetu käy myös ruokakaupoissa

Take away -trendi kasvaa Suomessa jatkuvasti, ja lounaita napataankin yhä enemmän mukaan syötäväksi.

Lue lisää

Poistu työpisteeltä lounaalle ja voi paremmin

Tauoilla on suuri merkitys työstä palautumisessa. Työpisteeltä poistuminen lounaalle parantaa sekä henkistä että fyysistä hyvinvointia.

Lue lisää

VINKKAA TYÖNANTAJASI

Haluaisitko, että työnantajasi tarjoaisi henkilöstöetuja? Lähetä meille vinkki ja myyntitiimimme ottaa yhteyttä työnantajaasi.