Snowboarding in Lapland

Eduilla eturinteeseen – hyödynnä Edenred Virikettä talviurheiluun!

Aurinkoiset rinteet ja puuterilumella päällystetyt ladut, kuuma kaakao sekä laatuaikaa läheisten kesken! Täydellinen talvipäivä, jota voi viettää ympäri Suomen Edenredin verkostoon kuuluvissa laskettelukeskuksissa. Upeat maisemat ja pakkassää kutsuvat liikunta- ja kulttuuriedun käyttäjiä hyödyntämään etuaan!

 

Monipuolisia talviaktiviteetteja ympäri Suomen


Laskettelukeskukset ovat vuodesta toiseen Edenred Virikkeen tuhansista käyttöpaikoista suosituimpia, eivätkä suotta! Auringon paistaessa ja pakkasen paukkuessa talviurheilu on upeaa ajanvietettä. Suomi on täynnä monipuolisia hiihtokeskuksia, ja Lapin lisäksi myös etelämmästä löytyy edun käyttömahdollisuuksia niin aloittelijoille kuin pidempäänkin harrastaneille. Talvisen tekemisen perässä ei siis tarvitse matkata kauas!

 

Edenredin eduista on moneksi


Houkuttaako sinua laskettelu, hiihto tai kenties lumikenkäily? Edenred Virikettä voi hyödyntää laskettelu- ja hissilippuihin, välinevuokraan ja kausikortteihin! Lisäksi maksat laskettelupäivän lounastauon herkut kätevästi Edenred Lounarilla. Laskettelu tarjoaa haasteita kaikentasoisille ja lajista voi aina oppia lisää. Suuntaa siis pitämään hauskaa ja ota rinteet haltuun – tyylejä on yhtä monia kuin Virike-etua hyödyntäviäkin.

 

Edenred Virike tarjoaa sopivaa tekemistä jokaiselle


Virike-edun käyttömahdollisuudet eivät ulotu ainoastaan laskettelurinteisiin, vaan monipuolisia mahdollisuuksia on paljon! Laskettelun lisäksi voit virkistäytyä laskettelukeskusten monissa muissakin aktiviteeteissa, joista löytyy vaihtoehto jokaiselle.

Muun muassa Levin SNOWVILLAGESSA pääsee ihastelemaan, mitä kaikkea jäästä pystyykään tekemään. Myös Levin arktinen elämyspuisto Arcandia tarjoaa pimeisiin iltoihin ripauksen Lapin taikaa. Mikäli raikas ulkoilma kutsuu nostattamaan sykettä, voit vuokrata edullasi esimerkiksi lumikengät tai murtomaasukset. Jos taas kaipaat rauhoittumista, rentoutuminen kylpylässä lataa akkuja ja palauttaa päivän aktiviteeteista. Nauti siis omannäköisestä talvitekemisestä Edenredin liikunta- ja kulttuuriedulla!


Löydä etusi kaikki käyttöpaikat käyttöpaikkahaustamme ›

Työnantaja, tarjoatko jo henkilöstöllesi liikunta- ja kulttuurietuamme? Tutustu ja tilaa Edenred Virikettä täältä ›

9.08.21

Edenred Virike käy nyt myös messuihin ja digitapahtumiin!

Virkistävät virtuaalitapahtumat ja mielekkäät messut odottavat.

Lue lisää
17.11.21

Nauti urheilun huumasta Urheilukortilla

Uusi Urheilukortti-palvelu toimii pääsylippuna urheilun maailmaan. Osta Urheilukortti Virike-edulla ja tutustu urheilutapahtumiin edullisemmin.

Lue lisää

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin työsuhde-eduista? Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.