Edenred Virike virkistää ja edistää hyvinvointia

Liikunta- ja kulttuuriedulla pidät työntekijöidesi terveydestä ja jaksamisesta huolta. Säännöllinen liikunnan ja kulttuurin harrastaminen palauttaa ja antaa energiaa.

Tilaa Virike-etu ›
Tilaa Virikeseteleitä ›

Edenred Virike virkistää ja edistää hyvinvointia

Liikunta- ja kulttuuriedulla pidät työntekijöidesi terveydestä ja jaksamisesta huolta. Säännöllinen liikunnan ja kulttuurin harrastaminen palauttaa ja antaa energiaa.

Tilaa Virike-etu ›
Tilaa Virikeseteleitä ›

Liikunta ja kulttuuri tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia

 
Edenred Virike tarjoaa työntekijöille mahdollisuuden virkistäytyä liikunnan ja kulttuurin parissa työnantajan tukemana. Etua voi tarjota verovapaasti jopa 400 € vuodessa työntekijää kohden. Tästä edusta työntekijän ei tarvitse maksaa veroa ja työnantaja voi vähentää summan verotuksessa.

Henkilöstön hyvinvoinnin tukeminen on kustannustehokas ja kestävä investointi. 2-3 kertaa viikossa liikkuvilla työntekijöillä on 4,5 päivää vähemmän sairauspoissaolopäiviä vuodessa kuin niillä, jotka liikkuvat viikossa enintään kerran.
 
Tilaa Virike-etu ›

Virike-edun kumppaniverkosto kattaa koko Suomen

 
Tarjoamalla Edenredin työsuhde-etuja, jokainen työnantaja voi konkreettisesti osoittaa välittävänsä henkilöstönsä hyvinvoinnista. Edenredin liikunta- ja kulttuuripalveluiden verkostoon kuuluu yli 10 000 käyttöpaikkaa ympäri Suomen.

Virike-edun maksutapoina toimivat helpot korttimaksut, kätevät mobiilimaksut tai perinteiset setelit. Suosittuihin mobiilimaksutapoihimme kuuluvat Apple Pay, Google Pay ja Edenred Pay.
 
Edenredin edut ›

 

Hyvinvoivat työntekijät ovat jokaisen yrityksen tärkein valttikortti. Tilaa Edenred Virike työntekijöillesi helposti ja nopeasti!

 
Tilaa Virike-etu › Tilaa Virikeseteleitä ›

 

paymentphonelink_ringKortti+Mobiili tai Mobiiliratkaisu

 
Liikunta- ja kulttuurietua voi ladata verovapaasti 400 € vuodessa työntekijää kohden. Etua voi käyttää Edenred-kortilla ja/tai Edenred Paylla, Apple Paylla tai Google Paylla.

Työnantaja tilaa edun työntekijöille ja lataa saldot netissä Ticket On-the-Web -tilaustyökalussamme. Sopimuksen tekemisen jälkeen lähetämme tunnukset tilaustyökaluun, josta etu tilataan työntekijöille.

Jos yrityksellä on käytössä sekä Edenred Virike että Edenred Työmatka, työntekijät voivat siirtää saldoa näiden välillä MyEdenredin kätevän MyChoice-ominaisuuden avulla.
 
Lue lisää ›      Tilaa kortteja ›     Hinnasto ›

 

noteLiikunta- ja kulttuuriseteli eli Virikeseteli®

 
Työntekijöille voi tarjota yhteensä 400 € arvosta liikunta- ja kulttuuriseteleitä vuodessa verovapaasti. Virikeseteleiden arvon voi valita kahdesta eri vaihtoehdosta: 10 € tai 5 €.

Tilaa Virikesetelit kätevästi verkosta. Jos maksat tilauksen verkkopankissa tai luottokortilla, saat setelit parin päivän kuluessa. Toimitamme setelit yrityksesi toimipisteeseen.
 
Lue lisää ›Tilaa seteleitä ›    Hinnasto ›

Mitä asiakkaamme sanovat Edenred Virikkeestä:

”Virike-edulla meillä on mahdollisuus tukea työntekijöiden hyvinvointia laajemmin, koska Virike-etua voi käyttää liikunnan lisäksi myös muuhun virkistäytymiseen.

Rejlers

”Mahdollisuus pysähtyä liikunnan tai kulttuurin äärelle luo aitoa hyvinvointia nopeutuvassa ja jatkuvasti muuttuvassa työelämässä.”

ABB

”Haluamme panostaa työssä jaksamiseen ja kannustaa henkilöstöä sekä liikkumaan että huolehtimaan omasta terveydestään myös vapaa-ajalla.”

SOSTE

”Edenred-kortti on ollut tosi kätevä ja sitä on helppo käyttää. Monesti on konkretisoitunut, että kuinka hyvä etu meillä on. Edenred kannustaa kokeilemaan, ja se madaltaa kynnystä kokeilla kalliimpiakin lajeja.”

Haaga-Helia

 

”Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta vapaa-ajalla on suuri merkitys – ja se vaikuttaa luonnollisesti myös töissä jaksamiseen.”

WSP Group

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin työsuhde-eduista? Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.