Suomen rentouttavin työsuhde-etu

Hieronnassa käynti auttaa sinua palautumaan, rentoutumaan ja vähentämään stressiä. Muista ottaa aikaa itsellesi ja löydä lähin hierontapöytä.

Käyttöpaikkahakuun

Hieronnassa käynti auttaa sinua palautumaan, rentoutumaan ja vähentämään stressiä. Muista ottaa aikaa itsellesi ja löydä lähin hierontapöytä.

Edenred Hieronta

Hierontaetu

Ovatko niskat jumissa tai tuntuuko eilisen kova treeni lihaksissa? Rentoutuisitko parhaiten jumeja avaavassa urheiluhieronnassa vai onko valintasi rentouttava klassinen hieronta?  

Edenred Hieronta toimii maksutapana erilaisiin klassisen ja urheiluhieronnan hoitoihin. Lisäksi edulla voi maksaa henkilökohtaiseen käyttöön tulevia hierontalahjakortteja. Verohallinnon ohjeistuksen mukaisesti fysioterapia tai spa-palvelut ovat näistä erillisiä palveluita eivätkä kuulu virkistys- ja harrastustoiminnan piiriin, joten niitä ei voi maksaa hierontaedulla. 

Lue lisää

Näin etusi toimii

Edenred Hieronta on täysin virtuaalinen etu, tarvitset vain puhelimesi! Hierontapalveluiden maksaminen onnistuu helposti Edenred Pay -mobiilimaksulla MyEdenred-sovelluksen kautta, sekä Apple Paylla tai Google Paylla älylaitteesi lompakko-sovelluksella!

Verohallinto määrittää hierontaedulle vuosikohtaisen verovapaan enimmäisarvon Edun yleinen voimassaoloaika on 2 vuotta.

Maksutavat
Edenred-Hieronta-Web-v1

Ota aikaa itsellesi

Käyttöpaikkahausta löydät kaikki verkostomme hierontapalveluita tarjoavat yritykset. Filtteröi hakua toiveidesi mukaan ja käy hierontapöydälle! 

Käyttöpaikkahakuun

Missä haluaisit maksaa edullasi?

Eikö suosikkihierojasi vielä kuulu verkostoomme? Lähetä meille käyttöpaikkavinkki ja me kannustamme hänetkin mukaan!