Fazer Café maukkaan ja laadukkaan lounaan edelläkävijänä

 

Fazer Cafén tarina alkoi  melkein 130 vuotta sitten ja syyskuussa juhlavuottaan viettävä ja kaikkien tuntema kahvilaketju avasi tiistaina 18.5. Kaisaniemeen 16. toimipisteensä. Vaikka Fazer Café tunnetaan pitkälti herkkuja notkuvista vitriineistään, brändilleen ominaisesti kauniista ulosannistaan ja upeasta miljööstään, ei tule unohtaa, että kahvila tarjoaa myös herkullisia, laadukkaita ja monipuolisia lounasvaihtoehtoja niin isoon kuin pieneen nälkään. Lisäksi Fazer Cafét hyväksyvät kaikki Edenredin maksutavat. Tämä jos mikä on lounaskombo, jota kannattaa hyödyntää!

 

Fazer Café ja Edenred ravitsevan lounaan puolestapuhujina

Fazer Café toimii Edenredin kumppaniverkoston isona toimijana, ja olemme tästä erityisen ylpeitä. On hienoa seistä suuren kotimaisen brändin takana, joka pyrkii edistämään kanssamme lounaan, sekä ylipäätään aterioinnin, tärkeyttä ja terveellisyyttä. Sen lisäksi, että Fazer Cafén toimipisteissä voi maksaa Edenredin lounasedulla, tämän kumppanuuden parhaat puolet voi hyödyntää myös Woltin avulla. Voit siis noutaa ja nauttia herkullisen, ravitsevan ja laadukkaan lounaan Fazer Cafén toimipisteistä paikanpäältä tai tilata sen luoksesi. Suosittelemme lämpimästi maksuvälineeksesi Edenredin lounasetua.

 

”Uskomme ruokatuotteen kehittämisessä aitoihin makuihin ja tuoreisiin raaka-aineisiin. Tältä pohjalta valmistettu herkullinen lounas on omiaan tukemaan päivittäistä hyvinvointia. Vahvana kumppanina Edenred auttaa meitä saavuttamaan asiakkaat vaihtuvissa arjen tilanteissa”, sanoo Miika Kostilainen, Fazer Retail Suomen toimitusjohtaja.

Fazer Café – Enemmän kuin kahvila

Fazer Café ei jää mieleen ainoastaan makeista tarjoomistaan, vaan myös laadukkaan, laajan, ravitsevan lounasmenunsa puolesta. Jokainen Fazer Café tarjoaa asiakkailleen lounasta, joko täymenun tai pienemmän menun muodossa. Nälkäisenä sieltä ei siis tarvitse poistua.

Fazer Cafén täysmenu sisältää herkullisia klassikoita, kuten salaattibaarista itse koottavan salaatin, lohikeittoa, uuniperunoita, lasagneannoksen ja toasteja. Menu on myös suunniteltu kaikille sopiviksi, sillä se huomioi ja vastaa kaikkien ruokavalioiden- ja rajoitteiden tarpeisiin, ja on helposti saatavilla keskeisten sijaintiensa myötä. Lounas on siis helppo napata mukaan tai nauttia kahvilassa pitkän kaavan kautta, juuri niinkuin se asiakkaalle parhaiten sopii.

 

Laatu kaiken toiminnan punaisena lankana


Mikä tekee Fazer Cafén monipuolisesta lounasmenusta erityisen on heidän jatkuva periaatteensa ruoan laadukkuudesta, ravitsevuudesta ja vastuullisuudesta. Se mistä Fazer Cafén ainesosat tulevat ei ole itsestäänselvyys tai asia, mistä he olisivat valmiita joustamaan. Heille on tärkeää ja kunnia-asia sanoa, että laadukkuus on heidän koko konserniaan johtava punainen lanka.

Fazer Café pyrkii viimeiseen asti hyödyntämään raaka-aineinaan kotimaisia tuotteita, esim. salaattibaarin valikoimat vaihtelevat sesongin mukaisesti ja kaikki ruokavaliot ja -rajoitteet on huomioitu. Kaikki lounasannoksissa käytetyt lihat ovat kotimaisia, fetajuustosta puhuttaessa tarkoitetaan aitoa fetajuustoa ja heidän rapu-annoksissaan olevat katkaravut on kuorittu käsin. Näin asiakkaille pyritään takaamaan niin maukkaat ja tuoreet raaka-aineet kuin mahdollista.

Fazer Cafén ja Edenredin yhteistyö on ollut antoisa ja jatkamme kumppanuuttamme ja lounaan ilosanoman levittämistä ylpeydellä. Me Edenredillä haluamme edistää maukasta, monipuolista ja rikasta lounaskulttuuria ja muistuttaa kaikkia pitämään virkistävän ja palauttavan tauon. Kumppanuutemme Fazer Cafén kanssa tukee tätä harvinaisen herkullisella tavalla.

 

Lue lisää Fazer Cafésta heidän kotisivuiltaan

Tutustu Edenredin lounasetuun ›

17.04.21

Lounasetu sopii myös etätyöntekijälle

Pidä palauttava lounastauko myös etänä työskennellessäsi - hae vaikka take-away annos lähiravintolastasi, tai kaupan valmisruokatiskiltä Edenredin lounarilla.

Lue lisää
22.04.20

Edenredin lounasetu maksutapana Woltissa

Maksa Wolt-noutoruoka ja kuljetus Edenredin lounasedulla! Lisää Edenred maksutavaksi Wolt-tilillesi ja nauti lounastauosta missä haluat.

Lue lisää

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko tietää enemmän Edenredin työsuhde-eduista? Täytä alla oleva yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.