Edenred Lounarilla työpäivät maistuvat entistäkin paremmilta

Tarjoa työntekijöillesi Suomen suosituin työsuhde-etu. Lounastauko ravitsee, antaa energiaa työpäivään ja lisää tehokkuutta.

Tilaa Edenred Lounari ›
Tilaa Lounasseteli ›

Edenred Lounarilla työpäivät maistuvat entistäkin paremmilta

Tarjoa työntekijöillesi Suomen suosituin työsuhde-etu. Lounastauko ravitsee, antaa energiaa työpäivään ja lisää tehokkuutta.

Tilaa Edenred Lounari ›
Tilaa Lounasseteli ›

Lounasetu lisää työntekijöiden hyvinvointia

 
Edistä henkilöstön hyvinvointia Suomen suosituimmalla työsuhde-edulla! Jopa 50 % suomalaisista ei palaudu minuuttiakaan työpäivän aikana, vaikka ravitseva tauko lisää loppupäivän työtehoa merkittävästi ja ehkäisee työuupumusta. Muistathan, että lounasetu sopii myös etätyöntekijöille.

Lounasetu kannustaa pitämään palauttavan tauon, millä voi olla positiivinen vaikutus myös työpaikan ilmapiiriin. Edun voi tarjota henkilöstölle joko luontoisetuna tai lounasvähennyksenä. Lue lisää lounasedun verotuksesta ›

Tarjoa Suomen laajin lounasverkosto henkilöstösi käyttöön

 
Edenredin kumppaniverkostoon kuuluu jo yli 15 000 lounaspaikkaa ympäri Suomen. Edenred Lounari toimii sekä ruokakaupoissa, kotiinkuljetuksiin että Woltissa!

Edenredin lounasedun maksutapoja ovat Edenred-kortti, mobiilimaksu ja perinteiset setelit. Monipuolisiin mobiilimaksutapoihimme kuuluvat Apple Pay, Google Pay sekä Edenred Pay. Tarkista ajankohtaiset maksurajat täältä ja kuluvan vuoden työpäivien määrä Työpäiväkalenteristamme.

 

Hyvinvoivat työntekijät ovat jokaisen yrityksen tärkein valttikortti. Tilaa Edenred Lounari työntekijöillesi helposti ja nopeasti!

 
Tilaa Edenred Lounari › Tilaa Lounasseteleitä ›

 

credit_cardKortti+Mobiiliratkaisu

 
Edenred-kortin ja lounasedun saldolatauksien hallinnointi tapahtuu näppärästi verkossa. Tehtyäsi korttisopimuksen lähetämme sinulle tunnukset tilaustyökaluun, josta pääset tilaamaan kortit työntekijöille. Tilaustyökalustamme saat myös kaikki tarpeelliset raportit mm. palkkahallintoon.

Työntekijät seuraavat saldoaan ja maksujaan kätevässä MyEdenred-sovelluksessa. Edenred Pay -mobiilimaksu on sovelluksen oma maksutapa.

Edenred-kortti on Mastercard-pohjainen maksukortti. Se toimii perinteisen pankkikortin tavoin ja sisältää lähimaksuominaisuuden, PIN-koodia ei tarvita. Kortin voi lisätä myös Apple Payhin tai Google Payhin.

 
Lue lisää › Tilaa kortteja ›   Hinnasto ›

 

noteLounasseteli™

 
Lounasseteli on perinteinen lounasedun maksutapa. Edenredin Lounassetelin historia ulottuu vuoteen 1974.

Työntekijöille voidaan tarjota yksi Lounasseteli jokaista työpäivää kohden, keskimäärin työpäiviä on 21/kk. Tarkista työpäivien määrä Edenredin työpäiväkalenterista ›.

Setelin arvon voi valita kolmesta eri vaihtoehdosta, jotka ovat 10 €, 10,70 € ja 11,30 € (2022).
 
Lue lisää ›Tilaa seteleitä ›     Hinnasto ›

Mitä asiakkaamme sanovat Edenred Lounarista:

”Meille oli iso asia, että saimme Edenredin kattavan verkoston kaikkien käyttöön. On tärkeää, että henkilöstö voi hyödyntää lounasedun paikasta riippumatta.”

Rejlers

”Täällä kaikilla on hektinen työ, mutta joka päivä kun lähdemme lounaalle, rauhoitumme ajan kanssa. Ollaan todettu, että hyvinvointiin panostaminen on halvempaa kuin se, että meillä jäätäisiin burnoutin takia sairauslomalle.”

Biit Oy

”Lounasetua on helppo hyödyntää niin liikkuvassa työssä kuin työpaikan ruokalassa.”

Aluehallintovirasto

”Meille työhyvinvointi on tärkeää ja lounasedun tarjoaminen on yksi tapa tukea hyvinvointia tarjoamalla mahdollisimman monipuolinen etu kaikille.”

Questback

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin työsuhde-eduista? Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.