Aloita vuosi 2021 energisesti ja tutustu uusiin harrastuksiin liikunta- ja kulttuuriedulla

 

Joulun herkut ja uudenvuoden juhlat ovat jääneet taakse ja on aika kääntää katse vuoteen 2021. Vuoden vaihdos merkitsee monelle muutosta sekä uusien tavoitteiden asettamista. Me kannustamme sinua asettamaan tavoitteesi korkealle ja aloittamaan vuoden hyvinvoivasti. Oli tavoitteesi sitten säännöllisempi liikunta, maratonin juokseminen, uuden harrastuksen aloittaminen, työn ja vapaa-ajan tasapainon löytäminen tai parempi palautuminen, me tuemme sinua matkalla sen saavuttamiseen. Edenredin liikunta- ja kulttuurietu tarjoaa monia harrastusmahdollisuuksia, joiden joukosta löydät varmasti itsellesi mieluisan tavan liikkua ja virkistäytyä.


‘Uusi vuosi – uusi minä’ on klassisen tuttu fraasi meille kaikille. Älä kuitenkaan ota siitä liikaa paineita vaan muista, että jokainen pienikin askel tai muutos hyvinvoinnin puolesta on hyväksi ja vie sinua eteenpäin. Muista myös kärsivällisyys, sillä uusien rutiinien opetteleminen vie aikaa. Mutta miten muutosta voidaan lähteä viemään eteenpäin ja mistä kannattaa edes aloittaa? Miten löytää itselle sopiva tasapaino niin, että lopputulos ei aiheuta lisästressiä vaan lisää hyvinvointia? Hyvä tavoite on selkeä, tavoitettavissa oleva, mitattava ja motivoi jatkamaan. Tärkeintä on kuitenkin aloittaa. Aseta itsellesi pieniä hyvinvointitavoitteita matkan varrelle, niiden avulla pääset maaliisi. Kun löydät itsellesi mieluisen tavan liikkua, liikunta ei tunnu pakkopullalta.

 

Eräs klassinen esimerkki uuden vuoden uusista kujeista on salijäsenyyden hankkiminen. Se voi tosin tuntua vaihtoehtona jo iänikuiselta, varsinkin jos se ei ole aiempinakaan vuosina motivoinut liikuntaan. Toiveena kun olisi löytää harrastus, joka innostaa vielä ensi vuonnakin. Tai ehkä mieltäsi kutkuttaa tunne, että olisi virkistävää kokeilla jotain ihan uutta? Vaikka motivaatio olisikin kohdillaan, monelle sen kuuluisan ”oman jutun” löytäminen voi olla helpommin sanottu kuin tehty. Onneksesi liikunta- ja kulttuurietu käy maksuvälineeksi moneen vaihtoehtoon ja voit helposti testata useitakin uusia harrastuksia. Tutustu siis laajaan lajikirjoomme ja lähde rohkeasti kokeilemaan! Sovi kaverin kanssa liikuntatreffit uuden lajin parissa tai tapaa uusia tuttavuuksia harrastustoiminnan avulla. Voit myös harrastaa suoraan kotoasi verkkovalmennuksien avulla, jotka löydät myös kätevästi käyttöpaikkahaustamme.

 

Me Edenredillä haluamme olla tukenasi ja meillä on sinulle kasa vinkkejä ja ehdotuksia, joiden avulla voit löytää juuri sinulle parhaan muodon liikkua, harrastaa, oppia uutta ja ennen kaikkea ladata akkuja ja virkistäytyä. Oli sinulle sopivin liikunnan muoto rauhallinen joogahetki tai vauhdikas tanssitunti, yksilölaji tai joukkueurheilu, löydät vaihtoehdoistamme varmasti jotain mieluisaa. Lisäksi säästät rahaa kun maksat harrastuksesi työnantajasi tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriedulla! Työnantaja voi tarjota liikunta- ja kulttuurietua, eli Virike-etua, verovapaasti 400 € vuodessa.

 

Kannustamme sinua saavuttamaan tavoitteesi ja viettämään vuoden 2021 hyvinvoivasti!

 

Tutustu lisää liikunta- ja kulttuurietuun työnantajana ›

Tutustu lisää liikunta- ja kulttuurietuun edunsaajana ›

Vinkkejä Virike-edun käyttöön ›

 

27.11.17

Liikkumalla kevyempi mieli

Liikunta ei ole pelkkä vapaa-ajan ilo vaan sillä on suuri vaikutus myös työssä jaksamiseen.

Lue lisää
Virike-etu

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin työsuhde-eduista? Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.