Aloita vuosi 2021 energisesti ja tutustu uusiin harrastuksiin liikunta- ja kulttuuriedulla

 

Joulun herkut ja uudenvuoden juhlat ovat jääneet taakse ja on aika kääntää katse vuoteen 2021. Vuoden vaihdos merkitsee monelle muutosta, sekä uusien tavoitteiden asettamista. Me kannustamme sinua asettamaan tavoitteet korkealle ja aloittamaan vuoden hyvinvoivasti. Oli tavoitteesi sitten säännöllisen liikunnan aloittaminen, maratonin juokseminen, uuden harrastuksen aloittaminen, työn ja vapaa-ajan tasapainon löytäminen tai parempi palautuminen, me tuemme matkalla sen saavuttamiseen. Edenredin liikunta- ja kulttuurietu tarjoaa monta harrastusmahdollisuutta, joiden joukosta löydät varmasti itsellesi mieluisan tavan liikkua ja virkistyä.


‘Uusi vuosi – uusi minä’ on klassisen tuttu fraasi meille kaikille. Älä kuitenkaan ota liikaa paineita vaan muista, että jokainen askel tai pieni muutos hyvinvoinnin puolesta on hyväksi ja vie sinua eteenpäin. Muista myös kärsivällisyys, sillä uusien rutiinien opetteleminen vie aikaa. Miten muutosta voidaan lähteä viemään eteenpäin ja mistä kannattaa edes aloittaa? Miten löytää itselle sopiva tasapaino niin, että lopputulos ei aiheuta lisästressiä vaan lisää hyvinvointia? Hyvä tavoite on selkeä, tavoitettavissa oleva, mitattava, ja se motivoi eteenpäin. Tärkeintä on kuitenkin aloittaa ja motivaatio usein seuraa perässä. Aseta pieniä hyvinvointitavoitteita matkan varrelle, joiden avulla saavutat isomman tavoitteesi. Löydä itsellesi mieluinen tapa liikkua, niin ettei liikunta tunnu pakkopullalta.

 

Eräs klassinen esimerkki uuden vuoden uusista kujeista on salijäsenyyden hankkiminen. Se voi tuntua vaihtoehtona toisille jo iänikuiselta, varsinkin jos se ei ole aiempinakaan vuosina motivoinut liikuntaan. Toiveena kun olisi löytää harrastus, joka innostaa vielä ensi vuonna. Tai ehkä mieltäsi kutkuttaa tunne, että olisi virkistävää kokeilla jotain uutta? Monelle sen kuuluisan ”oman jutun” löytäminen voi tosin olla helpommin sanottu kuin tehty, vaikka motivaatio olisikin kohdillaan. Liikuntaetu käy onneksi maksuvälineeksi moneen vaihtoehtoon ja voit helposti kokeilla uusiakin harrastuksia. Tutustu siis laajaan lajikirjoon, ja lähde rohkeasti kokeilemaan. Sovi kaverin kanssa liikuntatreffit uuden lajin parissa tai tapaa uusia tuttavuuksia uuden harrastustoiminnan avulla. Voit myös harrastaa suoraan kotoasi verkkovalmennuksien avulla, jotka löydät myös kätevästi käyttöpaikkahaustamme.

 

Me Edenredillä haluamme olla tukenasi ja meillä on sinulle kasa vinkkejä ja ehdotuksia, joiden avulla voit löytää juuri sinulle parhaan muodon liikkua, harrastaa, oppia uutta ja ennen kaikkea ladata akkuja ja virkistäytyä. Oli sinulle sopivin liikunnan muoto rauhallinen joogahetki tai vauhdikas tanssitunti, yksilölaji tai joukkueurheilu, löydät vaihtoehdoistamme varmasti mieluisan vaihtoehdon. Lisäksi säästät rahaa, kun maksat harrastuksesi työnantajasi tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriedulla. Työnantaja voi tarjota liikunta- ja kulttuurietua, eli Virike-etua, verovapaasti 400€ vuodessa.

 

Kannustamme sinua saavuttamaan tavoitteesi ja viettämään vuoden 2021 hyvinvoivasti!

 

Tutustu lisää liikunta- ja kulttuurietuun työnantajana ›

Tutustu lisää liikunta- ja kulttuurietuun edunsaajana ›

Vinkkejä Virike-edun käyttöön ›

 

27.11.17

Liikkumalla kevyempi mieli

Liikunta ei ole pelkkä vapaa-ajan ilo vaan sillä on suuri vaikutus myös työssä jaksamiseen.

Lue lisää
Virike-etu
11.01.21

Liikunta- ja kulttuuritarjoukset

Täältä löydät viimeisimmät Virike-etu tarjoukset Edenred käyttöpaikoilta - käy katsomassa!

Lue lisää

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin henkilöstöeturatkaisuista? Autamme sinua mielellämme. Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä.