Edenred Virike virkistää ja edistää hyvinvointia

Liikunta- ja kulttuuriedulla pidät työntekijöidesi terveydestä ja jaksamisesta huolta. Säännöllinen liikunnan ja kulttuurin harrastaminen palauttaa ja antaa energiaa.

Tilaa Virike-etua ›
Tilaa Virikeseteleitä ›

Edenred Virike virkistää ja edistää hyvinvointia

Liikunta- ja kulttuuriedulla pidät työntekijöidesi terveydestä ja jaksamisesta huolta. Säännöllinen liikunnan ja kulttuurin harrastaminen palauttaa ja antaa energiaa.

Tilaa Virike-etua ›
Tilaa Virikeseteleitä ›

Monipuolisimmat maksutavat

Edenredin liikunta-ja kulttuuriedun maksutapoina toimivat helpot korttimaksut, kätevät mobiilimaksut tai perinteiset setelit. Monipuoliset mobiilimaksutapamme kattavat Apple Payn, Google Payn ja Edenred Payn.

Koko Suomen kattava kumppaniverkosto

Edenredin liikunta- ja kulttuuripalveluita tarjoavaan verkostoon kuuluu jo yli 9000 käyttöpaikkaa ympäri Suomen. Edulla voi maksaa myös tapahtumalippuja, niin etänä kuin etukäteen!

 

Hyvinvoivat työntekijät ovat jokaisen yrityksen tärkein valttikortti. Tilaa Edenred Virike työntekijöillesi helposti ja nopeasti!

 
Tilaa Virike-etua › Tilaa Virikeseteleitä ›

Tilaa työntekijöillesi liikunta- ja kulttuurietua!

Edenredin liikunta- ja kulttuurietu, Edenred Virike, edistää työntekijöiden terveyttä ja hyvinvointia.

Liikunta- ja kulttuurietu vähentää parhaimmillaan myös sairauspoissaoloja. Esimerkiksi 2-3 kertaa viikossa liikkuvilla työntekijöillä on 4,5 päivää vähemmän sairauspäiviä vuodessa kuin niillä, jotka liikkuvat viikossa enintään kerran. Henkilöstöliikunnan investoinnit hyödyttävät työntekijöiden hyvinvointia, joka taas osaltaan parantaa yrityksen suoritustasoa.

Työsuhde-etujen tarjoaminen viestittää työntekijöille, että heistä välitetään ja että heidän hyvinvoinnillaan on merkitystä.

Työntekijät arvostavat rahapalkan lisäksi yhä enemmän hyvää työilmapiiriä ja sitä, että työpaikalla viihdytään. Työsuhde-etujen tarjoaminen onkin yksi konkreettinen keino parantaa työnantajamielikuvaa ja sitouttaa työntekijöitä.

Yritys voi tarjota liikunta- ja kulttuurietua jokaiselle työntekijälle verovapaasti jopa 400 € vuodessa.

Tästä edusta työntekijän ei tarvitse maksaa veroa ja työnantaja voi vähentää summan verotuksessa. Liikunta- ja kulttuuriedulle ei ole ostorajoja, eli edun voi käyttää halutessaan jopa yhdellä kertaa. Lue lisää liikunta- ja kulttuuriedun verotuksesta ›

Tutustu työhyvinvointimateriaaliin ›

paymentphonelink_ring Kortti+Mobiili tai Mobiiliratkaisu

  • Työntekijöille voi ladata liikunta- ja kulttuurietua 400 € /vuosi/työntekijä verovapaasti.
  • Työntekijät voivat maksaa liikunta- ja kulttuuripalveluita Edenred-kortilla ja/tai Edenred Paylla, Apple Paylla tai Google Paylla.
  • Jos yrityksellä on käytössä sekä Edenred Virike että Edenred Työmatka, työntekijät voivat siirtää saldoa näiden välillä MyEdenredin kätevän MyChoice-ominaisuuden avulla.
  • Työnantaja tilaa edun työntekijöille ja lataa saldot netissä Ticket On-the-Web -tilaustyökalussamme. Sopimuksen tekemisen jälkeen lähetämme tunnukset tilaustyökaluun, josta etu tilataan työntekijöille.

Lue lisää ›      Tilaa kortteja ›     Hinnasto ›

note Liikunta- ja kulttuuriseteli eli Virikeseteli®

 • Työntekijöille voi antaa yhteensä 400 € arvosta liikunta- ja kulttuuriseteleitä vuodessa verovapaasti.
 • Työnantaja voi valita henkilöstölle annettavien liikunta- ja kulttuuriseteleiden eli Virikeseteleiden arvon 2 eri vaihtoehdosta: 10 € tai 5 € Virikesetelistä.
 • Tilaa Virikesetelit kätevästi verkosta. Jos maksat tilauksen verkkopankissa tai luottokortilla, saat setelit parin päivän kuluessa
 • Toimitamme setelit yrityksesi toimipisteeseen.

Lue lisää ›Tilaa seteleitä ›    Hinnasto ›

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin työsuhde-eduista? Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.