Rela-hierojat toivottaa Edenred Hieronta -asiakkaat tervetulleiksi

Rela-hierojat toivottaa Edenred Hieronta -asiakkaat tervetulleiksi

Suomen laajin hierontaketju Rela-hierojat auttaa nyt myös Edenredin hierontaedun käyttäjiä rentoutumaan, palautumaan ja voimaan paremmin. Edenred Hieronta -verkostoon kuuluu jatkossa lähes 80 Terveystalo Rela-hierojien toimipistettä ympäri maan. Rela-hierojilla hyvinvointisi on hyvissä käsissä.

Suomen laajin hyvinvointipalveluiden verkosto 

Rela-hierojat muodostaa yhdessä Terveystalon kanssa Suomen laajimman terveys- ja hyvinvointipalveluiden asiantuntijaverkoston. Rela-hierojien liittyminen Edenredin hierontaverkostoon on monen hierontaedun käyttäjän toteutunut toive. Vuonna 2021 lanseerattu Edenred Hieronta kattaa Relan myötä jo yli 3 000 hierontaedun käyttöpaikkaa.

Rela-hierojien ja Edenredin yhteistyö tuo mukanaan entistä enemmän hierontaedun käyttömahdollisuuksia. Toimipisteitä löytyy ympäri Suomen etelästä pohjoiseen ja hieronta-ajat vaihtelevat 25 minuutista jopa kahteen tuntiin. Mikäli tarpeena on lyhyt rentoutushetki tai pitempi apu lihaskipuihin, Rela-hierojien palvelut täydentävät Edenredin hierontaverkostoa loistavasti.

Voit hypätä myös suoraan Rela-hierojien maksuohjeisiin.

Rentoudu hyvinvoinnin ammattilaisten käsissä

Säännöllinen hieronta tukee kehon sekä mielen hyvinvointia ja on erinomainen tapa palautua arjen kiireiden keskellä. Rela-hierojien erikoishieroja Aki Sillman korostaa säännöllisen hieronnan tuomia terveyshyötyjä:

 "Parhaimmillaan jo yksi hieronta voi nollata päivän stressitasot. Säännöllisesti käyminen saattaa edistää kokonaisvaltaista palautumista rankasta arjesta", Sillman kertoo.

 

Hieronta tuo mukanaan lukuisia terveyshyötyjä, kuten mm. aineenvaihdunnan kiihtyminen ja mielialan nostattaminen. Rennot ja palautuneet lihakset auttavat myös nukkumaan paremmin. Hyvin nukuttu yö taas edesauttaa jokapäiväistä jaksamista.

 "Hieronnan oleminen mukana kuukausittaisessa arkirytmissä saattaa hyvinkin edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia",  Sillman jatkaa.

Etätyön myötä moni kohtaa haasteita työergonomiassa

Yleistyneen etätyön myötä lisääntyneet ergonomiahaasteet ovat osoittaneet hieronnan tärkeyden sekä tarpeellisuuden työntekijöiden hyvinvoinnille. Puutteellisen ergonomian aiheuttamat haitat vaivaavat monia ja pahimmillaan johtavat lihaskipuihin ja jopa sairauspoissaoloihin. Rela-hierojien koulutettu hieroja Jyri Eklund kertoo:

 "Säännöllisellä hieronnalla voidaan ennaltaehkäistä sekä hoitaa puutteellisesta työergonomiasta johtuvia niska-hartiaseudun lihaskireyksiä."

 

Viime vuosina lisääntynyt etätyökulttuuri on vaikuttanut työntekijöiden ergonomiaan ja olosuhteisiin merkittävästi. Kotona työpiste, -välineet ja työskentelyasennot voivat nimittäin olla hyvinkin erilaisia kuin työpaikalla. Kehon liikkeen ja taukojen merkitys korostuu, mutta lyhyt venyttely työpäivän aikana ei kuitenkaan ehkäise kaikkia lihasjumeja –  varsinkaan, jos työasennossa itsessään on parantamisen varaa. Lihasten liikkuvuuden merkitystä ei voi korostaa hyvinvoinnin kannalta tarpeeksi, joten säännöllisestä hieronnasta on hyötyä jokaiselle.

Relakortilla saat kaikki hieronnat puoleen hintaan

Hieronnasta saadaan paras teho irti, kun siellä käydään tarpeeksi usein ja säännöllisesti. Rela-hierojat tarjoaa hierontapalveluiden suurkuluttajille suosittua kanta-asiakaskorttiaan eli Relakorttia, jolla nautit hieronnasta puoleen hintaan. Voit luonnollisesti hyödyntää myös Edenredin hierontaetua tähän kanta-asiakaskorttiin.

Huomioithan, että Relakortin voit ostaa Hieronta-edulla vain Rela-hierojien toimipisteistä paikan päältä, ei toistaiseksi nettikaupasta.

Relakortin hinta on 60 €/vuosi ja kanta-asiakasedut ovat voimassa kaikissa Rela-hierojien toimipisteissä. Käy hieronnassa 50 % halvemmalla juuri silloin kun sitä tarvitset, sillä kortissa ei ole ostorajoituksia. Kortti on henkilökohtainen ja voimassa 12 kk ostopäivästä. Kanta-asiakasalennukset eivät koske opiskelijahierontaa, kampanjahintoja eikä lahjakortteja.

Maksa hierontasi Rela-hierojien toimipisteissä mobiilimaksulla

Edenredin hierontaedulla voit maksaa paikan päällä mobiilimaksulla Rela-hierojien toimipisteissä. Valittavanasi on joko Apple Paylla, Google Paylla tai MyEdenredistä löytyvällä EdenredPayllä maksaminen.

Kaksi tapaa maksaa hieronta mobiilimaksulla, valitse sinulle sopivin:

  1. Voit lisätä Hieronta-etusi joko Apple Payhin tai Google Walletiin ja maksaa helposti ja turvallisesti lähimaksulla.
  2. Voit mennä MyEdenred-sovellukseen hierontaedun kohdalle ja maksaa sovelluksessa Edenred Pay -mobiilimaksulla.

Edenred Hieronta on oma etunsa, joka on luotu hierontapalveluiden ostoon


Huomioithan, että Edenredin laajaan etuvalikoimaan kuuluvat hierontaetu Edenred Hieronta sekä liikunta- ja kulttuurietu Edenred Virike. Nämä ovat toisistaan erilliset edut, sillä Edenred Virike on tarkoitettu virkistys- ja harrastustoimintaan eikä sillä saa maksaa hierontapalveluita. Hierontapalvelut tulee maksaa ainoastaan Edenred Hieronnalla. Jos olet epävarma, mikä etu sinulla on käytössäsi, voit tarkistaa sen MyEdenred-palvelusta.

Löydä lähin Rela-hierojasi Edenredin Käyttöpaikkahausta.

Työnantaja, tilaa Edenred Hieronta työntekijöillesi

Tarjoamalla hierontaetua osoitat välittäväsi henkilöstösi jaksamisesta. Henkilöstön hyvinvointi johtaa sairauspoissaolojen vähenemiseen, työtyytyväisyyden lisääntymiseen ja sitoutuneisuuden kasvuun. Lisäksi uutta työvoimaa rekrytoidessa monipuoliset työsuhde-edut ovat merkittävä kilpailuetu.  Hierontaedun hyödyt ovat näin ollen kiistattomat sekä lyhyellä että pitkällä tähtäimellä.

Tilaa työntekijöillesi markkinajohtajan hierontaetu. Samalla tarjoat heidän käyttöönsä Rela-hierojien maanlaajuisen toimipaikkaverkoston. 

Tutustu etuun