DNA tukee henkilöstönsä hyvinvointia

 

DNA valittiin tänä vuonna Great Place to Work -instituutin toimesta suurten yhtiöiden sarjan Suomen parhaaksi työpaikaksi. Yrityksen yksi strategisista tavoitteista on olla erinomainen työpaikka. ”Työnteon joustavuus, innostavat työtehtävät sekä valmentava johtaminen ovat tärkeä osa hyvinvointiajattelua”, DNA:n henkilöstöjohtaja Marko Rissanen listaa. Vuosi vuodelta työtyytyväisyys on noussut ja sairaspoissaolot ovat puolestaan laskeneet tasaisesti.

Jo vuosien ajan DNA on luottanut Edenrediin työsuhde-eduissaan, joita ovat lounas– sekä liikunta- ja kulttuurietu. Edut on saatavilla DNA:lla korttina sekä sovelluksen kautta. Etenkin sovellus on DNA:lla otettu hanakasti käyttöön ja se on käytössä suurella osalla henkilöstöä. Sen lisäksi, että palveluvalikoima on todella kattava, etujen käyttäminen on koettu helpoksi. ”Sovelluksessa voi päättää, kuinka paljon saldoa haluaa ladata. Henkilö voi itse myös päättää latautuuko saldo kuukausittain automaattisesti vai sitä haluttaessa”, Rissanen mainitsee.

DNA:lla koetaan, että hyvinvoinnin ja jaksamisen kannalta on tärkeää kannustaa työntekijöitä syömään säännöllisesti ja aktivoimaan henkilöstöä liikkumaan vapaa-ajalla. Liikunta- ja kulttuuriedulla tuetaan yhteisöllisyyttä ja yhteistä tekemistä. Käytössä oleva mutkaton työtapa mahdollistaa liikkumisen kesken työpäivän, koska henkilöstöllä on mahdollisuus jaksottaa omaa työpäiväänsä.

 

DNA on Edenredin tyytyväinen asiakas
DNA:n henkilöstöjohtaja Marko Rissanen

 

Edenredin ratkaisut suurille yrityksille

 

7.02.19

Biit Oy:lle Apple Pay ja Google Pay ovat olennaisia lounasedussa

Lue lisää
Biit Oy - smart customer companies
28.08.19

Henkilöstöedut lisäävät Rejlersillä valinnanvapautta ja yksilöllisyyttä

Meille oli iso asia, että saimme Edenredin kattavan verkoston kaikkien käyttöön. On tärkeää, että henkilöstö voi hyödyntää lounasedun paikasta riippumatta.

Lue lisää

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin henkilöstöeturatkaisuista? Autamme sinua mielellämme. Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä.