Edenred Hieronta lisää hyvinvointia ja tehokkuutta

Edenred Hieronta lisää hyvinvointia ja tehokkuutta

Monissa yrityksissä halutaan kannustaa työntekijöitä terveellisiin elämäntapoihin ja -valintoihin. Säännöllinen hieronta vaikuttaa kehon ja mielen hyvinvointiin monin tavoin ja on siten erinomainen tapa palautua arjen keskellä. Tue henkilöstösi hyvinvointia ja palautumista Edenredin hierontaedulla. Verovapaa etu on kustannustehokas sijoitus yrityksesi tulevaisuuteen, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat myös tehokkaita työntekijöitä! 

Henkilöstön hyvinvointiin satsaaminen kannattaa 

Säännöllinen hieronnassa käynti edistää ergonomiaa, palauttaa sekä tukee kehon ja mielen terveyttä. Tarjoamalla hierontaetua osoitat välittäväsi henkilöstösi jaksamisesta. Kun henkilöstö voi paremmin, sairauspoissaolot vähenevät ja työtyytyväisyys lisääntyy. 

Hierontaedun hyödyt yritykselle ovat kiistattomat sekä lyhyellä että pitkällä tähtäimellä. Markkinajohtaja Edenredin tarjoaman hierontaedun avulla parannat työnantajamielikuvaasi ja sitoutat henkilöstöäsi. Uutta työvoimaa rekrytoidessa monipuoliset työsuhde-edut ovat merkittävä kilpailuetu, ja tyytyväiset työntekijät pysyvät todennäköisemmin saman työnantajan palveluksessa pidempään.  

Hieronnasta apua etätyön aiheuttamiin vaivoihin  

Erityisesti yleistynyt etätyö on lisännyt hieronnan tarvetta työntekijöiden keskuudessa. Ergonomiahaasteet voivat aiheuttaa lihaskipuja, joihin hieronta on tehokas apukeino. Hieronnalla voidaan näin ollen ennaltaehkäistä pitkiä sairauspoissaoloja esimerkiksi niska- ja hartiavaivojen takia. 

Sairauspoissaolojen väheneminen on suoraa säästöä yritykselle. Lisää säästöjä syntyy, kun hyvinvoivat työntekijät saavat enemmän aikaan. Hierontaedulla voi myös olla positiivinen vaikutus työpaikan ilmapiiriin, sillä työntekijät ovat tyytyväisiä saadessaan mahdollisuuden palautua ja rentoutua työnantajansa tukemina. 

Helpota fyysisen työn kuormitusta

Niin ikään fyysistä työtä tekevien olisi tärkeää käydä hieronnassa säännöllisesti. Kehoa kuormittavien työskentelyasentojen lisäksi esimerkiksi voiman käyttö ja muuten fyysinen työ voivat aiheuttaa rasitusta. 

Moniin työtehtäviin liittyy nostoja, taakkoja ja muita tuki- ja liikuntaelimistöä kuormittavia työskentelyasentoja.* Hieronta auttaa työstä palautumiseen ja työkyvyn ylläpitämiseen. Hierontaedun tarjoaminen on siten erinomainen tapa varmistaa työntekijöiden edellytykset turvalliseen ja terveelliseen työntekoon.

Verovapaa, virtuaalinen hierontaetu helposti käyttöön  

Voit tilata työntekijöillesi hierontaedun kätevästi verkossa. Työntekijät saavat etunsa aktivointiohjeet sähköpostitse ja etu toimii näppärästi mobiilissa MyEdenred-sovelluksen kautta. 

Hierontaedun tarjoaminen on paitsi kustannustehokas, myös verovapaa valinta. Jotta työnantaja voi tarjota työntekijöilleen hierontaetua verovapaasti, se tulee tarjota kollektiivisesti ja enintään 360 € vuodessa per työntekijä. Edun käyttöön ei ole asetettu maksurajoja, joten sillä voi maksaa koko hierontakäynnin. Edenredin jatkuvasti kasvavaan hierontaverkostoon kuuluu jo tuhansia hierontapaikkoja ympäri Suomen. 

*Lähde: Työturvallisuuskeskus 

Tilaa etu Tutustu etuun