Edenred-kortti
Liikunta- ja kulttuurietukortti,
johon voi liittää lounasedun

Tilaa kortit -50 %

Mikä on Edenred-kortti?

Edenred-kortti (aiemmin Ticket Duo®) on henkilöstöetukortti, jolle sinä työnantajana voit ladata liikunta- ja kulttuurietua.

Kortilla voi maksaa yli 6500 liikunta- ja kulttuurikohteessa, mukaan lukien R-kioskit, joista voi ostaa tapahtumalippuja. Käyttökohteita on ympäri Suomen ja määrä kasvaa jatkuvasti! Mikäli haluaisit käyttää korttia paikassa, jossa se ei vielä käy, lähetä meille vinkki ja otamme yhteyttä käyttöpaikkaan sen saamiseksi verkostoon.

Edenred-kortti sisältää kaksi tiliä; yhden lounasedulle ja yhden liikunta- ja kulttuuriedulle. Kortille voi siis ladata vain liikunta- ja kulttuuriedun lisäksi myös lounasetua. Vaikka ette ottaisi lounasetua koskaan käyttöön, ei hätää. Et maksa käyttämättömästä tilistä ylimääräistä!

Käyttämätön liikunta- ja kulttuurisaldo palautuu työnantajan vapaaseen käyttöön.

Kortteja ja saldotilauksia voi hallinnoida helposti verkossa. Tilaustyökalusta  saat kaikki tarpeelliset raportit mm. palkkahallinnolle.

Näin se toimii

Kortilla maksetaan normaaliin tapaan kassan maksupäätteessä. Kortissa toimii myös lähimaksu.

Maksukortissa ei ole pin-koodia vaan käyttäjä kuittaa maksun allekirjoituksellaan. Korttia veloitetaan aina lounaan tai palvelun todellisen arvon mukaan – näin rahaa ei mene hukkaan.

Kortti on voimassa kaksi vuotta. Kortin käyttäjän kannattaa ladata puhelimeensa MyEdenred-sovellus, jossa hän mobiilimaksun lisäksi hän näkee käyttöhistoriansa sekä jäljellä olevan saldonsa. MyEdenredissä voi myös tilata lisää saldoa työnantajalta, mikäli  sinä työnantajana olet sallinut toiminnon.

 

Maksuton mobiilimaksumahdollisuus

Kaikki Edenred-korttien käyttäjät voivat maksaa lounaansa myös matkapuhelimella. Mobiilimaksu onnistuu MyEdenred-maksuna tai jos käyttäjällä on  iPhone, voi kortin liittää Apple Payhin.

 

Näin helposti saat edut työntekijöidesi käyttöön

    • Tee korttisopimus kätevästi verkossa
    • Lähetämme sähköpostitse tunnukset tilaustyökaluun
    • Tilaa työntekijöillesi kortit sekä niille saldot. Postitamme kortit työntekijöillenne ja edut ovat käytössä!
    • Kun teet korttisopimuksen verkossa, saat korttien hinnasta -50 %

Tilaa Edenred-kortteja ›

Hinnasto

Löydä lähin liikunta- tai kulttuuripaikkasi!

Maksuvälineemme käyvät yli 6 500 liikunta- ja kulttuuripaikassa Suomessa

Askarruttaako henkilöstöetujen verotus?
Lataa selkokielinen oppaamme etujen tarjoamisesta!

Lataa verotusopas ›

HALUAN KUULLA LISÄÄ PALVELUISTA TYÖNANTAJILLE

Haluatko tietää enemmän Edenredin henkilöstöeturatkaisuista? Autamme sinua mielellämme. Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä.