Lisää hyvinvointia Edenredin hierontaedulla 

Tarjoamalla verovapaan hierontaedun autat työntekijöitäsi palautumaan ja ennaltaehkäiset sairaspoissaoloja.

Tilaa Edenred Hieronta ›

Lisää hyvinvointia Edenredin hierontaedulla 

Tarjoamalla verovapaan hierontaedun autat työntekijöitäsi palautumaan ja ennaltaehkäiset sairaspoissaoloja.

Tilaa Edenred Hieronta ›

Hyvinvointi ja tehokkuus kulkevat käsi kädessä

 

Säännöllinen hieronta edistää ergonomiaa, tukee kehon ja mielen terveyttä sekä vähentää sairauspoissaoloja. Tarjoamalla hierontaetua satsaat henkilöstöösi myös pitkällä tähtäimellä. Hyvinvoivat työntekijät ovat tehokkaita työntekijöitä.

Täysin virtuaalinen hierontaetu toimii maksuvälineenä hierontakumppaneidemme toimipisteissä ympäri Suomen. Etua käytetään kätevällä MyEdenred-sovelluksella.
 
Tilaa Edenred Hieronta ›

Työsuhde-edut sitouttavat ja motivoivat

 

Edenred on arjen hyvinvoinnin mahdollistaja, jonka etujen piiriin kuuluu jo 18 000 asiakasyritystä ja yli puoli miljoonaa työntekijää. Tarjoamalla markkinajohtajan hierontaetua parannat työnantajamielikuvaasi ja sitoutat henkilöstöäsi.

Edenredin monipuolisen työsuhde-etuvalikoiman avulla tuet henkilöstösi hyvinvointia monipuolisesti ja kustannustehokkaasti.
 
Tutustu etuvalikoimaamme ›

 

Hyvinvoivat työntekijät ovat jokaisen yrityksen tärkein valttikortti. Tilaa Edenred Hieronta työntekijöillesi helposti ja nopeasti lomakkeen kautta!

 
Tilaa Edenred Hieronta ›

Tarjoa henkilöstöllesi Edenredin hierontaetu

 

Koko Suomen kattava hierontaverkosto

Jatkuvasti kasvavassa hierontaverkostossamme on jo 1600 hierontapalveluita tarjoavaa yritystä – ympäri Suomen!

Helppoa, virtuaalista edun käyttöä

Tarjoa hierontaetu työntekijöillesi kätevällä ja turvallisella mobiiliratkaisulla. Edun maksutapana on MyEdenred-sovelluksen Edenred Pay.

Edenred on työsuhde-etujen markkinajohtaja ja vastuullinen kumppani

Olemme Suomen johtava työsuhde-etujen tarjoaja. Hierontaetu on toivottu lisä monipuoliseen etuvalikoimaamme.

Säännöllinen hieronta tukee henkilöstön hyvinvointia monin tavoin

 

Yleistynyt etätyö lisää hieronnan tarvetta

Ergonomiahaasteet voivat aiheuttaa lihaskipuja erityisesti etätyön lisääntyessä. Hieronta on tehokas apukeino myös päänsärkyihin.

Hieronta lievittää stressiä

Hieronnassa käynti edistää työntekijöiden rentoutumista ja palautumista. Säännöllinen hieronta voi myös parantaa unen laatua ja helpottaa univaikeuksia.

Ennaltaehkäise sairauspoissaoloja hieronnan avulla

Hieronnalla voidaan ennaltaehkäistä pitkiä sairauspoissaoloja esimerkiksi niska- ja hartiavaivojen takia. Lisäksi hieronnassa käynti palauttaa liikuntasuorituksen jälkeen.

Tarjoa verovapaa Edenred Hieronta henkilöstösi käyttöön helposti ja nopeasti

 

Tilaa Edenred Hieronta ›

Yrityksen käyttöpaikat

 
Verottaja edellyttää, että hierontaetua tarjoavat yritykset määrittelevät edun piiriin kuuluvat käyttöpaikat. Jokainen yritys siis päättää Edenredin verkostosta työntekijöidensä käytössä olevat hierontapaikat.

Sopimuksenteon yhteydessä määritellään toimipisteet, joissa työntekijät voivat hyödyntää hierontaetua. Verkostossamme on yli 2000 hierontakumppania ympäri Suomen. Näin ollen voit valita vaikka useiden alueiden kaikki hierontapaikat edun piiriin.

Verovapaa etu

 
Jotta työnantaja voi tarjota työntekijöilleen hierontaetua verovapaasti, edun tulee olla tavanomainen ja kohtuullinen. Lisäksi verovapauden edellytyksenä on, että koko henkilökunnalla on mahdollisuus käyttää etua. Edun käyttöön ei ole asetettu minimi- tai maksimirajoja, joten sillä voi maksaa koko hierontakäynnin.

Hierontaetu on tarkoitettu lihashuoltoon, palautumiseen ja rentoutumiseen, joten spa-palvelut eivät kuulu edun piiriin. Verovapauden kannalta on tärkeää, että tiedotat työntekijöitäsi siitä, mitkä käyttöpaikat olet määritellyt edun piiriin kuuluviksi.

Kustannukset kuriin

 
Hierontaedun tarjoaminen on kustannustehokas tapa satsata työntekijöiden hyvinvointiin pitkällä tähtäimellä.

Esimerkiksi sairauspoissaolojen väheneminen on suoraa säästöä yritykselle, ja lisäksi hyvinvoivat työntekijät saavat enemmän aikaan.

Helppo hallinnointi

 
Hallinnoit Edenredin kaikkia etuja helposti Työnantajaportaalissamme. Tilaa ja lataa etuja, seuraa työntekijöiden saldoja sekä hoida laskutusasiat kätevästi samalla sivustolla.

Saat hierontaedun työntekijöidesi käyttöön vain muutamalla klikkauksella!
 
Tilaa Edenred Hieronta ›

Usein kysytyt kysymykset

Kaikki kysymykset ja vastaukset ›

Voiko liikunta- ja kulttuuriedulla maksaa hierontapalveluita?

Liikunta- ja kulttuurietu eli Virike-etu on tarkoitettu virkistys- ja harrastustoimintaan, eli sillä ei saa maksaa hierontapalveluita. Edun piiriin kuuluu omaehtoinen liikunnan ja kulttuurin harrastaminen joko fyysisen aktiivisuuden tai tavanomaisen kulttuuritoiminnan muodossa. Lue lisää Virike-edusta täältä. Tutustu myös Verottajan ohjeistuksiin henkilöstöeduista.

Mistä työntekijät tietävät missä paikoissa he voivat maksaa hierontaedullaan?

Jokainen yritys päättää työntekijöidensä käytössä olevat hierontapaikat helposti Edenredin työnantajaportaalissa. Hierontaedun käyttöpaikkojen lukumäärää ei ole rajoitettu. Näin ollen voit valita vaikka useiden alueiden kaikki hierontapaikat etunne piiriin. On yrityksen tehtävä tiedottaa työntekijöilleen, missä käyttöpaikoissa he voivat etuaan käyttää.

Voiko Edenredin hierontaedulla maksaa fysioterapiapalveluita?

Jos yritys on maininnut työterveyssopimuksessaan fysioterapian kuuluvan työterveyspakettiin, Edenred Hieronta -etua voi käyttää myös fysioterapiapalveluiden maksamiseen. Tässä tapauksessa yrityksen tulee valita fysioterapia edun piiriin työnantajaportaalissa.

Paljonko hierontaetua voi tarjota vuodessa verovapaasti?

Jotta työnantaja voi tarjota työntekijöilleen hierontaetua verovapaasti, edun tulee olla tavanomainen ja kohtuullinen. Lisäksi verovapauden edellytyksenä on, että koko henkilökunnalla on mahdollisuus käyttää etua. Edun käyttöön ei ole asetettu minimi- tai maksimirajoja, joten sillä voi maksaa koko hierontakäynnin.

Tutustu myös Verottajan ohjeistuksiin henkilöstöeduista.

Miten valitsen paikat, joissa työntekijät voivat käyttää hierontaetua?

Verottaja edellyttää, että hierontaetua tarjoavat yritykset määrittelevät edun piiriin kuuluvat käyttöpaikat. Työnantaja valitsee Edenredin helppokäyttöisessä portaalissa ne hierontapaikat, joissa työntekijät voivat käyttää hierontaetuaan. Hierontaedun käyttöpaikkojen lukumäärää ei ole rajoitettu. Näin ollen voit valita vaikka useiden alueiden kaikki hierontapaikat etunne piiriin.

Onko hierontaedun piiriin kuuluvien käyttöpaikkojen määrää rajoitettu?

Hierontaedun käyttöpaikkojen lukumäärää ei ole rajoitettu. Näin ollen voit valita vaikka useiden alueiden kaikki hierontapaikat etunne piiriin.

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin työsuhde-eduista? Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.