Etsimme Suomen parasta
lounasravintolaa

Äänestä – jaossa huikeita palkintoja!

Osallistu ›

Lounasedulla säästät syödessäsi ulkona

 
Lounasetu on Suomen suosituin henkilöstöetu. Se tarkoittaa sinulle edullisempaa ateriointia ravintoloissa ja virkistäviä lounastaukoja kollegoiden kanssa. Lounaan tarjoama tauko työpaikan ulkopuolella virkistää ja palauttaa jo työpäivän aikana. Tiesitkö, että 50 % suomalaisista ei palaudu ollenkaan työpäivän aikana?

Työnantajasi haluaa kannustaa sinua terveellisempään ruokailuun tarjoamalla edun joko palkan päälle, tai maksamalla osan lounasruokailustasi. Lounasedulla saat monipuolisemman lounaan yksipuolisen mikroruoan sijaan. Mikä parasta, lounasetu on verotuettua, joten esimerkiksi lounasvähennysmallissa 10 € arvoisesta lounaasta vähennetään palkastasi 7,50 € työnantajan maksaessa loput 2,50 €. Hyödyntämällä lounasetusi täysimääräisesti säästät jopa 550 € vuodessa.

 

Helppo Edenred-kortin käyttöönotto

  • etu on käytössä heti, kun olet aktivoinut kortin ja työnantajasi on ladannut sille saldoa – tarkista saldo MyEdenredistä
  • ei PIN-koodia, vaan osto vahvistetaan allekirjoituksella tai näyttämällä kuitti kännykästä
  • verohallinto määrittää lounasedulle vuosittaiset maksurajat: vuonna 2019 kertaoston minimiraja on 6,60 € ja se veloitetaan, vaikka ostos maksaisi vähemmän. Maksimiraja on 10,50 € ja tämän ylittävän osan voi maksaa toisella maksuvälineellä.

Löydä lähin lounasravintolasi

Lounassetelit, Edenredin kortit sekä mobiilimaksu käyvät maksuvälineenä yli 14 500 lounaspaikassa Suomessa.

credit_card  Edenred-kortti ja mobiilimaksu

 
Katso video: Maailman makein lounari

  • työnantaja lataa lounasetua yleensä palkkajakson mukaan
  • etutililtä veloitetaan tasan aterian summa – ei rahaa hukkaan!
  • maksaa voi kortilla tai puhelimella tilanteen mukaan, myös lähimaksuominaisuus
  • kortin voi lisätä myös Apple Payhin tai Google Payhin

 

error Jos korttisi katoaa, voit sulkea sen ja saldosi näkyy tilillä. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme arkena klo 9-16 numeroon 09-7594 2848 (pvm/mpm) tai yrityksesi henkilöstöasioista vastaavaan tahoon, joka tilaa sinulle uuden kortin.

note  Lounari

 

  • Edenredin Lounasseteli™ on alkuperäinen lounari, jonka historia ulottuu vuoteen 1974
  • työnantajasi antaa sinulle 8,90 € -10,50 € arvoisia seteleitä, jotka käyvät aterioiden maksuvälineenä ravintoloissa ympäri Suomen
  • HUOM! Seteleistä ei anneta vaihtorahaa takaisin

Millaisesta lounastauosta saa eniten tehoa iltapäivään?

Infopaketti lounaan merkityksestä sekä lounastauon 10 käskyä.

Lataa lounasopas ›

3.4.2018

Toimistotyöläiset hoi! Syöttehän aamulla aamupalaa?

Töihin ei kannata lähteä tyhjällä vatsalla. Tutkimukset nimittäin osoittavat, että aamupalan syöminen lisää esimerkiksi tehokkuutta ja virkeyttä töissä, parantaa työmuistia, reaktioaikaa ja keskittymiskykyä sekä auttaa meitä ylläpitämään säännöllistä ateriarytmiä. Jotta saisit kaiken irti tästä päivän tärkeimmästä ateriasta, kokosimme sinulle asiantuntijoiden aamupalavinkkejä!

Lue lisää
15.10.2019

Viisi vinkkiä laadukkaampaan ruokavalioon

Millainen on oikeanlainen ruokavalio? Tämä kysymys jakaa mielipiteitä ja herättää meissä vahvoja tunteita. Kysymykseen ei kuitenkaan ole yhtä oikeaa vastausta, sillä muun muassa ihmisten yksilölliset tekijät vaikuttavat siihen, millainen vaikutus nauttimallamme ravinnolla on.

Lue lisää

VINKKAA TYÖNANTAJASI

Haluaisitko, että työnantajasi tarjoaisi henkilöstöetuja? Lähetä meille vinkki ja myyntitiimimme ottaa yhteyttä työnantajaasi.