Työmatkaedulla maksat ja matkustat helposti

Kotoa toimistolle, toimistolta treeneihin, treeneistä keskustaan ja takaisin kotiin – Edenred Työmatka tekee matkustamisesta helppoa. Myös ympäristö kiittää sinua julkisten kulkuvälineiden käytöstä.

Käyttöpaikkahakuun

Kotoa toimistolle, toimistolta treeneihin, treeneistä keskustaan ja takaisin kotiin – Edenred Työmatka tekee matkustamisesta helppoa. Myös ympäristö kiittää sinua julkisten kulkuvälineiden käytöstä.

Edenred Työmatka

Työmatkaetu

Tiesitkö, että joukkoliikenteen käyttäjä ottaa päivässä keskimäärin 2000 askelta enemmän kuin yksityisautoilija? Työmatkaetu tukee siis niin omaa kuin ympäristön hyvinvointia!

Edenred Työmatka -kortti toimii niin virtuaalisena kuin fyysisenä maksukorttina. Verohallinto määrittää edulle vuosikohtaisen verovapaan enimmäisarvon ja sen yleinen voimassaoloaika on 2 vuotta.

Etu on tarkoitettu kodin ja työpaikan välisiin matkoihin, mutta sitä ei ole rajoitettu aikaan tai paikkaan.

Näin etusi toimii

Työmatkaetu tekee lähimatkustamisesta helppoa, sillä niin virtuaalinen kuin fyysinen Edenred Työmatka -maksukortti toimivat Apple Paylla ja Google Paylla, ja ne voi liittää maksutavaksi mm. HSL-, Whim- ja VR Matkalla -mobiilisovelluksiin. 

Virtuaalinen maksukorttisi toimii lukuisiin julkisen liikenteen palveluihin Apple Payn ja Google Payn kautta. Voit ladata paikallisliikenteen matkakorttisi esim. R-kioskeilla ja Matkahuollon sekä HSL:n toimipisteissä. Lisäksi R-kioskeilta voit ostaa edulla kaikkia VR:n lähiliikenteen lippuja sekä kaukoliikenteen kertalippuja. 

Tarkistathan soveltuvat myyntipisteet Käyttöpaikkahausta ja lähimmän HSL-latauspisteesi HSL:n verkkosivuilta

Nainen ja mies seisovat rautatieasemalla junan raiteen vieressä ja miehellä on puhelin kädessään

Työmatkaetu VR Matkalla -sovelluksessa

Maksa yksittäiset-, sarja- ja kausiliput kätevästi puhelimellasi ja junaile ympäri Suomen! Edenredin fyysisen ja virtuaalisen Työmatka-kortin voi lisätä maksutavaksi myös VR Matkalla -mobiilisovellukseen. 

Lue lisää
Edenred-Tyomatka-Web-v2

HSL

HSL-sovellus tarjoaa helppoa matkustamista pääkaupunkiseudulla. Liitä Edenred Työmatka -kortti maksutavaksi, etsi määränpääsi reittioppaasta ja osta lippu – kaikki saman sovelluksen sisällä. Maksu veloitetaan suoraan työmatkaedultasi. Voit ostaa sovelluksesta niin kerta-, vuorokausi- kuin kausilippuja.

HSL
Transport

Whim

Voit liittää Edenred Työmatka -kortin maksutavaksi myös pääkaupunkiseudulla ja Turussa toimivan Whimin sovellukseen. Näin maksat kaupunkipyöriä ja joukkoliikenteen lippuja helposti puhelimellasi! Tarkista paikkakuntakohtaiset lipputyypit Whim-palvelusta. 

Whim

Missä haluaisit maksaa edullasi?

Tuleeko mieleesi julkisen liikenteen palveluntarjoaja, joka ei vielä kuulu verkostoomme? Lähetä käyttöpaikkavinkki ja me kannustamme heidätkin mukaan!