Liikuntaetu
edistää terveyttä

 

Tilaa Edenred-kortit -50 % ›    Esite

 

Monipuoliset käyttötavat

Edenredillä on kortti-, mobiili- sekä setelivaihtoehdot liikunta- ja kulttuuriedun tarjoamiseen henkilöstölle. Henkilökohtaisella edulla jokainen työntekijä saa päättää, millaista liikuntaa harrastaa.

Laaja käyttöverkosto

Maksuvälineet käyvät verkostossamme, joka kattaa yli 6 500 liikunta- ja kulttuuripaikkaa Suomessa. Edulla voi ostaa myös erilaisia tapahtumalippuja.

credit_card Edenred-kortti ja mobiilietu

Lue lisää     Tilaa     Hinnasto

note Liikunta- ja kulttuuriseteli eli Virikeseteli

Lue lisääTilaa    Hinnasto

Miksi liikunta- ja kulttuurietu?

 

  • Etu auttaa henkilöstön yleisen terveydentilan edistämisessä, joka tarkoittaa vähemmän sairauspoissaoloja. Esimerkiksi 2-3 kertaa viikossa liikkuvilla työntekijöillä on 4,5 päivää vähemmän sairauspäiviä vuodessa kuin niillä, jotka liikkuvat viikossa enintään kerran.
  • Henkilöstöliikunnan investoinnit hyödyttävät työntekijöiden hyvinvointia, joka taas osaltaan parantaa yrityksen suoritustasoa.
  • Henkilöstöetujen tarjoaminen viestittää työntekijöille, että heistä välitetään ja että heidän hyvinvoinnillaan on merkitystä.
  • Työntekijät arvostavat yhä enemmän rahapalkan lisäksi hyvää työilmapiiriä ja sitä että, työpaikalla viihdytään. Henkilöstöetujen tarjoaminen onkin yksi konkreettinen keino parantaa työnantajamielikuvaa ja sitouttaa työntekijöitä.
  • Yritys voi tarjota liikuntaetua seteleillä tai muilla maksuvälineillä jokaiselle työntekijälle verovapaasti jopa 400 € vuodessa. Tästä edusta henkilön ei tarvitse maksaa veroa ja työnantaja voi vähentää summan verotuksessa. Liikunta- ja kulttuuriedulle ei ole ostorajoja. Lue lisää liikunta- ja kulttuuriedun verotuksesta.

 

Tilaa Edenred-kortteja › Tilaa Virikeseteleitä ›

Tutustu työhyvinvointimateriaaliin

Askarruttaako henkilöstöetujen verotus?
Lataa selkokielinen oppaamme etujen tarjoamisesta!

Lataa verotusopas ›

Käyttökohdehaku

Hae lähimmät liikunta- ja kulttuuripaikkasi käyttökohdehaustamme.

Edenred Työnantajasivusto

Oletko tilaamassa liikunta- ja kulttuuriseteleitä ensimmäistä kertaa?
Tilaa setelit Työnantajasivustoltamme.

Käy sisään

Tutustu blogiimme

15.11.2017

Virike-edulla puhtia työpäivään

Henkilöstöliikunnan tukemisella on monenlaisia positiivisia vaikutuksia. Henkilöstöliikuntaa tuetaankin jo lähes kaikissa yrityksissä.

Lue lisää
27.11.2017

Näin liikunta vaikuttaa aivoihimme

6 tapaa, joilla liikunta vaikuttaa aivoihimme. Liikunnalla on merkittävä vaikutus stressiin, keskittymiskykyyn, onnellisuuteen, luovuuteen sekä muistiin.

Lue lisää

HALUAN KUULLA LISÄÄ PALVELUISTA TYÖNANTAJILLE

Haluatko tietää enemmän Edenredin henkilöstöeturatkaisuista? Autamme sinua mielellämme. Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä.