Bistro O Mat take away

Bistro O Mat kertoo oman tarinansa take awayn myynnistä

 

Take awayn suosio on ollut suuri etenkin poikkeusolojen aikana. Poikkeusolot ja erilaiset rajoitukset ovat koskettaneet suuresti etenkin ravintoloita, jotka ovat reagoineet tilanteeseen eri tavoin. Yksi tapa ylläpitää toimintaa on ollut take-awayn myyminen, josta yhteistyökumppanimme Bistro O Mat kertoo menestyksekkäin tuloksin.


 

Videolla Päivi Palovaara kertoo, kuinka Bistro O Mat on myynyt poikkeusolojen seurauksena noutoannoksia menestyksekkäästi. Ravintolalla on toimipisteet Tapiolan kauppakeskus Ainoassa ja Kirkkonummella. He ilmoittivat myyvänsä take awayta facebookissa ja suosio oli huikea. ”Asiakkaiden puolelta tuli rohkaisu avata take away. Huomasimme, että sille on selkeästi kysyntää. Koko meidän porukka on iloisia jos me pystytään jollain tavalla tekemään ihmiset onnelliseksi hyvän ruoan kautta.” -Päivi kertoo.

Ihmiset kaipaavat nyt lohduttavaa ja herkullista kotiruokaa, jota voi olla kiireisen työpäivän aikana haasteellista valmistaa itse. Poikkeusaika voi olla uuvuttavaa monelle ja ostamalla take awayta voi säästää paljonkin aikaa sekä tukea omia lähi ravintoloitaan. ’Support your local’ -kampanja on auttanut monen ravintolan toimintaa haastavana aikana kuten myös Bistro O Matin.

 

Minna Salmi-Paakkari kertoo Bistro O Matin kuuluvan suosikkiravintoloidensa joukkoon. Minna on perheensä kanssa ollut etätöissä monen muun tavoin. Hän kuuli Bistro O Matin take away tarjonnasta sosiaalisen median kautta, ja oli siitä innoissaan. – ”Tää on helppo ja kätevä tapa sekä tukea suosikkiravintolaa että saada hyvää ruokaa etätöissä.”

Lisäksi Minna toteaa, että on hyvä että lounasedulla voi maksaa take away annoksia poikkeusaikana. Myös Päivi Palovaara kertoo lounareiden olleen suosittuja maksuvälineitä ja asiakkaat ovat kyselleet voiko niillä yhä maksaa. Bistro O Mat ottaa vastaan lounasedun maksuvälineenä sekä paikan päältä annoksia noudettaessa että kuljetuksen yhteydessä.

 

 

Etsi myös muita take away ruokaa valmistavia ravintoloita käyttöpaikkahaustamme ›
Tai tilaa ruokaa Woltilla ›

 

#takeawaytalkoot #supportyourlocal

17.04.21

Lounasetu sopii myös etätyöntekijälle

Pidä palauttava lounastauko myös etänä työskennellessäsi - hae vaikka take-away annos lähiravintolastasi, tai kaupan valmisruokatiskiltä Edenredin lounarilla.

Lue lisää
22.04.20

Edenredin lounasetu maksutapana Woltissa

Maksa Wolt-noutoruoka ja kuljetus Edenredin lounasedulla! Lisää Edenred maksutavaksi Wolt-tilillesi ja nauti lounastauosta missä haluat.

Lue lisää

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin työsuhde-eduista? Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.