DNA kannustaa henkilökuntaansa terveellisiin elämäntapoihin

DNA on useana vuona pärjännyt hienosti Great Place to Work -instituutin listauksessa Suomen parhaista työpaikoista. Työsuhde-edut ovat monille yrityksille avain positiivisen työnantajamielikuvan luomiseen. Yksi DNA:n strategisista tavoitteista onkin olla erinomainen työpaikka. Satsaaminen tähän tavoitteeseen kannattaa, sillä vuosi vuodelta yrityksen työntekijöiden työtyytyväisyys on noussut ja sairauspoissaolot ovat puolestaan laskeneet tasaisesti.
 

Hyvinvointiajattelu vie yritystä eteenpäin

Jo vuosien ajan DNA on luottanut Edenrediin työsuhde-eduissaan, joita ovat lounas– sekä liikunta- ja kulttuurietu. Edut ovat DNA:n henkilöstön käytössä sekä fyysisellä Edenred-kortilla että MyEdenred-sovelluksen kautta.

Työnteon joustavuus, innostavat työtehtävät sekä valmentava johtaminen ovat tärkeä osa hyvinvointiajattelua”, DNA:n henkilöstöjohtaja Marko Rissanen listaa.
 

Helppokäyttöinen sovellus kannustaa etujen käyttöön

Edenredin kätevä, helppokäyttöinen sovellus on saanut DNA:lla hyvän vastaanoton. Sovellus on jo käytössä suurella osalla henkilöstöä. Sen lisäksi, että Edenredin tuotevalikoima on kattava, etujen käyttäminen koetaan yrityksessä helpoksi.

Sovelluksessa voi päättää, kuinka paljon saldoa haluaa ladata. Henkilö voi itse myös päättää latautuuko saldo kuukausittain automaattisesti vai sitä haluttaessaan”, Rissanen mainitsee.
 

DNA kannustaa henkilökuntaansa terveellisiin elämäntapoihin

DNA:lla ymmärretään, että hyvinvoinnin ja jaksamisen kannalta on tärkeää kannustaa työntekijöitä syömään säännöllisesti ja liikkumaan vapaa-ajalla. Liikunta- ja kulttuuriedulla tuetaan yrityksen henkilöstön yhteisöllisyyttä ja kannustetaan yhdessä tekemiseen. Käytössä oleva joustava työaika mahdollistaa liikkumisen kesken työpäivän, koska henkilöstöllä on mahdollisuus jaksottaa omaa työpäiväänsä tarpeidensa mukaan.

 

DNA on Edenredin tyytyväinen asiakas
DNA:n henkilöstöjohtaja Marko Rissanen

 

Tilaa etuja ›

20.04.21

Haaga-Heliassa hyvinvointi on tärkeässä asemassa

Haaga-Heliassa työhyvinvointi nähdään kokonaisuutena. Yksi ammattikorkeakoulun keskeisimmistä hyvinvoinnin työkaluista on Edenredin liikunta- ja kulttuurietu.

Lue lisää
7.09.19

Biit Oy:lle Apple Pay ja Google Pay ovat olennaisia lounasedussa

Konsulttitalo Biit Oy tarjoaa työntekijöilleen lounasedun Edenred-kortilla. Älykellolla ja älypuhelimella aina mukana kulkeva lounasetu on teknologian asiantuntijoiden mieleen.

Lue lisää
Biit Oy - smart customer companies

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin työsuhde-eduista? Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.