Muutos allekirjoitukseen lähimaksaessa

Allekirjoitusta ei enää tarvita lähimaksaessa Edenredillä

Jatkossa lähimaksuja tehdessä Edenredin kortilla (lounasetu, virike-etu tai työmatkaetu), asiakkaan ei tarvitse enää vahvistaa maksua allekirjoituksella. Tämä koskee Edenred-kortilla, Apple Paylla tai Google Paylla tehtyjä lähimaksuja, jotka ovat alle 50€.

Maksupäätelaitteet tulee päivittää, jotta ne eivät enää tulosta allekirjoitettavaa kuittia.  Kuitti tulostuu, kunnes maksupäätelaitteet ovat päivitetty, kuitin voi kuitenkin jättää allekirjoittamatta. Huomioithan, että maksupäätelaitteen päivitys ei välttämättä ole vielä saatavilla vaan päivityksessä voi mennä vielä aikaa. Maksupäätelaitteen päivitykseen tai muihin ongelmatilanteisiin liittyvissä asioissa, olethan yhteydessä maksupäätetarjoajaan. Edenred ei voi auttaa maksupäätelaitetta koskevissa asioissa.

 

Huomioithan muutoksesta huolimatta verottajan ohjeistuksen

Vaikka allekirjoitusta ei enää vaadita lähimaksua tehdessä, maksun vastaanottajan tulee olla tietoinen, että asiakas maksaa kohdennetulla maksuvälineellä. Tämän lisäksi myyjällä on oikeus tarkistaa maksajan henkilöllisyys varmistuakseen siitä, että korttia käyttää sen laillinen haltija.

 

Allekirjoitusta koskeva muutos ei vaikuta lähimaksurajan ylittäviin maksuihin

Yleinen lähimaksuraja on Suomessa 50€, jonka ylittyessä maksukortti täytyy syöttää maksupäätelaitteeseen, kuten normaali pankki-/luottokortti, jonka jälkeen asiakkaan tulee allekirjoittaa kuitti.

Apple Paylla tai Google Paylla maksaessa yli 50€ puhelin pyytää lisätunnistusta (sormenjälki, PIN-koodi, Face ID), jonka jälkeen maksun voi suorittaa loppuun normaalisti.

 

Muutos ei vaikuta Edenred Payhin

Edenred Payllä eli MyEdenred-applikaation kautta tehdyt maksut tai verkossa tehdyt maksut (esim. maksut verkkokaupassa tai mobiilisovelluksissa, kuten Wolt) eivät muutu mitenkään.

 

Hyvä tietää

Jatkossakin allekirjoitettava kuitti tulostuu aina, kun kortti syötetään maksupäätelaitteeseen.

Huomaathan myös, että maksupääte saattaa lähimaksutapahtumien yhteydessä satunnaisesti pyytää syöttämään kortin päätteeseen, vaikka summa olisi alle 50€.

7.05.20

Bistro O Mat kertoo oman tarinansa take awayn myynnistä

Poikkeusolot ja erilaiset rajoitukset ovat koskettaneet suuresti etenkin ravintoloita, jotka ovat reagoineet tähän eri tavoin. Yksi tapa ylläpitää toimintaa on ollut take awayn myyminen, josta yhteistyökumppanimme Bistro O Mat kertoo menestyksekkäin tuloksin.

Lue lisää
Bistro O Mat take away
22.04.20

Edenredin lounasetu maksutapana Woltissa

Maksa Wolt-noutoruoka ja kuljetus Edenredin lounasedulla! Lisää Edenred maksutavaksi Wolt-tilillesi ja nauti lounastauosta missä haluat.

Lue lisää

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin työsuhde-eduista? Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.