Aloita vuosi energisesti ja tutustu uusiin harrastuksiin

Aloita vuosi energisesti ja tutustu uusiin harrastuksiin

Jouluherkut ja uudenvuoden juhlat ovat takana päin. Nyt on aika kääntää katse tulevaan ja asettaa omat tavoitteesi alkavalle vuodelle. Haluamme kannustaa sinua aloittamaan jokaisen vuotesi hyvinvoivasti. Sisällytä siis tavoitteisiisi esimerkiksi säännöllisempi liikunta, uuden harrastuksen aloittaminen, työn ja vapaa-ajan tasapainon löytäminen tai parempi palautuminen. Tuemme sinua matkallasi madaltamalla kynnystä testata uutta tai jatkaa siitä, mihin olet jäänyt. Edenredin liikunta- ja kulttuurietu Edenred Virike tarjoaa avaimet moniin harrastusmahdollisuuksiin, joiden joukosta löydät varmasti itsellesi mieluisan tavan virkistäytyä. 

Välitavoitteiden kautta voittoon 

‘Uusi vuosi – uusi minä’ on klassisen tuttu fraasi meille kaikille. Älä kuitenkaan ota siitä liikaa paineita vaan muista, että jokainen pienikin askel tai muutos hyvinvoinnin puolesta on hyväksi ja vie sinua eteenpäin. Muista myös kärsivällisyys, sillä uusien rutiinien opetteleminen vie aikaa.  

Mutta miten muutosta voidaan lähteä viemään eteenpäin ja mistä kannattaa edes aloittaa? Miten löytää itselle sopiva tasapaino niin, että lopputulos ei aiheuta lisästressiä vaan lisää hyvinvointia? Hyvä tavoite on selkeä, tavoitettavissa oleva, mitattava ja motivoi jatkamaan. Tärkeintä on kuitenkin aloittaa. Aseta siis itsellesi pienempiä tavoitteita hyvinvointimatkasi varrelle ja starttaa kohti maaliviivaa.  

Avain tuhansiin harrastusmahdollisuuksiin 

Eräs klassinen esimerkki vuoden uusista kujeista on salijäsenyyden hankkiminen. Se voi tuntua vaihtoehtona jo iänikuiselta, varsinkin jos se ei ole aiempinakaan vuosina motivoinut liikkumaan. Ehkä tavoitteenasi onkin löytää uusi harrastus, joka innostaa vielä ensi vuonnakin? Vaikka motivaatio olisikin kohdillaan, monelle sen kuuluisan ”oman jutun” löytäminen voi olla helpommin sanottu kuin tehty. 

Onneksesi liikunta- ja kulttuurietu käy maksuvälineenä tuhansiin vaihtoehtoihin, ja voit matalalla kynnyksellä testata useitakin uusia harrastuksia. Tutustu siis laajaan lajikirjoomme ja lähde rohkeasti etsimään omaa juttuasi! Sovi vaikkapa kaverin kanssa treffit lajikokeilun parissa tai tapaa uusia tuttavuuksia harrastustoiminnan kautta. Harrastaminen onnistuu nykyään helposti myös kotoasi verkkovalmennuksien avulla, jotka löydät kätevästi Käyttöpaikkahaustamme. 

Edenred Virike mukana hyvinvointimatkallasi 

Me Edenredillä haluamme tukea hyvinvointimatkaasi, jonka takia olemme keränneet kasaan vinkkejä ja ehdotuksia, joiden avulla voit löytää juuri sinulle parhaan tavan liikkua, harrastaa, oppia uutta ja ennen kaikkea ladata akut täyteen. Oli sinulle sopivin muoto virkistyä rauhallinen joogahetki tai vauhdikas tanssitunti, yksilölaji tai joukkueurheilu, löydät vaihtoehdoistamme varmasti jotain mieluisaa. Muista käyttää harrastuksesi maksutapana työnantajasi tarjoamaa liikunta- ja kulttuurietua, eli Edenred Virikettä näin säästät selvää rahaa!