Hyödynnä Virike-etuasi talviurheiluun

Hyödynnä Virike-etuasi talviurheiluun

Aurinkorinteet ja puuterilumella päällystetyt ladut, kuuma kaakao sekä laatuaika läheisten kesken; Kuulostaa täydelliseltä talvipäivältä, jota voi viettää laskettelukeskuksissa ympäri Suomen! Upeat maisemat ja pikku pakkaset kutsuvat jo Virike-edun käyttäjiä talviaktiviteettien pariin. 

Monipuolisia käyttötapoja 

 
Laskettelukeskukset ovat vuodesta toiseen Edenred Virikkeen tuhansista käyttöpaikoista suosituimpia – eikä suotta. Auringon paistaessa ja pakkasen paukkuessa talviurheilu on upeaa ajanvietettä. Suomi on täynnä hiihtokeskuksia Uudeltamaalta Lappiin asti – tässäkään tapauksessa ei siis tarvitse lähteä “merta edemmäs kalaan”. Keskukset tarjoavat edun käyttömahdollisuuksia niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin konkareille.

Virike-verkostoomme kuuluvat laskettelukeskukset: 

Etelä-Suomi

Keski-Suomi

Pohjois-Suomi

Löydä sisäinen talviurheilijasi

Houkuttaako sinua laskettelu, hiihto tai kenties lumikenkäily? Edenred Virikettä voi hyödyntää niin hissilippuihin kuin välinevuokriin. Lisäksi voit maksaa ulkoilupäivän lounastauon herkut kätevästi Edenred Lounarilla. Suuntaa siis pitämään hauskaa ja ota rinteet tai ladut haltuun –  tyylejä on yhtä monia kuin Virike-etua hyödyntäviäkin.

Sopivaa tekemistä jokaiselle

Virike-edun talviset käyttömahdollisuudet eivät toki jää ainoastaan laduille ja laskettelurinteisiin. Näiden lisäksi voit virkistäytyä keskusten monissa muissakin aktiviteeteissa, joista löytyy varmasti mieleistä tekemistä jokaiselle. 
 
Levin SNOWVILLAGESSA pääsee ihastelemaan, mitä kaikkea jäästä pystyykään taiteilemaan. Myös Levin arktinen elämyspuisto Arcandia tarjoaa pimeisiin iltoihin ripauksen Lapin taikaa. Monesta laskettelukeskuksesta löytyy myös keilahalli, jos illaksi etsii menoa ja meininkiä. Toisaalta jos kaipaat rauhoittumista, rentoutuminen kylpylässä lataa hyvin akkuja ja palauttaa päivän aktiviteeteista.  

Lähde siis nauttimaan omannäköisestä talvitekemisestä Edenredin liikunta- ja kulttuuriedulla! Löydä etusi kaikki käyttöpaikat Käyttöpaikkahaustamme
 
Työnantaja, tarjoatko jo henkilöstöllesi liikunta- ja kulttuurietuamme? Tutustu ja tilaa Edenred Virike täältä.