Tauon paikka? Cuckoo nostaa innostavasti ylös työtuolista

Tauon paikka? Cuckoo nostaa innostavasti ylös työtuolista

Moni tietää, että työtuolista tulisi nousta työpäivän aikana useamman kerran – jaloittelu, tauot sekä liike tekisi terää aineenvaihdunnalle ja keskittymiselle. Silti päätteiden ääressä tehdyn työn imu vie usein mukanaan, ja työpisteelle jämähtää lähes koko päiväksi. Cuckoo on Edenredin Virike-verkostosta löytyvä hyvinvointisovellus sekä palvelu, joka tarjoaa helpon tavan saada liikettä ja taukoja työpäivään. 

Yli 1000 erilaista, lyhyttä tauko-ohjelmaa ja liikunnanseurantaa helpossa paketissa 

Cuckoo on uudenlaisen työympäristön hyvinvointisovellus, josta löydät yli 1000 erilaista ohjattua fysioterapeutin laatimaa taukoliikuntavideota, joiden pituudet vaihtelevat 1–3 minuutin välillä. Sen lisäksi Cuckoossa on läsnäoloa lisääviä mindfulness- ja keskittymisharjoitteita sekä webinaareja. Cuckoota voi käyttää myös liikunta- ja hyvinvointiaktiviteettien seuraamiseen. 

Cuckoon tarina alkoi vuonna 2014 kahdesta työkaverista, herätyskellosta ja 100 haarahypystä kerran päivässä. Liikkumisen ilo alkoi levitä kulovalkeana työyhteisön keskuudessa, kun yhä useammat työntekijät liittyivät tauolle. Tämän jälkeen Veera ja Ida irtisanoutuivat työstään, ja perustivat Cuckoon, jota pääsivät aluksi kokeilemaan yritysasiakkaat. Nyt Cuckoo on saatavilla myös kuluttajille, mikä on ilouutinen myös Edenredin Virike-edun käyttäjille. 

Cuckoon voi nyt lunastaa itselleen käyttöön Edenredin Virike-edulla 

Cuckoo on saatavilla kuluttaja-asiakkaille joko edulliseen kuukausihintaan tai vuosijäsenyydellä. Jäsenyyden voi ostaa nyt Edenredin Virike-edulla! Cuckoo on kovaa vauhtia myös kansainvälistymässä, ja käytössä on täysin uudistunut sovellus, jonne tulee uutta sisältöä viikoittain. 

“Olemmekin nyt todella innoissamme, kun voimme tarjota Cuckoota myös kuluttaja-asiakkaille.  Viemme ylpeinä suomalaista hyvinvointiosaamista ulkomaille”, Cuckoon toimitusjohtaja Amel Gaily kertoo. 

Taukojumppa vaikuttaa auttaa jaksamaan ja vähentää sairauspoissaoloja 

Taukojumppa on tekona pieni, mutta sen vaikutus on suuri. Työterveyslaitoksen tekemän tutkimuksen mukaan taukoliikunta vaikuttaa positiivisesti sosiaaliseen, henkiseen ja fyysiseen jaksamiseen. Cuckoo-hyvinvointisovelluksen käytöllä on saatu aikaan positiivisia vaikutuksia kuten lisääntynyt liike, vähentynyt istuminen sekä helpotuksia tuki- ja liikuntaelinten rasittuneisuus- ja kiputiloihin, jotka vaikuttavat sairauspoissaoloihin vähentävästi.  

“Saamme päivittäin positiivista ja kiittävää palautetta käyttäjiltämme”, Gaily lisää. 

Pidä omasta hyvinvoinnistasi huolta ja kokeile Cuckoota ilmaiseksi 14 päivän ajan osoitteessa Cuckoo.fi.  Jäsenyyden voit ostaa Edenredin Virike-edulla! 

Työnantaja, olisiko aika lisätä liikettä työntekijöittesi päivään ja tukea työhyvinvointia verovapaalla Virike- työsuhde-edulla? 

Tutustu etuun